Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 459
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 645
Обадиха ми се от магазина, откъдето бях купила Банка (960+960), че печеля хавлия Simple Smile Бързо действат, след като бях видяла,че в събота кутията е още там и писах оплакване до КК.
Иначе на киндер ми одобриха бележката

ММ е с хладилна чанта. Браво на КК,че след като им писах бързо действат!

# 646
Видях се в списъка от играта на ZTE Bulgaria във Facebook - печеля колонка, но не съм получила съобщение. С някой свързаха ли се вече или трябва аз да им пиша. В правилата не пише как се свързват със спечелилите участници.
Свързаха ли се с Вас? И аз съм с колонка. Писах им, но цял ден никой дори не прочете съобщението ми.

# 647
Обадиха ми се от магазина, откъдето бях купила Банка (960+960), че печеля хавлия Simple Smile Бързо действат, след като бях видяла,че в събота кутията е още там и писах оплакване до КК.

Мъничка изглежда чантата. Долу горе какви са й размерите?

# 648

Мъничка изглежда чантата. Долу горе какви са й размерите?

Долу горе 40 на 30 и 30височина

# 649
За бележките на kinder получавате ли потвърждение, че са регистрирани, след като качите снимката? И може ли да се качва повече от една бележка на ден?

# 650
За бележките на kinder получавате ли потвърждение, че са регистрирани, след като качите снимката? И може ли да се качва повече от една бележка на ден?
Качих в неделя 1 и получих одобрение днес.

# 651
  • София
Обадиха ми се днес от Кауфланд. С раница съм от играта за училище.

# 652

Аз качих сутринта и още нямам върнат мейл дали е одобрена, явно твърде много хора участват и не могат да смогнат

# 653

Ето го несесера.Супер бързи,само бяха оплескали доставката и от Еконт ми искаха 7 и 50 да им върна протокола.Звъннах на подателя и оправихме нещата.

# 654
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Горе долу ден и половина след качването на бележката на Киндер получих потвърждение.Дали може повече от една да се качва на ден не знам.Днес ще взема пак.Детето го обича и бързо отива.Мисля да взема отново Филаделфия.Вече спечелих книга и сега не би трябвало да ми даде втора, а да участвам за другите награди.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 07:32 от Захарчето

# 655
Видях се в списъка от играта на ZTE Bulgaria във Facebook - печеля колонка, но не съм получила съобщение. С някой свързаха ли се вече или трябва аз да им пиша. В правилата не пише как се свързват със спечелилите участници.
Свързаха ли се с Вас? И аз съм с колонка. Писах им, но цял ден никой дори не прочете съобщението ми.
Никой не се е свързал с мен все още. Вчера не смогнах да им пиша, но днес и аз ще го направя. Учудвам се, че само двама човека се похвалихме тук - видях познати имена в дългия списък с печелившите.

# 656
Вчера бях много приятно изненадана от Кока Кола. Участвах с 1 билет.
Цитат
Честито! Вие сте победител в промоцията  „СПЕЧЕЛИ СТРАШНИ НАГРАДИ С
FANTA“

Наградата, която печелите от томболата, организирана от ”Кока-Кола
Хеленик Ботълинг Къмпани България” АД, е Бийтълджус раница!

Виждам номер подобен на моя в Дав, но за сега нямам обаждане.
Тези, които вече спечелиха - наградата отразена ли е по някакъв начин в профилите ви?
и аз съм с награда от кока кола шапка и чорапи пратиха ми  имейл.  От миналата седмица с награда от Дав, но не са ме уведомили по никакъв начин ,също така от лятото от Хайнекен -очила с шапка пак глас в пустиня.

# 657

Честито, и аз от началото на месеца пиша и двете места, за да се моля да обявят кой печели. Кутията я сложиха след мой сигнал, че няма къде да си пусна касовия бон. Стоя до миналата седмица и съм почти сигурна, че вътре са само моите две бележки Smile  Вчера, получих отговор на имейл да отида в магазина и да питам на информация кои са печелившите. Много е неприятно, да ходиш и да се молиш да си свършат работата, както са обявили в правилата

# 658
Снощи видях тук, че печеля ваучер от Xiaomi. ❤🥰 Много се зарадвах. Още не съм избрала какво да купя, може би ще си взема смарт часовник, че моя нещо сдаде багажа.

# 659
Аз съм със слушалки, вчера им писах, но също нямам отговор. Малко съм скептична, че изобщо ще ги получим. Нито в правилата, нито във фейсбук страницата им е описано как и дали ще се свържат с печелившите. 
Никой не се е свързал с мен все още. Вчера не смогнах да им пиша, но днес и аз ще го направя. Учудвам се, че само двама човека се похвалихме тук - видях познати имена в дългия списък с печелившите.

Общи условия

Активация на акаунт