Отговори
# 1 860
ДобрЕ, мани я Рена със снимките, адреЗа дай!🐷

# 1 861
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
има три вида - жълти, розови и червени.
жълтите са най-малки, но са ми най-вкусни. като ябълка, но не много сладка.
червените и розовите са без вкус и ги усещам някак стипчиви  твърди.

ще снима утре Simple Smile

# 1 862
Сири, ти ще ходиш у Добриня, а ние ще дойдем да се грижим за Узакиса, ти само му сготви, да не гладува милото докато те няма 🤭🤭

На нас от снощи ни остана повече от половината храна, даже едната гарнитура забравих да я сложа на масата 🤦🏻♀ та тука 2-3 дни няма да го мисля, и торта имаме 😂
Събота сме на кръщене, неделя пак на рд и вече другата седмица ще му мислим.
Мьос, честит уред! Моя е същия, много съм доволна! В началото еуфорията е голяма и идеите валят, само да има кой да ги изяжда нещата, ама при вас доброволци бол. Оправихте ли се всички вече?
Иначе за готвенето, и аз обичам, ако имам спокойствието и времето, както Тили си пускам сторитела и действам. Даже ако е интересна книжката нямам търпение да си открадна някой час за готвене, чистене..

Минаха ни прегледите, при мен всичко е наред. За малката дето се притеснявах за наддаването няма проблем, похвалиха ни. Но трябва сериозно да се заемем със сопола, за да не слезе надолу, че може да се наложи хоспитализация.. да не се стига до там се моля.
И така, прибираме се сега да си вземем голямата Буба от баба и директно вкъщи да се гушкаме. При нас е валяло и е само за вино и пуканки под одеалото.

# 1 863
  • France
Добре, че е форума да имам идеи аз. Таз вечер пиле с ориз по Попински, утре леща и скариди ала Тили.
Искам и аз кутиииййййки, пък!!! Мрън

Скрит текст:
Днес стават 8 месеца, откакто татко го няма и ми е много, много тъжно. Липсва ми все повече. Има моменти, в които направо нямам сила да функционирам. По този повод си спомних колко бях хепи миналата година след Коледа. Казвах си "ето, мина, другата е с моето семейство". Пък то...

# 1 864
  • тук и там
Днес ММ в командировка,и по едно време се сещам,че не сме се разбрали аз ли ще вземам малкото.Звъннах,не вдига,явно не може.Пък днес нещо не ми е добре,все ми се полягва,като си помисля че трябва пеша да ходя..Та се качих в колата и я сефтосах.Отидох до училището,той пък ММ се обади че бил наблизо и той щял да вземе детето,та си я подкарах обратно.Училището е на 10 Мин с кола от къщи,та не е кой знае какво постижение,но за мен беше важно-за първи път карам без инструктор!

# 1 865
Браво, Кайсия, все така.

Филомена, прегръдки.

# 1 866
Ех, Фил. Силна прегръдка за теб Hug
Азалия, радвам се, че всичко е наред.
Браво, Кайс, все в същия дух продължавай! Изобщо не съм съгласна, че не е кой знае какво.

С фурми не можете да ме събласните, но смокини, ох смокиниии.

# 1 867
  • София
Фил, много е тежко. Липсват. Гуш.

Кайсия, много се гордея с теб.

# 1 868
  • France
Кайс, браво! Така се почва

# 1 869
  • Варна
У нас лятна манЖа. Ваште работи по-вскусно ми звучат Simple Smile Много ми е терсене, че вече нищо не запържвам и някак не ми е толкова вкусно, а май и меракът ми се е изпарил заради ограниченията в съставките. Иначе имам голеееми таблици с имена на манджи и клетки, където записвам какво готвя. Има и колонаа, която сумира. Като се чудя какво да сготвя, сортирам по най-малката бройка и излизат идеи.

Кайс, много, много се радвам за теб!
Азали, продължавам с палците, всичко да мине бърже!
Фил, гуш.

# 1 870
  • София
Браво,, Кайсийка. Всеки ден по-малко после ще видиш как ще ти хареса.

# 1 871
Нищо не запържвам аз.
И никога не съм.

Браво, Кайс!!! Добър старт. С кауза. ☺

# 1 872
Цял ден шЕфьорка, днес не беше зле, ама аз съм забравила какъв гювеч е. Кайс, адмирации за смелостта. Все по-добре ще става.

Наде, здрава и весела да си, много хубави лични моменти да имаш и късмет 💚🍀

Много обичам да мятате рецепти. Хем научавам много, хем ми давате идеи (аз съм пишман готвачка 🫣).

# 1 873
Леле, Кайс, браво!

Честито на всички празнуващи последните дни! Здрави и щастливи да сте!

Мид, права е Ени, трябва ви котки.

За готвенето съм на моменти - понякога обичам, понякога ми е супер досадно, но това е положението.Трябва да се яде. С измислянето също имам драми. Най-обичам друг да ми сготви. Аз също се кеф се възползвам от рецептите в темата, много са добри.

Фил, прегръдки и от мен, друго не знам какво да ти кажа.

# 1 874
Фил, прегръдки!
Готвих и аз, че утре съм на родителска среща.
Не знам какво точно се получи, но пълних патладжан с Кото има в хладилника(бекон, шунка, доматено пюре, моцарела, чесън и подправки). Във фраера го правих, не ми хареса как се запече (във фурната ми се е получавало по-добре) преди да го издълбая. Днес дояждахме канелоните. Готвенето ми зависи от настроението, най-мразя да измисля какво да сготвя, затова често тормозя тийна с въпроса - "какво ти се яде".
Кайс, браво!

Общи условия

Активация на акаунт