Отговори
# 1 830
Мързелче, ти взе ли брата на Узито, а, а Stuck Out Tongue Winking Eye подскокоросваш за 4 котки Joy
Аз я правя малко по различно лещата, но си я ядем само с ММ, та ако ТМ няма да я яде, не се занимавай май Simple Smile

Надя, честит рожден ден! Да си жива и много,  много здраве ти желая!

# 1 831
Роднинчото ли?? А, не... там на село му е най-хубаво... двор, пръст, дървета, бръмбари, мама, тате...
ММ сичко яде, всеядно е той... просто мене ме мързи

# 1 832
  • Пловдив
То и мен ме мързи, ма няям друг вариант Thinking Или дай акъл как става да не готвиш Stuck Out Tongue Winking Eye
Днес ще е миш-маш, ма принца, няма да яде, та още нЯщу тряя...м да...

# 1 833
У нас днес ще са дробчета някак, още не съм измислила как точно,  ама само за ММ и мен, де, дребосите ще се спасяват някак, тъй де, аз пак ще съм пфффт.

Туй измисляне, пазаруване, гответе толкоз време и енергия коства, не е истина....

# 1 834
От мен днес чушки, пълнени с яйца и сирене, салата.

# 1 835
От мен крем супа от червена леща. Бях се наканила на една яхния, но принцът отказа даже да обядва. Довечера ще му намажа филия с котешка храна. Дано да прояде Rage

# 1 836
  • тук и там
Оф, и аз трябва да готвя нещо за довечера. Имам една кайма само в хладилника. Освен едни спагети Болонезе да направя. Мая изяде един конец,дано няма здравословни последствия. Докато и го взема и го беше налапала вече.

# 1 837
  • София
Аз вчера заявих, че ще вечеряме каквото Мъх сготви. Аз по принцип не вечерям, но готвя за него, а аз ям на другия ден на обяд. Ееее, въртя се сука се и накрая нищо не яде. Даже и сандвич не си направи, а не е да няма с какво.
Обичам да готвя, но мразя да измислям. И вече ще готвя, само ако кажат какво искат.

# 1 838
Нито обичам да готвя, нито да мисля какво. Ама пък обичам да ям Simple Smile

# 1 839
Бърд, идвай у нас. Писна ми, да готвя и да хвърлям.

# 1 840
Честита да си, Надя! Желая ти здраве!

Бърд, ковидът този път ми взе 4 кила. Може част от твоите да са си заминали заради него, отделно и стреса, дето го имаш.

Дойде ми мултикукъра, разгеле. Сагата приключи. По този повод ще сготвя в него джоланчета с кореноплодни.

Излязоха (чак !!!) днес резултатите от летния семестър на първородния. Доволен, ние покрай него също. Повече от половината курс не продължават, голяма резачка в неговата специалност.

# 1 841
Мьос, със здраве да си го ползваш! Кой килър взе?

# 1 842
Мьос, браво на номер първи!
  Аз се опитвам да направя план за обиколки на сина и гаджето,утре летят за Бергамо.По тяхна молба де, не им натрапвам.
Няма да готвя,само омлети и салата.

# 1 843
Instant Pot Pro Crisp. Точно ми пасва на претенциите и на обемите, дето изяждат.

# 1 844
  • Пловдив
Измислянето е проблема, да...и суетенето после около печката, мивка и т.н Simple Smile После  сядаш и сервираното изчезва Grinning

Ули, баш мн.време отнема. Аз затва се мрънкам...и не почвам отделно да си правя по Зоната, щот пък тогава кога да си почина???

Сиросче, се ше абонираме за кутийки от теб! Heart

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 18:08 от mystic woman

Общи условия

Активация на акаунт