Кралски работи и клюки - септември 2024

• 81 527
  • 997
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Скрит текст:
Много е хубава кралица Мери, харесва ми роклята й, не помня да съм я виждала досега.
Давиз, имаш ли снимки от предишните носения?
От 2017-та с няколко различни акцента и прически.

2017-та

Определено с прическата с права коса най-ми харесва, явно и тя се харесва, защото с такава беше и на наградите им през ноември 2022.
А този гащеризон 🥰

Разкошна е навсякъде, има много стройна осанка Мери и от там и роклите носи добре.

# 871
  • Някъде там
Прекрасна е Мери, елегантна, усмихната.
Много ми харесва прическата ѝ, може по-често да ходи с права коса.

Определено нейната прическа за официални визии.
2017та

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 13:16 от daviz

# 872
Бях забравила тази визия на принцесата, благодаря за напомнянето, дано Катрин се чувства добре

# 873
Трудно ми е да повярвам, че се е съгласил да участва в това.... шоу. Няма да го коментирам дори.
https://www.instagram.com/reel/DAZ-fLvOVbP/?igsh=ZzZyN2tzM21zdTA4

# 874
Трудно ми е да повярвам, че се е съгласил да участва в това.... шоу. Няма да го коментирам дори.
Много американско, много холивудско, поне 30 пъти каза "fuck". чак ми е странно кралска особа да се лигави и да псува така.

# 875
Много американско, много холивудско, поне 30 пъти каза "fuck". чак ми е странно кралска особа да се лигави и да псува така.

Благодаря за сбития преразказ.
Нямам намерение да го гледам, но добих представа.

# 876
Лана, да пратиш после снимки с прическата и фасинатора Simple Smile

Фасинаторите станаха много популярни - това лято бях на сватба и кръщене и и на двете масово жените на 50г+ бяха с фасинатори.

# 877
  • Някъде там

Най-вече, умна жена, получат ѝ се нещата.
Харесва ми с по-малко обем, както е снощи, вече обмислям да я изкопирам за сватба през лятото. Обмислям и фасинатор Joy
Определено и се получават, защото на  3 май 2022 е била със същата прическа и отново е  страхотна.

# 878
  • София
Скрит текст:
Най-вече, умна жена, получат ѝ се нещата.
Харесва ми с по-малко обем, както е снощи, вече обмислям да я изкопирам за сватба през лятото. Обмислям и фасинатор Joy
Именно. Да не говорим откога Мери е в общественото пространство, по-логично е от нея да се копира май.
Искам и аз на сватба..Heart

# 879
  • София
И аз харесвам този тип прически, дори си я правя често/косата ми е плашешто права/.
Аз я харесвам с леки вълни по краищата тази прическа, фасинатора ще го пропусна, защото имам бретон и не съм по "шапките"  Smirk
И на Мери и на Катрин им стои много добре, особено като се добави тиара

# 880
  • София
Лана, да пратиш после снимки с прическата и фасинатора Simple Smile

Фасинаторите станаха много популярни - това лято бях на сватба и кръщене и и на двете масово жените на 50г+ бяха с фасинатори.
Хаххааха, непременно!
Много отдавна искам да пробвам, и сега като ми се появи случай, ще взема да се възползвам.
Малко с това 50+ ме притесни Joy, но пък съм приятно изненадана че е имало изобщо. Аз засега подготвям почвата околоо мен Joy

Ох, бе, daviz, сега защо ме подсети за тази рокля, това ми е един от предпочитаните цветове, ако си харесам рокля. Бе ще го докарам на Мери...
Тази на Мери ми е любима, но в предходния вариант без дантелените ръкави Heart Eyes

# 881
  • Някъде там
Лана съжалявам. Стана ми любопитно колко много пъти през годините Мери е била с тази прическа и то ми излизат едно след друго от 2004-та до наши дни и все хубави визии.
Още една от 2017-та.

Дамм на японската коронация също беше великолепна.

# 882
Нещо любопитно - рейтинг на кралските дворци и замъци в Англия:
https://www.express.co.uk/news/royal/1953916/top-10-british-royal-residences
Някои са ми непознати.

# 883
Наградата Earthshot, инициатива, стартирана от принц Уилям и Кралската фондация, ще бъде домакин на четвъртата си церемония по награждаването в Кейптаун през ноември 2024 г. Забележително е, че това ще бъде първият път, когато Южна Африка ще бъде домакин на това събитие, а принц Уилям е планира да присъства.С нарастващ акцент върху важността на опазването на околната среда, Кралската фондация и принц Уилям стартираха The Earthshot Prize. Това е проект, към който принц Уилям е много запален. За отбелязване е, че това е най-престижната глобална награда за околната среда в историята.

# 884
Фенрис разказва интересни неща за норвежката сага, но ето и малко снимки от статия на същата тема на Мейл Онлайн:
Резиденцията на престолонаследниците /тази в която се вихрят партитата и е обрана/

И главният виновник

Общи условия

Активация на акаунт