Звездни компромати - Септември'24

• 360 999
  • 3 722
  •   1
Отговори
# 2 745
  • Berlin
Брошките сладолед ги изкритикувахме в една предна тема. То май само това беше - едни пижами и долнища за вкъщи и едни пластмасови сладоледи и близалки, не е някакво голямо творчество. Явно е млад артист.🤭

# 2 746
Пенелопе и Хавиер Бардем
Скрит текст:

Кейт Бланшет
Скрит текст:

Тейлър Хил
Скрит текст:

Ева Лонгория
Скрит текст:

Хали Бери
Скрит текст:

Сърша Ронан
Скрит текст:
Джесика Алба
Скрит текст:

Софи Търнър
Скрит текст:

Дуа Липа
Скрит текст:

Шон Мендес
Скрит текст:

Джесика Частейн
Скрит текст:

Дакота Джонсън
Скрит текст:

Дейзи Едгар-Джоунс
Скрит текст:

Джулия Гарнър
Скрит текст:
Марго Роби
Скрит текст:

Ирина Шейк
Скрит текст:

# 2 747
Много харесвам Пенелопе и Хавиер. Един за друг са ❤

# 2 748
Много ми хареса Пенелопе, сякаш е поналяла и това е засилило женствеността й. Още по-очарована съм от Тейлър Хил, страхотна, страхотна! Една от малкото жени, на които къса прическа стои по-добре и отличително от дълга коса.

# 2 749
Всички много красиви жени. И как им личи на Пенелопе, на Ева Лонгория, на Джесика Алба, че са щастливи.
И накрая…Ирина Шейк…

# 2 750
Споменахте, че Пинк е изтрила всички постове в Х, писахте за Джъстин, излезе ми този пост с клипче (не знам как да дам само към клипа). Доста гнусно изглежда събрано заедно.

Не ми зарежда, какво е?

# 2 751
  • Glasgow
Zvanche, не се отваря линк при мен също. За снимката на Камала с Диди опровергаха, фейк е, постнаха оригиналната

# 2 752
Джесика Частейн и Дакота са с една и съща чантичка на Гучи модел Джаки за скромните 3200 евро Simple Smile

Сладко е чантето Simple Smile
Скрит текст:

# 2 753
Нали е почивен ден и реших да гледам Преди обед.
Кой е решил Зейнеб да ни стърже сутрин по мозъците с този нейн глас? Не се изтрайва това. За мен е доста посредствена. Излъчването й е доста ръбесто и остро. Не ми харесва.

# 2 754
  • Berlin
A Дакота и Дейзи Е. Дж. май са "пазарували" при един и същ дизайнер.

# 2 755
Много харесвам и аз Пенелопе и Хавиер Бардем. Харесвам и филмите с тях и ги гледам с кеф. Изглеждат наистина щастливи и доволни от живота си.

# 2 756
Не знам кое е това недоразумение от женски пол в панела на Гала, което дори не може да говори правилен български език - забрайх,  шото (вместо защото) и тн...

# 2 757
Страхотни Пенелопе и Хавиер! 😍

# 2 758
И аз превключих на Нова тв, заради Зизунката по бТВ, обаче и там е ужас някакъв.
Ирина Шейк какъв поглед има на последната снимка - брррр... Винаги съм си мислела за нея, че участва в садо-мазо извращения, при това с кеф. Май съм повлияна от последните страници и вече във всяка холивудска звезда търся белези на преживяно насилие. Разбира се, такива едва ли ще открия, но вече ги гледам с други очи.
Колкото до това с какви пари почват кариери, какво да кажем за нашите "звезди"? Не че ми пречат особено, но се дразня като почнат да леят акъли от екрана за щяло и нещяло или пък да ни повтарят как и с колко труд, дисциплина и интелект са постигнали успех в живота си. То и аз смятам, че притежавам тези три качества, но не съм постигнала нищо, освен да цъкам с език от изумление и да чета за тях в бг мама.
И току цъфнат в някой скандал със задна дата.
Май си ми е по-добре в моя живот без пайети и фойерверки.

# 2 759
Много я харесвам Ирина, намирам я за много красива и в лице и в тяло, въпреки, че и тя е кахърна малко. Харесва ми, че е естествена и непретенциозна, в ежедневието е без грим, винаги е облечена семпло и непретенциозно, и пак изглежда зашеметяващо.
Русата перука горе определено не ѝ прави услуга.
Снимка от седмицата на модата в Милано.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 11:11 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт