Разтълкуване на причина за раздяла

• 5 885
  • 131
  •   1
Отговори
# 30
ако това имаш предвид под "чакала е да се сетиш",

За съжаление повечето жени имат тази лоша черта. Мислят си, че отсреща трябва и са длъжни да четат мисли, да се сещат Grinning

Танчитка, аз не съм чувал добри неща за нова връзка без пауза от старата, обикновено не просъществува.

И мъже и жени правят това често. Вместо да приключат, те лъжат, мамят докато не е сигурна новата тръпка.
Не е редно, но много го правят. Много по-малко са тези, които ще седнат и ще си кажата истината в очите и ще приключат.
А и най-малкото елементарно уважение. Хубаво нямаш чувства, ама да си живял с някого, да си планирал семейство, поне дължиш обяснение.
Кукувица е тази, себе си не уважава.

Скрит текст:

Има някаква логика.

# 31
  • Paris, France
Нормално е на нейната възраст да иска Бали и Мавриций. На моята  и пари да и предлагат да иде там, вероятно ще откаже 🌞. Но, нека да иде! Око да види, ръка да пипне.

Жената не е особено семейно насочена и вероятно няма опит в общуване с партньор. Нищо чудно родителите и да не са комуникирали много пред нея, а може и да не е живяла с родителите си като двойка. Бившият висял пред видео игри и едва ли са обсъждали Малдиви или бъдеще.

Не мисля, че е искала да нарани, изнасяйки се набързо. Мисля, че е отбягвала конфликт.

В началото те е видяла като много по-добър от бившия - готвиш, отговорен си и е харесала семейството. В последствие, с колегите и техния  lifestyle, желанията и, възможностите и са се увеличили и вече не си я удовлетворявал. Летвата се е качила.

Много хора се разделят като вас. Нищо ново под слънцето.

# 32
От разказаното ми се струва, че жената не е била много убедена в това, което прави. Пушач и непушач заедно си е едно малко изпитание, но има хора, които въпреки това си живеят заедно.
Предполагам, че намаляването на цигарите я е изнервило много (биологичната зависимост), както в службата, така и в личен план. Посещението при родителите, скандалите в службата са само белег на една вътрешна неудовлетвореност на човека, на тази жена в случая, но не е причина намаляването на цигарите за нея. Едно махане с ръка да не може да направи човек... Струва ми се, че това не е нещо за осъждане - обратното, да. Излиза, че много малки неща и различни по характер, са фрустрирали тази жена - затова и последната сексуалната нощ.

Има такива жени-енигма. Неудоволетворени по принцип, но не знаят дълбоката причина за това. Авторът затова подсъзнателно я е оставил да си тръгне. Сексът няма нищо общо в случая. Всеки е действал  в последната нощ така, както през цялото време на съжителството, и авторът, и партньорката му.
Съдбата му е направила голям подарък. Затова напред и успех в новата връзка!

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 21:44 от Valerie R

# 33
Valerie R, много поетично описание, хареса ми. 🌞 Въобще последните няколко коментара са супер.

Ако всичко е наистина така, както го представя авторът, може жената да е била наистина нестабилна, нелогична и прочее, та да, отървал се е.

Цялата тема ми напомня на тази впрочем.

# 34
Хипотези много, важното е да се загърби миналото, макар че напълно нормално 4 месеца по-късно две годишна връзка с годеж да не се забравя като “какво ядох” вчера. Ако има някакъв важен урок за автора в цялата ситуация, животът ще даде отговор.

# 35

Цялата тема ми напомня на тази впрочем.

Simple Smile И на още двайсетина, в които авторът е бял, пухкав и невинен, докато обяснява как жената е носителка на всички недостатъци.

# 36
Снизходително отношение към нейните проблеми, задушаване като ти изнася под благовидния предлог на 'разсейване', бягане при родителите ти като не ти изнася, издънки с две различни жени, предложение за психолог. Защо ли си е заминала с ряз, чудно, действително.
За капак ох и ах, за три месеца след драматичната раздяла си с нова жена по сокаците и още цял месец след като си с новата се сещаш, че старата те била изоставила неочаквано бързо.
Интересно дали си същия човечец като от споменатите от Емма ~20 теми и дали си реален.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 21:45 от Нарцùса

# 37
E, то е минало 4 м , а ти имаш нова , не си имал интерес към нея . Нормално е да си тръгне , не виждам да ти е мъчно , да я искал , да си се опитал да си с нея .

