Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 216
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 975
  • Елхово
Някой, който е спечелил и получил тениска от "Кока-Кола" може ли да каже дали отговарят на размерите?
Моите дойдоха вчера, една идея уголемени сякаш са:heart_eyes:

# 976
  • Бургас
Според мен отговарят на номерата тениските на Кока Кола. И моята дойде вчера.

# 977
И аь имам 2 бележки в Киндер и нямам имейл вече седмица, мисля. Писах им имейл, дано ми отговорят. 😒

# 978
  • Там...
Ще отговорят. Аз също им писах с въпрос какво се случва с бележките ми (регистрирани в Киндер и Нутела), посъветваха ме да проверявам спам (сякаш не съм) и ме увериха, че са валидирани и участват в предстоящите тегления. Но потвърдителен имейл все още не съм получила.

# 979
  • София
Не мога да се оплача през последните дни късметът ми е активизиран!
Спечелих футболната игра '25 за PS5-детето се изкефи много,един Трансформърс играчка-пак за него,ориз и престилка за мен,ваучер Хиполенд,раница пълна с гризини и от радиото кутия за храна+постелка за спорт.За мен също награда е комплект на Biotrade-любим бранд.
Благодаря за споделянето относно Пица Тути-пазарът Вазов ни е близо.

# 980
  • Сф
И аь имам 2 бележки в Киндер и нямам имейл вече седмица, мисля. Писах им имейл, дано ми отговорят. 😒
също като теб бях и след мейл получих и аз от тях. Много е зле организацията тоя път и не мисля да участвам повече

# 981
Здравейте, как успявате да се регистрирате в Помбер и да въведете код?
Направих регистрация, опитвам да вляза, но уви изписва "Невалидно средство за автентикация".
Пробвах със Забравена парола, но и там никакво действие.
Как се справяте?

Допълвам се - успях да се регистрирам и да въведа кодовете. Иска малко време самия сайт.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 13:57 от beauty_magnolia

# 982
Не мога да се оплача през последните дни късметът ми е активизиран!
Спечелих футболната игра '25 за PS5-детето се изкефи много,един Трансформърс играчка-пак за него,ориз и престилка за мен,ваучер Хиполенд,раница пълна с гризини и от радиото кутия за храна+постелка за спорт.За мен също награда е комплект на Biotrade-любим бранд.
Благодаря за споделянето относно Пица Тути-пазарът Вазов ни е близо.
Супер награди, с радост да им се наслаждавате 🤗💙

# 983
  • Washington,USA
Донесоха ми ваучера за горивото най - сетне.

# 984
Току що звъннаха от Киндер, печеля абонамент за Уча се. Бих разменила за Сторител, ако има някой желаещ. Децата ми са още малки за Уча се

# 985
Току що звъннаха от Киндер, печеля абонамент за Уча се. Бих разменила за Сторител, ако има някой желаещ. Децата ми са още малки за Уча се
Записвам се за размяна,ако ми звъннат Blush

# 986
Звънят от Нутела. Печеля комплект с панер, нож и кърпа. Искат личен или служебен адрес. Все пак ще се надявам на хлебопекарна в края на играта 😊

# 987
От Киндер явно са изтеглили, а моите две бележки още не са одобрени...

# 988
  • При децата ми
също като теб бях и след мейл получих и аз от тях. Много е зле организацията тоя път и не мисля да участвам повече

Днес качих една бележка и след няма и час ми я одобриха. Бях се подготвила да чакам, но стана много бързо.

Допълвам се: В 11:35 ч. съм качила бележката, имейла за одобрената бележка е от 11:46 ч.!

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 15:40 от Hrispa76

# 989
Хайде и аз със позвъняване от Нутела   .Късмет на всички  .

Общи условия

Активация на акаунт