Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 179
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
И на мен ми звъняха от Нутела цели 12 секунди
докато дигна и затвориха, а е невъзможно да ги набера.
Скрит текст:
Предполагам, че и аз съм с малка награда. Няма списък на печеливши.
от правилата
Скрит текст:
Печелившите участници ще бъдат информирани по телефон за спечелената от тях награда, като ще бъдат помолени и да предоставят информация за валиден и пълен адрес на територията на Република България. Разговорите ще бъдат записвани. При невъзможност да се установи връзка с печеливш участник, обаждането ще се повтори. Максималният брой опити за откриване са 3 – по 1 на ден, в рамките на 3 отделни дни. В случай че печелившият не може да бъде открит при тези опити, наградата ще се присъди на резерва.

# 1 006
Подарено!
Здравейте, ако някой иска скуишито да ми пише. Не съм от София и не мисля да плащам за доставка

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 21:06 от Daisy17

# 1 007
Ако някой иска скуишито от играта в Инсаграм да ми пише, защото не ми се плаща доставка.
Още едно скруиши и от мен, ако иска някой да пише
[/quote

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 19:23 от mimisyta

# 1 008
Току- що ми звъннаха от Загорка. С тениска съм и с кеф ще си я нося!

# 1 009
  • оттам, откъдето започва България
Thinking Проверих на сайта, оказа се, че от 16.09.24 г. до момента нито един участник не е уцелил "ЩАСТЛИВИЯ МОМЕНТ" за малка или средна награда в играта на олио "Калиакра".

Е, може ли да сте/сме такива каръци? Smirk

Регламент от правилата: "6.6. Ако в срок до 4 (четири) седмици от датата на съответното теглене наградите не са раздадени, поради обстоятелства независещи от Организатора, не се организира ново теглене."

# 1 010
Отхвърлиха ми бележката на киндер и аз не мога да си обясня защо.

# 1 011
Здравейте, 
може ли помощ  за игра на уиски освен на Бушмилс?
Благодаря!

# 1 012
За Нутела имайте в предвид че един участник има право на повече от една малка награда - питах ги като получих днес обаждане и ми потвърдиха. Респективно ако искате да се вкл за хлебопекарна, и не искате втора малка награда, няма смисъл да регистрирате бележка преди 12,13.10 ...

# 1 013
На играта със скуишито не играх, като видях, че ние си плащаме доставката - мерси 😁
На Нутела не ми одобрили бележката, нямало продукта, а е цяло кило. Днес им я качих пак, та ще чакам още една седмица, пуууу
Взех пак Ная, за последно, качих я на дядо с данните, че сигурно съм им в черния списък 😁 добре че не звънят, че си представям как в съседното село ще го чуят 😁😃😁
От днес киндерите са на промоция във Фантастико, утре май ще ходя и там 😃 ужас с тези мойте игри 😁

# 1 014
Киндер и Нутела са на един организатор.
Явно имат някакъв проблем.
Писах им. Отговориха ми, че бележката е одобрена, но съм пропуснала писмото в папка спам.
Да, ама аз не съм тъпа. В папка спам няма нищо.
 Значи нито от Нутела, нито от Киндер съм получила потвърждение.
Те били изпратили, но аз не съм била видяла.
Е кое не съм видяла, пощата е празна.
За сметка на това като писах на имейла за връзка, почти веднага получих отговор.
Значи проблема не е в моята поща, щом получих отговора. Смисъл не е пълна, не връща писма…
И при положение, че в първия ден на играта съм регистрирала бележките. Чак е странно до ден днешен да нямам потвърждение..

# 1 015
  • Варна, Пловдив
За Киндер и аз регистрирах бележка на първия ден, после още няколко и все още нямам имейл за одобрение. Писах им после по повод бележка от Била с 3 цифри и как съм и добавила нули, за да ми е приеме системата и много бързо върнаха имейл, че всички регистрирани бележки са ми одобрени и уж в Спам се намират. Ами и при мен няма. Така че, освен ако не им пишем изрично за да си разберем статуса на КС, нямам потвърждение. Вероятно При тях е проблемът?

# 1 016
За Нутела имайте в предвид че един участник има право на повече от една малка награда - питах ги като получих днес обаждане и ми потвърдиха. Респективно ако искате да се вкл за хлебопекарна, и не искате втора малка награда, няма смисъл да регистрирате бележка преди 12,13.10 ...

Чета ги тези правила пак сега с кафето ...
Цитат
5.3.1. Тегленията ще се извършват според вида на наградата, както следва:
.....
Всички регистрирани касови бележки ще участват в тегленето на Голяма награда вид 1 и Голяма награда Вид 2 без значение дали са спечелили седмична награда.
Това означава, че с 1 касова бележка може да спечелиш 2 награди -  и малка и голяма.

# 1 017
  • софия

Чета ги тези правила пак сега с кафето ...
Цитат
5.3.1. Тегленията ще се извършват според вида на наградата, както следва:
.....
Всички регистрирани касови бележки ще участват в тегленето на Голяма награда вид 1 и Голяма награда Вид 2 без значение дали са спечелили седмична награда.
Това означава, че с 1 касова бележка може да спечелиш 2 награди -  и малка и голяма.
Здравейте за коя игра на кафе става въпрос.

# 1 018
Милена, пия сутрешното си кафе и чета правилата.
И аз чакам игра с кафе.

# 1 019
Подарявам на първия писал ми номер на ЛС

Здравей, аз го искам. Харесала съм си едни маратонки 🙂

Общи условия

Активация на акаунт