Звездни компромати - Септември'24

• 360 968
  • 3 722
  •   1
Отговори
# 2 730
Никол Андонова си има самостоятелна кариера и е визуален артист и дизайнер. Прави изложби и има около 30 000 последователи в IG, което за България не е малко. За определени кръгове си е известна личност, който не я познава - да подмине. Излишни махленски философствания за кого може и за кого не може да се пише.

# 2 731
Поредната, която има "самостоятелна" кариера с парите на мъжа си. Дизайнер, артист ала бала е цялата работа.

# 2 732
Намерила е пари жената, откъде - нейна си работа. Да не е първата да я издържа мъжът й. На мен пък ми е известна извън това че е жена на Андонов. Щом е известна, може да се пише, а откъде са й парите си е нейна работа.

# 2 733
И тя сума корекции си направи. Иначе изглеждат здраво и хубаво семейство.

# 2 734
Ами, не е така. Ако ще говорим за самостоятелна кариера, има значение от къде са парите.

# 2 735
В момента по БНТ1 има концерт на Йорданка Христова-60 години на сцена. Уникална жена-талантлива, красива, магнетична.....🌺🌼🌹

Да, наистина е страхотна. Скоро я гледах на 14-тия фестивал за рок и поп музика. Класата и харизмата, енергията....неповторими. А каква разлика в музикално отношение между Горанов, Хранова и другите изпълнители. А, пя Георги от Гласът на България - невероятен изпълнител!! Много, много ми хареса.

# 2 736
  • Berlin
Не беше ли П Диди, дето правеше бели партита? Където ходиш облечен само в бяло. Или халюцинирам вече, но ми е минавало през тийн ушите, че прави много партита.

# 2 737
Айй, събудИх се рЕзко днес с всички тия работи от последните страници. Не че вярвам на всичко де. Например това за Уитни... Извинявайте, но жената беше развалина в последните години от живота си. Тъжно, но факт. И без да я убиват тя натам вървеше. Освен това беше толкова зле, че даже и тя нещо да е знаела и планирала да разкаже... никой е нямало да повярва. Щели са да го вземат за бръщолевене на силно зависима от наркотиците жена. Виж да се премахне и дъщеря ѝ, за да се отклонят незабелязано после приходите към някакви скрити една зад друга компании - това да, има някаква логика. Но пак не докрай. От всичко прочетено оставам с впечатление, че не толкова пари и известност се е целяло. Дето някой каза - има място за повече от една звезда на сцената. Целта по-скоро са забавления с непълнолетни. Педофилия в почти чист вид както с Епщейн. Май там в Щатите педофилията и скритите транссексуални са им много популярен проблем. Много масов.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 07:24 от Защо ме търсиш?

# 2 738
Ами, не е така. Ако ще говорим за самостоятелна кариера, има значение от къде са парите.
Ти съсипа темата. Ако трябва да пишем за кариера с чисти пари, няма ни един да споменаваме.

# 2 739
А какво е завършила г-жа Андонова? Визуален артист, прощавайте, звучи "нещо като нищо" и поне у мен остава усещането за самодеец. Изявява се като приложник, доколкото знам, но на мен лично ми изглежда аматьорка, извинявам се, ако греша.
Подарявали са ми бижута от колекциите й - едно перлено колие и една брошка, която би трябвало да напомня сладолед на клечка. Брошката можеше да бъде оригинална, ако беше добре изработена, но не беше - лошо оформена пластмаса, опитах все пак да я нося - тя висеше напред, където и да я закачах. Тежестта й не беше изобщо съобразена и балансирана с иглата отзад. Перленото колие според мен беше от Тему, но, трябва да се признае - и двете в красиви опаковки, с плик с картичка и пр. Опаковките изглеждаха по-скъпи от продуктите вътре.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 08:12 от Tess d`Urberville

# 2 740
Никол Андонова си има самостоятелна кариера и е визуален артист и дизайнер. Прави изложби и има около 30 000 последователи в IG, което за България не е малко. За определени кръгове си е известна личност, който не я познава - да подмине. Излишни махленски философствания за кого може и за кого не може да се пише.
Сега я проверих, дамата е популярна в общи за нея кръгове мода и прочее.

Визуален артист и дизайнер, моля ви, къде е Марина Абрамович, къде е въпросната, която си гледа кефа и живота и се снима за Инстаграм…

Нищо интересно и необичайно в профила няма, ако пропускам нещо визуално-артистично и дизайнерско, поправете ме

# 2 741
Една жена, която харесвам - и като излъчване, и като журналист.
Милена Милотинова в студиото на БТВ тази сутрин.

# 2 742
  • Бургас
О,Милена Милотинова, пропуснала съм я. Много я харесвах, къде е сега, не съм я засичала по екран.

# 2 743
Belle Fleur
Милотинова работи в тв България Он еър.

# 2 744
  • софия
Споменахте, че Пинк е изтрила всички постове в Х, писахте за Джъстин, излезе ми този пост с клипче (не знам как да дам само към клипа). Доста гнусно изглежда събрано заедно.

Общи условия

Активация на акаунт