Звездни компромати - Септември'24

• 360 811
  • 3 722
  •   1
Отговори
# 2 715
  • До морето
Пинк пък защо?!?

И какво трият, все едно не остава всичко в Интернет. Само се излагат.

# 2 716
  • Glasgow
Не знам какво е писала, те явно трият всичко. Днес се въртеше из социалните мрежи пост на някой работил с нея и били поканени на парти у Диди.

# 2 717
Съгласна съм че Бионсе пее като звяр, като чуя лъвски рев и горе-долу същото усещане пропълзява по кожата ми. Леле, толкова зле е било положението с дрога, опиати, че въпрос на време е било я самолет да падне, я клуб да гръмне. То и без да го плануват звучи като рецепта за сигурна катастрофа.
За певицата Debelah Morgan се сетих с хита й Dance with me. Беше пак 90-те, но не помня кога точно. Тя всъщност пее поп май. Уникален глас има, чудих се къде залезе.. или аз просто не съм я чувала след това. Явно с талант, но без "правилните" продуценти си за
никъде.
Скрит текст:

# 2 718
Пинк изтри публикациите си още през февруари и тованяма нищо общо с Диди.
„Имах толкова много красиви преживявания в Twitter и създадох толкова много прекрасни връзки, които никога не бих имала иначе, но Twitter вече не е това, което беше…“
„Сега това е просто помийна яма от нещастни хора, които отиват там, за да мразят. Това просто не е добро място за вашето психично здраве“

# 2 719

Може ли някой да разкаже за какво се говори във видеото?

# 2 720
П диди с тръмп и мъск
Скрит текст:

# 2 721
  • Glasgow
А, аз чета британски клюкарски форум, там прочетох за Пинк, не я следя в Туитър, сега нищят Бекъм и неговите контакти с Диди, една написа - и да е замесен, ще е от глупост, като Андрю, той няма мозък да участва в такава схема 🫣😂

# 2 722
Ох, този Диди.......Има ли известен, около който не се е въртял?

# 2 723
П диди с тръмп и мъск
Скрит текст:

. Фейсбук просто избухна със снимките му. Преди малко имаше  с Камалаа,Обама, и други и пишеше нещо от сорта - Винаги с правилните приятели. Явно нещата отиват до изборно ниво.

# 2 724
  • До морето
Това е абсолютно целенасочено. И Епщайн имаше снимки с кой ли не. Номерът е един път поне да идеш на някое от партитата му и да те щракнат няколко пъти. Даже може и нищо да не си правил, пък ако си правил - още по-добре.  
По този начин си осигурява мълчание. Как да тръгнеш срещу някой като знаеш, че поне веднъж и ти си бил там и веднага ще те свържат с него?!

# 2 725
Съгласна съм че Бионсе пее като звяр, като чуя лъвски рев и горе-долу същото усещане пропълзява по кожата ми. Леле, толкова зле е било положението с дрога, опиати, че въпрос на време е било я самолет да падне, я клуб да гръмне. То и без да го плануват звучи като рецепта за сигурна катастрофа.
За певицата Debelah Morgan се сетих с хита й Dance with me. Беше пак 90-те, но не помня кога точно. Тя всъщност пее поп май. Уникален глас има, чудих се къде залезе.. или аз просто не съм я чувала след това. Явно с талант, но без "правилните" продуценти си за
никъде.
Скрит текст:

И аз съм така, не мога да я слушам Бионсето как реве. А се оказа, че харесвам кавъри на нейни песни, изпълнени без толкова реване:

https://m.youtube.com/watch?v=BeMJoRppPDw

Дебела Морган май се е фокусирала върху църквата. Но наистина рязък преход от звезда до записваща с някакви независими лейбъли госпъли.

# 2 726
Лично за мен, снимките на този или онзи с Диди, не означават, че тези хора са замесени.

# 2 727
Лично за мен, снимките на този или онзи с Диди, не означават, че тези хора са замесени.
Така е, но с правилните приятели/познати, които са по-влиятелни точно като Тръмп, Обама, К. Харис и тн. можеш да минеш малко или много между капките. Въпреки, че силно се надявам всичко да излезе наяве, ме съмнява ако Диди има информация/запис или каквото и да е срещу някой от висшестоящите да не се опитат да му помогнат за да не бъдат въвлечени и те в 'кюпа'

# 2 728
В момента по БНТ1 има концерт на Йорданка Христова-60 години на сцена. Уникална жена-талантлива, красива, магнетична.....🌺🌼🌹

# 2 729
Ето, най ‐ накрая тази тема да се усети като "Звездни компромати".
Такива неща са за точно такива теми 👍
Последните няколко страници са си точно по темата.

Учудва ме обаче лансирането на някоя си, никому неизвестна персона с интрото "Това е жената на първия бивш съпруг на Мара" (т.е. на Мария фолк певицата).

Разбирам напъна на приятелките и, че искат да я "бутнат" да стане известна, само защото е жена на някой си, който е бивш съпруг  на някоя си що годе известна личност.

Жалко е...
И смешно.

И на никой не му пука с к'ви парцали се е снимала някоя си.

Общи условия

Активация на акаунт