ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 117

• 54 568
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
не знам как индикирате забавен метаболозъм
аз съм на 1200-1500 калории според деня от седмицата
фитнеспала под 1000 калории не смята, изпраща те да си прегледаш главата Stuck Out Tongue Winking Eye

Сиска, не си сбръчкана, намръщена си Heart Eyes

днес съм намислила обръч, йога, напади, планк
боли ме рамото за друго
уфффф… и вакумки трябват, амааа Cold Sweat

пих уоу тий - слим, детокс и матчата им, хубави са на аромат, детокса отпикава добре
не се отслабва, не подтиска апетит, в посока отделяне работи + ню-ню диета, следобеед мога да я потърся и да я пусна, да видите какво означава “не ям’ Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 10:43 от Herzen

# 526
Аз имам специален кантар и той мери метаболизма.

# 527
в диетата, която спазвам има киноа, коноп, черен ориз, чия
минимални са количествата, но забелязвам рязко подобрение на съня
преди спях по 4-5 часа, сега --> по 8
не знам кое е по- добре, ама нали било важно наспиването, да си кажа Simple Smile

качвам и диетата на wow-tea
Скрит текст:

редактирам и добавям по дни,
мерси бубанка, не знаех, че не се чете добре
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 15:32 от Herzen

# 528
# 529
Ако позволите още едно питане
Спазвате калориен дефицит-1200-1300кал и ги разпределяте за деня или само на едно ядене?И всичко ли ядете ако влиза в калориите или има неща които не ядете?

# 530
не ям един път на ден и се старая да не ям въглехидрати, защото ми вдигат глада
не, че не ям, но ям малко и заедно с други неща
преценявам според тялото си
но хич не съм слаба, защото греша и съм лакома
надявам се да стигна до по-впечатляващи резултати и да ги задържа
до сега не успях да превърна здраословното хранене в начин на живот - основното усилие при мен в момента е в тази посока

# 531
Има калориен калкулатор в Гугъл, където си въвеждаш данните и изчислява , ако искаш да отслабваш с 1кг на седмица, или с 3кг за месец примерно , по колко калории да приемаш дневно

# 532
Разпределяш калориите поне в три хранения, следиш за съотношение В/М/П, пиеш поне 2л.вода, спортуваш поне 3 пъти седмично. Първо определи базовите си калории, после махни от тях 20%, за да си в дефицит.  Това е най общо. Има много информация в нета.

# 533
Вода пия много
А всичко ли може да се яде ако влизам в тези калории?

# 534
абе жена, на 50 г. си, смяташ ли, че можеш да ядеш всичко и да отслабваш (дори и да имаш някакъв калориен дефицит)?
на въндева си написала, че не ядеш ориз, а на нас, че си вечеряла сьомга с ориз
ти реално ядеш всичко - отслабна ли от това? не! ми значи спри да ядеш всичко Simple Smile

# 535
  • 1st floor
Най-накрая бутнах половин кило, надявам се трайно. Laughing В понеделник бях 54, вчера и днес 53,5. Боже, на какви цифри се радвам, не е истина. Едно време не понасях да съм 50, днес за това се моля. Grin

Herzen, благодаря за диетата, свалих я! Едва ли ще карам по нея, но има чудесни идеи да си разнообразя менюто. Както и грамажи, за да не се оливам! Satisfied

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 17:31 от НеПоКоРнА

# 536
  • София
О, Непокорна, и ти си чудесна, изглеждаш слабичка и стегната, страхотна форма, браво! Heartpulse

# 537
Страхотни си, Непо!!! ❤❤❤

Иля, инфлуенсна ме с тази леща “Белуга”, отпреди още. Но сега се сетих да купя. Я кажи сега как става най- вкусна (и диетична), от- до, не съм правила досега, само в заведения съм яла.

# 538
Страхотни момичета видях на снимките! ♥️

# 539
  • София
Тили, много е лесна за приготвяне белугата- вода/леща- 2:1 за 40 мин, след като заври намаляваш котлона на 2-ра степен, на слаб котлон и не се разбърква.
Води се салатена леща, защото зрънцата не се разваряват, а стоят цели.
Аз предимно я използвам за салата или гарнитура към риба.
Дано да ти е хареса, много ще се радвам.

Общи условия

Активация на акаунт