Колко време ви отне за да се пренастроите за нова връзка ?

• 11 382
  • 381
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Е няма угодия! Като нямах собствено жилище, ме мислят че ламтя за имоти. Сега като имам, ще си помислят, че търся някой да ми плаща кредита. Шъ съ гръмнъ!
Всеки изхожда от неговата кочинка  Wink
Това лек опит за заяждане ли беше?

# 91
Rockstar ,
Никога. За другите говорих. Които си мислят такива смешки.

# 92
При мен пък беше огромен проблем, че имам образование, професия, собствено жилище, кола, подкрепа от родителите. Огромен, невероятен проблем. Ама си научих си урока. Няма никакъв смисъл да се раздаваш. По-добре вземай квото може докато може и ти е кеф. Поне после като кажат, че съм била лоша, да съм била наистина. Sunglasses

# 93
Извинявай, но никога не може да е проблем изреденото от теб Simple Smile Освен ако самият ти нещо не се самозабравиш.

# 94
  • София
Знаем кои мъже се хващат с успели жени, за да ги мачкат после. Но било каквото било. Гледаме напред, с едно наум.

# 95
Няма как да те тъпче някой, ако ти не му го позволиш. Независимо от успешността.
На мъжете не им пука особено колко е успяла една жена, ако са влюбени. Не им пречи да се хвалят, разбира се. Помага на самата жена предимно.

# 96
  • Out of the Mix
И аз съм на мнението на Reagan за 14 часовите смени.
Тегаво е, не съм бил никога така, но една от бившите беше.
Еми, не изкарахме дълго, и то при положение, че аз разполагайки с повечето време, мобилен през деня и т.н., поел огромната част от домакинството, просто защото трябваше да остава време и за нас, нали, ясно, тя уикендите компенсираше, и пак мъка. Не искаше да напуска, че нали бъхтила колко години по стълбицата за заветната директорска позиция. Аз й обяснявах, че в големите корпорации да си в централата е най-големият ужас, и работата никога нямаше да намалее, както и отговорностите. Продължава да си е там сама.
Но какво да се прави, то не е по желание, някои са принудени, други работохолици и т.н.

Мая, недей така, де. Окей, пълно е с идиоти, идиотки, ама кво праиш, ако държейки се така срещнеш нормален и свестен? Ще се държиш идиотски?
Иначе, супер за всичко, което си изброила, браво. Simple Smile

Рокстар, не съм съгласен. Свидетел съм как магистрат мачка учителка, а не да е "над" нея, жената е изключително свястна. Точно този с повечето "власт" мачка, не обратното. Wink

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 19:37 от Revoker

# 97
  • София
Мачка този с комплексите, независимо колко реална власт има.

# 98
мачкането не зависи от това кой какво образование има, за съжаление.. ако някой е такъв тип, който обича да мачка може да те мачка защото се постигнала нещо, може да те мачка и защото не си постигнала нищо, без значение кое от двете е.. все ще си намери причина и няма угодия на такъв..
и жени има такива, разбира се, но са по-малък процент сякаш..

# 99
  • Out of the Mix
И това, Лъвица, но повечето се самозабравят, както и откъде са тръгнали, появяват се паранои, чувство за всесилност, "само Господ е над мен", чувала ли си тази приказка, знаеш ли кой я е казал? Познавам такива хора, знам за какво говоря.

# 100
Според мен, има ли любов другото е фон.
Пари ще се изкарат. Проблемите  които излизат се обсъждат и решават.
Няма ли обич, почват кусури да се търсят.
И кой човек няма поне един проблем, да се хванеш за него.

# 101
Самозабравят се само хора с дефицити и комплекси.
Една личност с добро възпитание, стабилна ценностна система и акъл малко повече от на диня+пъпеш, взети заедно, няма нуждата да властва или мачка други хора, за да се чувства значим.
Независимо дали професионално, колегиално и още повече в личен план.

# 102
При мен пък беше огромен проблем, че имам образование, професия, собствено жилище, кола, подкрепа от родителите. Огромен, невероятен проблем. Ама си научих си урока. Няма никакъв смисъл да се раздаваш. По-добре вземай квото може докато може и ти е кеф. Поне после като кажат, че съм била лоша, да съм била наистина. Sunglasses

Тая песен толкоз често я пееш, съм забелязал, че малко ми става тъжно понякога. Все едно сама себе си опитваш да убедиш, че всичко е тип-топ. Може и да греша, естествено.

Иначе си те представих като Джак Спароу или нещо такова. "йо-хо-хо, взимай колкото можеш и нищо не връщай! Арр..." Grinning там нали тъй приказваха у филмите...

# 103
  • Paris, France
Скрит текст:
25 годишната иска СПА всеки уикенд, в чужбина по веднъж месечно, Малдивите и Бали + подаръци, внимание, вярност, бели рокли, бебета.
Това у коя държава? Защото в САЩ ето какво е положението:

Повече от половината американци не могат $1000 да извадят за неотложен разход - ако им се счупи колата или ако влязат в болница. Всичко им е за текущи сметки - наеми, ипотеки, храна, застраховки, данъци... Но викаш за Малдиви и СПА има?
Разбира се, има сегмент от населението, който и всеки месец може да ходи на Малдивите ако рече. И в САЩ има, и в България. Но все пак България като по-бедна държава от САЩ, да ми говориш че всичките млади кифли очаквали да ги водиш на СПА и по чужбина всеки месец, извинявай много. Те нека си очакват, ама могат да го получат само разни инстаграм-моделки, мис Силикони, и тем подобни.

Нормално. И повече от половината американци са сами 🤣, с текущите си сметки.

Силиконката и моделката никога няма да си загубят седмица на Малдивите с мъж, който не им харесва особено и само защото им платил пътните и режийните.

Колко е бедна държавата няма връзка с очакванията на жените. В някои много бедни държави само средните и богатите мъже имат жени, по повече жени. 🌞

В България няма млади жени и съотношението млади и мъже на средна възраст/млади жени е доста високо. Няма и приток ма млади жени, какъвто има в САЩ. Jane може да иска нова кола за подарък, както е прието в Лас Вегас, но Juanita може и без подарък да мине ако няма документи. Е, Juanita е 1.50м, леко топчеста и далече от модел, но е на 20 или 25г, сериозна, готви и би гледала дете. На Малдивите няма как да иде, защото няма документи. Тя, разбира се, също иска това-онова, държи да се сключи брак, поне за да се легализира в САЩ, но я има. В пирамидата на населението на САщ има равен брой мъже и жени в различните възрастови групи от 15 до 60г, а в България на една 20-25г се падат по двама 45-49г мъже.

25г жена има много избор, а ако е прилично издържана от родители, често не се интересува от връзки.

# 104
Според мен, има ли любов другото е фон.
Пари ще се изкарат. Проблемите  които излизат се обсъждат и решават.
Няма ли обич, почват кусури да се търсят.
+1! Любовта намира решение дори на 14 часовите смени Wink които със сигурност не са 300 дни в годината.

Невена, включванията ти са винаги уникални, а твърденията, хмм  .... да кажем екстравагантни Grinning Как стигна до това?
25г жена има много избор, а ако е прилично издържана от родители, често не се интересува от връзки.

Общи условия

Активация на акаунт