Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 549
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 450
Поздравление за Златна рибка и спазването на собствените им правила в играта им в Инстаграм. За пръв път от години насам се вслушват в обратната връзка от участниците и са дисквалифицирали цели двама от многопрофилните. Росица Митева-Андонова, която има прифили на цялата си рода и играе с най-малко 10-15 е една от дисквалифицираните. През ден я теглят за почивки и какви ли още не големи и малки награди. Дано и за в бъдеще я докладват повече хора, за да спре да си прави още 100 профила.

# 451
Някой да е получил ваучера за гориво от Морени?Казаха,че до  45 дни ще доставят.

# 452
Някой да е получил ваучера за гориво от Морени?Казаха,че до  45 дни ще доставят.
Аз още не съм,а беше от първо теглене.Мислех да го използваме за почивката,но отидохме,върнахме се,забравихме вече,че сме ходили...още го няма.

# 453
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Подарен.

Здравейте,

Подарявам. Ако някой има желание да отиде, аз нямам възможност. Ще изпратя имейл адреса на първият, който ми пише лично съобщение. До колкото разбирам, само това е нужно за получаване на наградата.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 19:47 от dimi1013

# 454
  • Сливен
Здравейте.И аз със питане, дали този номер е свързан с някоя игра. Не мога да върна обаждане, а е звънял, когато къпахме бебето.

# 455
  • у нас
Сикрет, това е от Загорка.

# 456
  • Сливен
Благодаря. Дано утре пак да звъннат и по-скоро да ги чуя. 😅

# 457
Е хубава работа. Тия от Загорка още не са звъннали,а съм от първа седмица. А дано получа обаждане скоро и аз!

# 458
  • Сливен
Четох пак правата и ако правилно съм разбрала/прочела, уж на Ел.поща е трябвало да получа/им съобщение.. 🤔🙄

# 459
На мен ми излиза Ариана на този телефон.

# 460
Не можах да намеря списъка на Златна рибка - някой да го има?

# 461
Не можах да намеря списъка на Златна рибка - някой да го има?

Това бяха първоначалните печеливши:

@m.a.rosica
@rosi_ka81
@di.nicolle1

Сега са изтеглили нови 2: @iliyana.p.p и @valentinakarageorgieva

# 462
# 463
# 464
И аз съм с два имейла от Банкя - за чанта и хавлия, с една бележка съм. В пощата ми излизат заедно, Изпратих  данните , каквото пратят. И без това не знам с тази бележка, изписана до БАН дали ще ми я дадат.

Общи условия

Активация на акаунт