Ако беше до това "как се обличат другите жени" (жените на никого не са длъжни и виновни, че му е слаб ангелът), едва ли щеше да те "пуска" да излизаш без нейната компания.
Огромният проблем в тази връзка е липсата на комуникация. Господи, собствената ти годеница ти казва, че приключва всичко и се изнася, а ти не знаеш какво да й кажеш?
И всъщност в нито една от мини историите, поместени в началния пост, не присъстват нормални разговори; и двамата сте изгубени в превода - дали единият ще мълчи, дали другият ще извърти истината или ще си измисля. Емоционалната интелигентност и на двама ви куца. Физическото е важно, обаче менталното гради физическото много често, а то тук куца. Може би мацката е постъпила зле, ако месеци ти е давала някакви объркващи знаци и е чакала сам да се сетиш, обаче не виждам как ще планирам бебе с някого, един ден ще ми каже от нищото, че иска да се изнася и аз ще го допусна ей така, без да получа някакво логично обяснение.
В следващата връзка бъди верен и се научи да говориш с човека, с когото си, и да го опознаеш истински, а не да разчиташ на Google.
За колежката разбра от месинджър, беше ми пратила последно някакви сърчица и си бяха останали като последно съобщение и веднъж тя ги забеляза, та имахме разговор за това. Но аз съм наясно колко сърчица получава една симпатична жена на ден от познати и непознати, затова от чужд телефон бягам като дявол от тамян, не искам да знам какво се случва там

Липсата на комуникация не е имало, но инат - да. Тя доста често е форсирала желанията си, но когато съм преценявал съм давал отпор. Пример - спора за екскурзията и семейния празник. Въпреки, че се стигна до компромис, имаше цупене от типа "ти не ме разбиииираашшш".
Относно изнасянето - както казах, случвало ми се е и преди. Знам, че когато се появи онзи студент поглед, нещата вече са отвъд. Вероятно "проспах" нещо, ако това имаш предвид под "чакала е да се сетиш", но станалото - станало. В такива моменти ако натисна човека за обяснения, може да стане голяма разправия, а знам колко злобна една жена може да стане. Прецених, че няма смисъл и щом е решила да си ходи и да ми разбива сърцето, няма какво да направя. За мен е несериозно да започнем да планираме бебе единия месец, а на другия да ме напуска по такъв начин, на такъв човек не може да се разчита.
Танчитка, аз не съм чувал добри неща за нова връзка без пауза от старата, обикновено не просъществува. Но без да се опитвам да я принизявам, понякога наистина съм наблюдавал странно незрели постъпки от нея като за 30 годишен човек. Научих си урока де