Колко време ви отне за да се пренастроите за нова връзка ?

• 11 537
  • 381
  •   1
Отговори
# 270
  • По света и у нас
Ако ще е за сек* - да е хубав и работлив 😂, да е готин вътрешно и да ме разсмива. Да е страстен, да си пасваме по приказки и как си прекарваме свободното време.  Това е критерия за сек* гадже.  Ако е висок на 180 см мога да го сложа в по-елитна категория.

Ако ще е за живот заедно - горното + да е супер напред с материала, кариерно перспективен и ориентиран + висок над 180см. И да има сериозни намерения към мен. Сметките по къщата да са от него, парите да не са проблем по никакви параграфи (аз съм разумна но мразя да ми се броят парички нон стоп) . Да се обичаме и да се обгрижваме. Аз да съм приоритет, децата след мен.

# 271
  • Out of the Mix
Бреех, Прима, щях да ти пиша в темата за "подаръците", че много нещастен, объркан и каша ти е животът сякаш, и парите не правят щастието.
Я кажи сега ти какво предлагаш на такъв мъж, че разбрах, че искаш всичко да ти "поеме".
Глей са, казваш, че си финансово уредена и само те използвали; искаш всичко негово общо, твоето само за теб?
Това в чия къща, неговата, или твоята?
Или за "любовта" няма значение?
Сещай се, че такива мъже има, ама не падаме от Марс.
И тук ич не става дума за хартийките, които и аз, и ти имаме.

# 272
  • По света и у нас
А ти се надяваш на гол г*з с чифте пищови ли да ми се наместиш у дома, бе Ревоукър? За да ти е удобничко и да цапаш без да подреждаш в подредената ми къщичка?
Кой ти каза че аз търся да живея с някой?

# 273
# 274
Ако ще е за сек* - да е хубав и работлив 😂, да е готин вътрешно и да ме разсмива. Да е страстен, да си пасваме по приказки и как си прекарваме свободното време.  Това е критерия за сек* гадже.  Ако е висок на 180 см мога да го сложа в по-елитна категория.

Ако ще е за живот заедно - горното + да е супер напред с материала, кариерно перспективен и ориентиран + висок над 180см. И да има сериозни намерения към мен. Сметките по къщата да са от него, парите да не са проблем по никакви параграфи (аз съм разумна но мразя да ми се броят парички нон стоп) . Да се обичаме и да се обгрижваме. Аз да съм приоритет, децата след мен.
Точно за такъв, на второ раздаване - шанса е 0.005%.
Демек 0.

# 275
  • Out of the Mix
Аз лично ли? Нищо не искам. Имам си.
Не, нищо от това, което описваш, объркала си се много сериозно.
Много ти се е изкривило мисленето в това USA.
Зададох ти конкретни въпроси.
Последващият ти пост ми е достатъчен.

Хаха, Абуто. Smile

# 276
  • София
Е барем да не се излагаме по улиците.

# 277

Ако е пси, брои ли се?
Че с всичката таз убост не се търпи.
ИзбЕгАх.
Да ти го пратя ли?

# 278
  • Out of the Mix
Е барем да не се излагаме по улиците.

Като това ли? :

"Материални неща",това ние начин да се каже секс ли? Кажете го директно,без заобиколен начин. По добра ще е темата защо голотата се разпространява. Разбирам всеки човек е красив,но и голото тяло да се показва,е малко неудобно. На плажовете да,но да се случва и по улиците....

JoySmileJoy

# 279
Толкоз убост...
И накрая става един квадратен. Една мотика и един винкел.

# 280
А, убав си е, особено на някои места. Ама то животът има и друга убост.
Та, време трябва за такава убост да се надмогне, но светът е голЕм и спасение дебне отвсейде.
Пренастройваме се.

# 281
  • По света и у нас
Какво се засягате, това е нужно за да се прежаля да си пусна мъж в къщата - и само да не ми хърка и пърди защото ще хвърчи на заден ход.

Има и от втория тип, не си мисли че е 0% възможността, но трябва да се търси сериозно, трябва да си на зор за да се прежалиш за разните му странности… на когото му е зор да си взима домашен мъж. Аз за сега залагам на дивите 😂 имам предвид тези за кекс които са. Взаимния тормоз при тях е в пъти по-малко.

# 282
  • Out of the Mix
Ти само такива безпризорни, които да "пускаш", "прибираш" явно си срещала.
А теб някой пускал ли те е?
Равен на теб, и мечтаният баровец, няма да те търпи.
Колко деликатно ти го казаха 5 човека поне и пак не разбра.
Е, аз директно ти го казвам.

Хъркане, пърдене, оригване, прозяване, чоплене и чешане са физиологични нужди. Има и други, ама да не описвам, съобразявам се.
Не е до пол.

# 283
  • София
Ох, на мен пък ми е много сладко някои хора да ми хъркат. Не знам защо, но най-любимите ми мъже са с дефектни носове и ченета, та се получава този ефект.

# 284
  • София
На Примадона щом не й е на всяка цена, няма страшно, че изискванията й са прекалено високи. Кофти като хем ги имаш, хем си на зор.

Иначе проблем с физиологични прояви нямам аз, не ме отблъскват, не ми влияят на възприятието за човека до мен. Хора сме, живеем заедно, виждаме се във всякакви моменти.

Общи условия

Активация на акаунт