Звездни компромати - Септември'24

• 361 036
  • 3 722
  •   1
Отговори
# 2 760
  • Glasgow
Сестрата на Деми Ловато - игра дъщерята на Ева Лонгория в Отчаяни съпруги, Хуанита
Скрит текст:

# 2 761
Сестрата на Деми Ловато - игра дъщерята на Ева Лонгория в Отчаяни съпруги, Хуанита
Скрит текст:
Оле, какво сладко дебеличко детенце беше във филма....

# 2 762
  • Glasgow
Много беше готина, пълна противоположност на екранната си майка 🥰😄

# 2 763
  • Враца
Да, и на мен Хуанита ми беше много сладка!
Не знаех, че е сестра на Деми Ловато и не намирам прилика. Wink

# 2 764
От любопитство си върнах Преди обед. Зейнеб е нетърпима. Включиха и една нутриционистка, която говореше за ферментиралите храни. Рано сутрин с щедро показан силикон на показ. До нея 2-3 годишно дете, което не млъкваше или кашляше и нищо не се чуваше. Професионализмът им удря дъното.

# 2 765
Хуанита е 1:1 като в сериала. И аз не знаех, че е сестра на Деми Ловато.
Много беше готина, пълна противоположност на екранната си майка 🥰😄
Защото бяха разменили децата в родилното, родителите на Хуанита бяха някакви мексикански емигранти. "Истинската" дъщеря на Габи беше това момиченце:
Скрит текст:

# 2 766
Странното беше, че и малкото беше такова, ама за него никакво обяснение не дадоха.

# 2 767
  • Glasgow
Те нещо го зарязаха този сюжет с разменените дъщери, май нямаше завършек

# 2 768
Да, разбра се, но не им казаха и си останаха разменени.

# 2 769
От любопитство си върнах Преди обед. Зейнеб е нетърпима. Включиха и една нутриционистка, която говореше за ферментиралите храни. Рано сутрин с щедро показан силикон на показ. До нея 2-3 годишно дете, което не млъкваше или кашляше и нищо не се чуваше. Професионализмът им удря дъното.

Нутриционистката няма да я коментирам, не успях да се съсредоточа заради детето, което беше изтипосала във интервюто на живо.../ разбираемо не е на градина защото е болно, но трябваше ли да е включено в тв изявата на майката също?/
Само на мен ли ми се струва,че Зейнеб се опитва да звучи като Гала, но звучи неестествено и като нескопосано интонационно и всякакво копиране.
Цялото предаване има съвсем различен облик. Трудно е за гледане и доста далеч от интересното и приятно прекарване на времето за сутрешното кафе.

# 2 770
  • Sofia
Нутриционистката все по-плашещо започва да изглежда 😳
И аз съм забелязала опитите на Зейнеб да имитира/копира Гала 😀

# 2 771
Да, и на мен Хуанита ми беше много сладка!
Не знаех, че е сестра на Деми Ловато и не намирам прилика. Wink
От различни бащи са. На 22 години е сестричката, в края на годината навършва 23. Явно отдавна са били тия Отчаяни съпруги 🤣

# 2 772
Отдавна, да. А пък вчера са се навършили 30 години от първия епизод на Приятели. Blush

# 2 773
Нутриционистката все по-плашещо започва да изглежда 😳
Може ли снимка, име?

# 2 774
Искаха да покажат, че детето вместо бисквити, предпочитало кисело зеле. Това добре се получи. Но такова малко дете, което постоянно дърпа майка си за нещо и мрънка, прави предаването негледаемо, просто нищо не се разбираше. Нутриционистката наистина беше плашеща. Не мога да разбера този  парадокс-уж говориш за полезни храни, същевременно блъскаш тялото си с тази отрова-силикон. Даже и щедро го показваш на аудиторията рано сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт