Колко време ви отне за да се пренастроите за нова връзка ?

• 11 334
  • 381
  •   1
Отговори
# 255
  • Столичанин ама не в повече :D
И тук въпроса е защо не се насочвате към разведени мъже с деца каквито реално сте вие? И те ли искат тепърва някоя да им роди дете, да се задомят? Не ми се вярва.

# 256
Аз нямам нищо против разведен мъж с дете. Стига да искаме едно и също - некви срещички за аху иху, когато е удобно и има време. Аз нито моето дете ще запознавам с някой, нито ще се запознавам с на някой си детето. Така че реално не ме вълнува кой имал или нямал деца. Стига да не ме занимава с тях или да си мисли, че ще раждам Joy все тая

# 257
  • София
И аз нямам нищо против, даже винаги съм казвала, че трябва да се срещам със себеподобни. Но пък там идва проблемът, че мъжете над 40, в повечето случаи проявяват някои доста странни странности.

# 258
  • Paris, France
И тук въпроса е защо не се насочвате към разведени мъже с деца каквито реално сте вие? И те ли искат тепърва някоя да им роди дете, да се задомят? Не ми се вярва.

Някои да. Даже повечето май искат съжителство. Майка ми се пробва с такъв, но си е хамалогия да си напасват свободното време с ваканциите и на двете деца. Нямаше да могат да купят достатъчно голямо общо жилище без да си продадат техните. По соца не беше разрешено или трябваше да ги прехвърлят ма децата си, някои от които вече имаха жилища на техните имена. На единия детето не щеше съжителство с други хора.

Някои разведени мъже не щат връзка с жена, която живее с малките си деца. Те от подобна конфигурация са избягали. Баща ми винаги се е женил с бездетни моми, дори и той самият като е имал вече деца. Само последната е имала голяма дъщеря.

Казвала ми е, че разведен с дете е ОК само ако и двамата работят в чужбина и децата не са при тях постоянно или ако детето е пълнолетно и живее другаде.

Не бих търпяла чуждо, малко дете за цял уикенд.

Ергените, които ходят с разведени изначално не търсят съжителства и деца и така могат да имат спокойна връзка и даже евентуално да се съберат и да имат общо дете. 

Абеее, тесла е с деца.

# 259
  • Out of the Mix
Мда.
Права е Невена затова, че много хора не могат да казват категорично "не", за теслите и т.н.
За ергените също, защо да се "бутам"? А и съм писал по темата, няма смисъл да се повтарям.
Аз не се смятам за "ерген", от два, три месеца съм сингъл, допреди това не съм бил. Така че нямам нищо общо с "общовалидния", хейтен и коментиран БГ ерген, само уточнявам. Simple Smile
Не всички ергени преритват за деца на всяка цена. Това е евентуално развитие на връзката. Вече, ако категорично заявиш и си кажеш и на себе си, и на запознанството отсреща, че искаш и ти е важно, си преценявате ще продължавате ли, или не, ако се разминавате в щенията си и визията за връзка и живот.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 19:35 от Revoker

# 260
Ние с мъжа ми бяхме навити на несериозна връзка, когато се срещнахме. После се оженихме, което никой от нас не е очаквал и планирал. Животът поднася изненади.

# 261
  • Столичанин ама не в повече :D
Аз нямам нищо против разведен мъж с дете. Стига да искаме едно и също - некви срещички за аху иху, когато е удобно и има време. Аз нито моето дете ще запознавам с някой, нито ще се запознавам с на някой си детето. Така че реално не ме вълнува кой имал или нямал деца. Стига да не ме занимава с тях или да си мисли, че ще раждам Joy все тая
А ти няма да го занимаваш с твоето дете или с твоя бивш, което изобщо не е свързано със запознаване?
И аз нямам нищо против, даже винаги съм казвала, че трябва да се срещам със себеподобни. Но пък там идва проблемът, че мъжете над 40, в повечето случаи проявяват някои доста странни странности.
А ти сигурна ли си, че и ти не проявяваш някои доста странни странности?

# 262
  • Paris, France
Е това е, че всъщност ние търсим доста специфичен профил - да не иска деца и оттам става малко сложно.
Но любовта е чудо, а чудеса се случват!

Напротив. В Европа повечето мъже не искат деца, не и преди дълго съжителство. Останалите искат, но не сега, не веднага и обикновено напускат жените, които от началото на връзката натискат за брак и дете.

Едно време вдовци или разведени с по 2, 3 и 4 деца са искали да се женят отново и са искали още деца. Познавам жени на 70-80г в момента, които са се оженили с разведен с две деца и имат и тяхно. Сега това е рядкост.

Продължавам да твърдя, че жена с дете намира по-лесно гадже, партньор и даже съпруг от мома със същите параметри. Изпитала съм го на гърба си като мома.

# 263
Е, казваш му директно в чата – малко ми е странно да задаваш такива лични въпроси. Нямам време е като нямам време. И да гадае.

# 264
Базила, казах де, че много ме разпитва. И не желая да ме притеснява и т.н. Като за мен направо грубо:) Била съм лоша. По-късно въпрос, от който ми увисна ченето - да не съм се омъжила Sweat Smile Явно само със сериозна причина мога да го отхвърлям Smiling Imp   Ще го оставя да се почуди, абе остей...

# 265
  • Out of the Mix
Невена, не се ли обърка малко?
Първо казваш, че е "тесла" с детето, сега -> с дете било по-лесно? Simple Smile
Или искаш да кажеш, че тази с детето е "свалила критериите"?
Което не би трябвало да е така сякаш, защото грижите са много повече, а не всеки ще иска да ги поема.

Рокстар, защо мислиш изобщо, че потенциалният ти следващ ще иска дете с теб? Ти нали си 45-50? Хващайки мъж ~50 годишен няма да мислите за такова нещо, ще си гледате живота, както и искаш. Освен, ако не искаш по-млад мъж 35-40, но възможно ли е?

# 266
Хммм аз го намирам по-трудно за зряла патила жена с дет. Моя бивш го "намерих" на 19 като бях. Критерии ЗЕРО. Само пеперудки, химия, привличане. Нищо друго. И кво стана? 16 години с токсичен човек, дето ме изпържи и смаза. Благодаря на Вселената, че се осъзнах. Сега вече има огромни критерии. Ама мега ултра гига критерии. И ако няма такъв, ми ОК. Мене и сама ми е напълно супер. Не виждам проблем. Или сама или с някой, който ми покрива критериите, които са мега големи. Кое от двете...ще видим Joy аз съм ОК и с двата варианта. Адаптивна съм.

# 267
  • София
Моите са супер базови, ама дори и това не мога да срещна. Абе май не са чак толкова базови, ама ...

# 268
Ами, Роки, то зависи за какво. За джиджи-биджи и моите са базови, ама за нещо повече са мега гига ултра небазови.
Ама да, и базови не ми покриват Joy
Пп. Много прости, бе. Чалгаджии. Ужас... Иначе добре изглежда, ама Чалгаджия.... Бляяяяяяяк бЕги бЕги кво става тия хора само чалга ли слушат... Ужас и безумие ....

# 269
  • Out of the Mix
Я си избройте критериите, че ми стана интересно. Wink
Мразя чалга.

Общи условия

Активация на акаунт