# 38
  • Out of the Mix
Бившата ти те е изпозлвала, като трамплин.

Всичко с клизма е ставало. Когато графици и отпуски са нагъчкани, се прави компромис винаги, не може само хубавото и лъскавото. Правилното е било точно това - примерно 4 дни воаяж, 2 дни се отива да се види семейството на единия, примерно на Великден, или Коледа. После 1 ден, или поне обяд при на другия родителя/родителите.

Не сте имали никаква комуникация. Това, че сексът се е получавал единствено ви е държало.
Какъв Гугъл? Сядаш и говориш колкото е нужно.

За кое не ти е простила 24 годишната, че си я оставил, или че не си й направил (сте си направили) дете?
Нали си й казал в прав текст, че ти е рано. Следователно всичко точно, и се разделяте.

Месец след като си скъсал си се хванал с друга, леко рано ми се струва.

Типичен пример за съвременни отношения -  приел, предал, сгафил, оправдал се, гоустнал.

Следващият път не се хващай с пушачка, като не те кефи, аз 1 път я направих тази грешка, и повече не.

И въобще не бързай с годежи преди да сте се опознали, заживяли заедно в общ дом, подредили живота.
А има ли годеж, се жени, сключвайте брак, всичко друго е бошлаф.
Аз примерно не искам, затова не предлагам и не се сгодявам, не залъгвам.
Това не значи, че не може да се живее в пълноценни отношения от всякакво естество с твоя си човек.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 21:17 от Revoker

# 39
4 месеца изобщо не са много време за раздяла на тази възраст (предполагам и авторът е около 30), били са сгодени, имали за планове за деца (какво значение чия е била инициативата), гостувания при семейството.
Объркващо е, защото уж си полагал много усилия да сте ок, после дума не си обелил като си е тръгвала, после след месец си с нова. И като цяло изобщо не ти е зор за бившата, обаче пък се чудиш защо е станало така.

# 40
Месеците де факто са три. И той не си е седял вкъщи да страда самин и неразбран. За да финишира в нова връзка, е контактувал и ухажвал жени. И сега, с нова жена, се закахърил какво и що е станало с предходната. Егати албанския реотан. Да не говорим, че спрямо новата е некоректно. Този, както живее с мисълта за бивши, докато е с нови, не е баш материал за женени с деца.

# 41
Да, ако един човек действително е вложил толкова много от себе си в една връзка, няма как да остави другия просто така. Би искал най-малкото обяснения, за да знае къде е сбъркал. В случая или знае или не му пука чак толкова, трети вариант не виждам.

# 42
Е, той и в началото на връзката с годеницата е имал някаква колежка, която бил оставил "на хоризонта". И той е от маймуните на клона.

# 43
Не не е в тебе проблема.
Всяка връзка почва и свършва. Някои за една нощ други 100 годиини.
Живей си живота. Тя те е блокирала ти ще я мислиш.
Като мъж не мога да дам женската страна.
Но за мене връзките се скапват не защото правиш или не првавиш нещо.
Просто спира да те обича и това е.
Няма смисълк да ровиш защо. Даже и тя може да не знае.
Така че помни хубавите моменти и и пожелай щастие. Търси си и ти щастието.
Добре е че е станало бързо за да не трупате негативи.

# 44
Е, той авторът и колежки си има, и познати от фитнеса… не се кахъря, че сам ще си остане. Темата се повдига, за да се потвърди, че бившата не е партия, малко е сбърканка и няма какво да я мисли. Той наистина няма какво да я мисли, защото доста непоколебимо му е била шута. Ама ей на, че я мисли. Много е тъжно, че трети вариант винаги има и той е да се преструваш, че не ти пука и после да чакаш непознати да отгатнат по подсказки.

Общи условия

Активация на акаунт