Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 249
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 930
# 931
Скрит текст:
Искам да попитам дали ако има в темата печеливш от играта на Загорка Ретро, са се свързали с него? Има инициали и част от телефон като моите в седмица 3, но до момента никой не ме потърсил

И аз съм от седмица 3 и чакам все още. Инициалите са от трите ми имена и тел. № е моя, но нямам вест Simple Smile
И аз съм с тениска от трета седмица. Обадиха ми се преди 5 дни.

# 932
Мъж ми печелеше Фотоапарата от третата седмица на Загорка Ретро. /Още не са му се обадили/ Днес вече има друг човек печеливш. Добре, че бях направила Скрийншот. Ще трябва да се разправям със Загорка.
Мразя такива проблеми.

# 933
  • Пловдив
Имейл от Zewa в 14:59:
Скрит текст:

# 934
Днес засякох нова активност в NAOS Space (това е платформата за лоялни клиенти на Bioderma, Institut Esthederm и Etat Pur):

Спечелете и тествайте новия INTENSIVE PRO-COLLAGEN+ крем на ESTHEDERM
Попълнете анкетата и можете да спечелите и тествате един от 25-те продукта INTENSIVE PRO-COLLAGEN+ крем на ESTHEDERM.

Можете да се включите в тестването като попълните анкетата до 04.10.2024 г.
Печелившите ще бъдат обявени в NAOS Space на 07.10.2024 г.

https://www.naos-space.bg/testvai-produkt

# 935
  • Сливен
Каня се от 2 дни да го кача - въпросната потребителка не е спазила условие и хората веднага са изтеглили печеливш, който е изпълнил всички условия. Не е лошо от време на време, човек да споделя за коректни страници.

А относно Загорка-вече си мисля, че в подобен тип игри, където показват само инициали и част от тел.номер, май вече и скрийншот ще се налага да правим..
Чакам с нетърпение да видя, кои ще са 10-те слогана за билбордове 😁😆🤣.

# 936
Оползотворих си наградата от Xiaomi 😍🥰:

# 937
Здравейте, днес ми писаха от ZTE. Казаха, че утре ще се свържат с мен и ще обяснят как ще си получа наградата. Спечелих колонка.
Днес и аз им писах и отговорът е същият!

Свързаха ли се в Вас от ZTE?

# 938
Някой има ли координати за връзка със Загорка Ретро?
Че в печелившите от 4-та седмица  има 2 еднакви имена и телефонни номера, ама единият път регистриран с повечко нули отпред и ми се иска да проверят това.

# 939
На Загорка Ретро звънях на тел 080011330

# 940
За скуишитата на Гарфилд от ИГ пращат съобщения. Взимане на място от София или доставка за сметка на получателя. Има. 350 печеливши и 372 коментара, като някои хора са с повече от един. Изчаквам да видя някой от компанията дали печели и ако да, ще ги питам може ли с една пратка да пратят няколко😆

# 941
Някой има ли координати за връзка със Загорка Ретро?
Че в печелившите от 4-та седмица  има 2 еднакви имена и телефонни номера, ама единият път регистриран с повечко нули отпред и ми се иска да проверят това.

И аз звънях на този номер, не успях да се свържа, но после оператор ми върна обаждане. Иначе, казват и имейл zagorka@heiniken.com  или на сайта има контактна форма  https://www.zagorkacompany.bg/contacts

# 942
  • Сливен
Случайно да знаете от коя играе е или пък да е на мобилен оператор? 🤔 Дава заето, като се опитам да позвъня.

# 943
Днес киндер трябваше да имат теглене. Греша ли?

# 944
Днес киндер трябваше да имат теглене. Греша ли?

Днес би трябвало да е първото теглене

Общи условия

Активация на акаунт