Кралски работи и клюки - септември 2024

• 81 051
  • 997
  •   1
Отговори
# 930
  • Някъде там
Скрит текст:
Ма няма да я видиш...не знам защо реших че щерката на Павлос и Мари Шантал се казва така. Не ми звучеше, но не се сетих как е (и още се чудя). Гърците са голямо семейство, не мога да ги оправя 🤣🤣
Та как се казваше щерката?
Изборът на Мари Ш за черна рокля ми е too much, нищо че е само предсватбена вечеря.
Олимпия 😀 Аааа и не така с лошо към Шанталчето. Тъмносиня е роклята 😀

Има същата дълга.

Ето я и Алексия със семейството.
Момичетата са като картинки.

И рязка смяна на сезона. Летисия и Фелипе и Хуан Карлос са били на посещение на Леонор заедно.

Лана поздрав със сезона. Рано го откри тази година. Но, пък тоалета ми харесва. Присъствала е на Norrsken Impact/100.

# 931
Хммм, Фелипе нещо не ми харесва как се е издокарал. Теодора е приятна булка, изглежда много щастлива Heart Eyes

# 932
  • София
Съвсем ги обърках, значи имаше все пак Алексия и в гръцкото семейство?

Мари Шантал я "спасяват" златните сандали и клъча, много ми е тъмна за сватба. Виж Олимпия (сетих се името) е много хубавка, но двете момичета отстрани са екстра

Как едно египетско бижу се превърна в любимата сватбена тиара на … кралско семействo

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 10:28 от Lana

# 933
  • Някъде там
Не видях да е слагана вчерашната рожденичка.
Много слънчева Иман

Лана благодаря че сподели историята на тиарата. Чела съм я но
истории на  бижута винаги ме вълнуват. Страхотна традиция и е хубаво, че Теодора я продължава. Да видим внучките на Ан-Мари дали ще го направят като им дойде времето. Красива е тиарата.

# 934
  • София
Кога всъщност е гръцката сватба и ще я излъчват  ли някъде?

# 935
  • София
Ще видим довечера, може пък нещо друго да е решила Теодора.
Красива е много тази тиара, дано реши да я сложи.

Иман е прекрасна рожденичка!

# 936
  • Някъде там
Кога всъщност е гръцката сватба и ще я излъчват  ли някъде?

17.30 довечера. Ако има излъчване ще сложа, но иначе има много гръцки фенски акаунти които ще пуснат видеа предполагам.

Клип как танцуват снощи
https://www.instagram.com/stories/greek_royal/346669033399729547 … =OG0wd3VtNWVpaXdv

Ето го линка. Тук ще се гледа

https://www.youtube.com/live/grpWswKQx_w?si=P3gkcJmXVDRb8O8Y

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 12:12 от daviz

# 937
  • София
Съвсем ги обърках, значи имаше все пак Алексия и в гръцкото семейство?

Има, има Алексия- най- голямата дъщеря на Ан-Мари и Константинос е Алексия, после са Павлос (Мари- Шантал), Николаос (на Татяна Блатник бившият съпруг), днешната булка Теодора и Филипос, съпругът на Нина.

Интересно за тиарата- явно всички булки, родни внучки на краслица Ингрид я носят, но не и "внесените" - Мари Шантал, Татяна и Нина носят друга тиара, на Маргарет снахите пък са и трите с различни.

Надявам се Теодора да спази традицията днес, харесват ми такива традиции, харесва ми да има приемственост между поколенията.

# 938
На 25 септември, херцогинята на Единбург, патрон на тръста на хористите на катедралата Уелс, присъства на концерт в Wells Cathedral.

Кралят и кралицата са в Единбург днес, за да присъстват на тържество по случай 25-ата годишнина на шотландския парламент. Кралят  се обърна към Камарата, преди да се присъединият към прием за местни хора, номинирани от MSP за техния изключителен принос към техните общности.

# 939
Короната на Шотландия и мечът на Елизабет са изложени в залата за дебати по време на честванията на 25-ата годишнина на шотландския парламент днес.
Мечът е кръстен на нейно покойно величество кралица Елизабет II.

# 940
Роклята на Софи е страхотна и като цвят и като кройка, на нея стои прекрасно. Тоалета на Камила е тематичен, но не ми харесва.

# 941
Само набързо да вмъкна,че шотландският парламент не може да е на 25 години...

# 942
В на Мариус теста на урина са открити следи от канабис, екстази и кокаин. Няма следи от алкохол. Това е пробата, която му е направена след ареста 16 часа след побоя на Ребека и потрошаването на апартамента. Открити са и следи от друго вещество, което не се упоменава. В статията се напомня, че е хванат след употреба на кокаин още през 2017 на фестивал. Това е от периода, когато в живеел в Лос Анджелис с по-предна приятелка (преди Юлиане, Нора и Ребека) и където има 1 незавършен семестър по някаква бизнес специалност.

# 943
  • Някъде там
Теодора продължава семейната традиция, ставайки седмата кралска булка, която носи воала на Маргарет от Конот и тиара на хедива на Египет.
Разкошна за мен, булка. Стил и класа показва. Съобразена с фигурата ѝ рокля с красив гръб без излишности.  Грее от щастие Теодора.
Жалко че татко ѝ не дочака да я види булка,само нея от всичките ди деца.

Майка ѝ също изглежда страхотно, но тя Ан-Мари почти винаги е безупречна.

# 944
  • София
Теодора е спазила традицията с тиарата:

Общи условия

Активация на акаунт