Колко време ви отне за да се пренастроите за нова връзка ?

• 11 343
  • 381
  •   1
Отговори
# 180
  • Out of the Mix
За пореден път се убеждавам, че всеки си интерпретира, както си иска, и поне не се опитва да има четене с разбиране. Шегите и усмивките са супер, можем и само това да правим, но нещата седят така: никъде не съм казвал, че жената прави всичко изброено само тя в един ден, цял ден, както и че мъжът не прави половината, или повече, не се включва, не участва. Това, че повечето са някави ганьовци, мързеливци с бутилките и кенчетата биричка от най-евтиния бълвоч, даже по-зле - пластмасовите двулитровки, който не близвам, и фасовете в ръка, не значи, че всички са такива, най-малко аз. Нагласите в обществото са ми пределно ясни от години за абсолютно всичко, и се повтарят едни и същи модели на поведение, подражание, манталитет.

"Нирваната" е ясна, всеки я иска, но се извървява път до нея, повечето не стигат до нея.
Никой не иска да поеме отговорност, то даже не е отговорност, а инициативност за каквото и да било.

Аз честно казано приключих с темата, и повече не смятам да участвам в нея, отписвам се.

# 181
Ами Рокси, що чупиш нерви Grinning Не търси на всяка цена.
Н'ам за какво ти е Grinning

Revoker-a, добро решение.
Що се буташ между женски размисли.

# 182
Ма как да не си казал като баш това каза. Даже ти го подчертах в черно!
ОМГ имам чувството, че всички мъже са родени с гаслайтинга в кръвта и го прилагат за здрасти.
То го пише черно на бяло, той вика не бил го казал.... WTF брат.... Да, беги, беги... Най-добре.

# 183
  • София
Ами Рокси, що чупиш нерви Grinning Не търси на всяка цена.
Н'ам за какво ти е :grinn
Хич не се нервирам. Само проучвам.

# 184
Признавам си, че чета с голямо любопитство постовете на двете "прясно-наново-сингъл" колежки.
Рокстара е започнала с хвърлянето на захранка по морета, реки и язовири, но не мята кюспе със лопатата, а по една шепичка, за да скива кълве ли изобщо - и сафрид, кьор кефал, шаран или бял амур има в съответния воден басейн (със жабите). Не иска да показва още, че е скатала в един склад цял тон от манджата.
Другата колежка с добър стаж в събирането на мед е на етап - всички мъже са еднакви търтеи, поне да шибаха яко и по някоя пчела-работничка,  вместо да праскат само оная кифла царицата и да плюскат от общата далавера на корем, докато на мен ми се скъсва задника от хвърчене по магарешки бодили, липи и акации. В момента е започнала да си трупа меда на едно скришно място в кошера, папа си го самичка като и дойде апетита, музата и вибрациите, и а се е появил някой търтей, а му е скъсала тиквата шибана.
Някой трябва да направи една тема - "Житие и страдание на прясно-разведената".  Аз не мога защото съм мъж и нямам толкова чувства, хормони и емоции. Да не говорим, че съм женен и по този начин правя живота на поредната неорентирана жена - труден и отвратителен.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 03:36 от Абуто

# 185
Joy Joy
Чуден пост за сутрешното ми кафе. Разсмях се. Благодаря.

Иначе, сериозно, хората минават през различни емоции след раздяла. И обикновено им трябва някакъв отдушник. Тук форумът идва перфектно, вместо да товаря близките си. По-добре някакви непознати в нета Blush

# 186
  • София
Само малко царевичка за патета и шарани. 😁

# 187
Няма как всички да са на един и същи етап в живота си. Едни се  разделят, едни са семейни, едни са сами. Не виждам защо някой трябва да е "лош" защото е в една или друга група.

# 188
Бе която си го може, си го може. На гола кука ще улови повече, отколкото други със серкме.
Ма то и от куката си зависи, де.
----------
Впрочем в днешно време всичката царевица е генно-модифицирана, та не знам...

# 189
Ммда, нали ... Някои даже кука нямаме пък те кълват ли кълват...

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 06:56 от maiathebee

# 190
Изпратѝ му анонимно един ваучер за спа и може случайно да се появиш в спа-то по същото време Simple Smile

# 191
Ремонтираха ми колата без да ми вземат кинти... И .. нямам идея кво се прави?
Пп. Не ме кефи, не предлагайте други опции.
Иди на друг майстор следващия път, дето ще ти вземе пари. Двойно.

# 192
Ммда, нали ... Някои даже кука нямаме пък те кълват ли кълват...
Майче,
Ти си голяма манекенка явно. Кълват,  сами се ловят. Мирка нямаш от мъже. Един колата ти оправя, друг заем без лихва ти отпуска. Трети те "..........бързо в уста целуне....." и много др. 
Остави и за другите жени нещо да клъвне. Избери двама, трима а другите го остави.
Както пише в библията. Като имаш 2 мъже, дай единия на ближната.

Innocent

# 193
Не съм чела темата, ще отговоря от личен опит. Разведох се на 40, сега съм на 47. Имах едно неизживяно сериозно хлътване след развода, после реално се чувствах подобно на теб - никой не ми харесваше и все ми се виждаше изкуствено и насила. Аз лично не мога и да се похваля с голям избор на мъже - общо взето познати, които според мен не стават за семейство, а само за несериозни връзки. В същото време, хич не ми е в природата да скачам от цвят на цвят и да поддържам връзки основно заради секса. Но с времето постепенно и съвсем несъзнателно самият ми мироглед се смени. В момента изобщо не мога да си представя нов брак с всичките анагажименти към него - напасване на голямо дете към нов човек вкъщи, напасване от моя страна към деца на партньора, нови взаимоотношения със свекъри, някакви генерални решения като смяна на жилище, заедно със сина ми и подобни. Вече съм в етап, в който изобщо не искам тези неща. Напълно ме удовлетворява връзка като на гаджета на 20 години - всеки си живее в къщата, не делим финанси, домакински задължения и т.н., виждания основно през уикенда, минимално намесване на децата, на които не се налага да се съобразяват ежедневно с нов човек в дома си. И когато търсиш нещо такова, възможностите всъщност нарастват. Не е нужно човекът да е много стабилен, да му имаш пълно доверие, да се чудиш как ще се спогоди с детето ти, да трябва да правиш големи компромиси, да се чудиш те струват ли си и т.н. Естествено и отсрещната страна трябва да е с настройката да сте "гаджета", а не съпрузи. А някой ден, като одъртеете и децата си поемат по свой път, такава връзка може и да се развие и в това да сте заедно до края.

# 194
  • Out of the Mix
Що Анонимна?

Нормално е това, което описваш.
До 25-35 преко сили, който сключил брак сключил с идеята дете, семейство.
Ако не ти трябва, или не искаш, няма нужда от брак и/или съжителства. В смисъл, ако толкова не можете и искате да сте заедно всяка вечер, и ви е добре в едно домакинство, а не спорите, не се чепкате, че малката лъжица не е в точното отделение сложена, няма лошо. Иначе всеки дома си, особено ако сте различни битово, или не искате финансово да поддържате чужд дом, или каквито и други претенции/капризи/щения да има, а в същото време се кефите един на друг, сексът е чуден, и все пак ви е добре заедно.

Общи условия

Активация на акаунт