Колко време ви отне за да се пренастроите за нова връзка ?

• 11 321
  • 381
  •   1
Отговори
# 285
  • По света и у нас
Те призорните и те търсят,  такива е най-добре да заобикаляш. Няма смисъл. Призорният гледа как да прелети от една стопанка на друга, или да намери втора защото първата вече не може да го понася но и е икономически невъзможно да му бие шута.

# 286
  • Out of the Mix
Добре, ти за всяко нещо пари и икономически "причини" ли гледаш и търсиш? Само това ти е в главата?
Не, че и аз нямам едно наум, и много други, но все пак.
Нормални отношения имала ли си?
По любов?

# 287
И аз ги видях тия прословути критерии: да има физическо привличане и сексуална химия, да има какво да си кажат, да споделят чувство за хумор, да имат сходен лайфстайл, да е кариерно реализиран и да е сериозен във връзката. Не разбрах за каква къща става въпрос, малко я подминах финансовата част, ръстът е божа работа, ама чак нещо толкова фрапантно не видях. 😀

Е, и под "напред с материала" не разбрах какво точно има предвид и мисля, че за повечето родители децата няма как да са на второ място, но 90% от списъка са обичайните за жена неща.

# 288
  • По света и у нас
Имала съм естествено. Аз предимно от любов действам, но изисквам мъжете ми да си налягат парцала. Не мога аз да съм ток, а той смотльо мързелив.

# 289
  • Out of the Mix
Друго не разбрах ДонаПрима - и един ли за толкова години не се намери да ти изпълни критериите?
Подозирам, че си 40+.

# 290
  • По света и у нас
Те критериите се менят според възрастта. Не позна! Още нямам 40, но не ми пречи да бъда цинична и на моята крехка възраст.

# 291
За мен най-важното е да ме уважава и да зачита моето мнение. Да не се опитва да ограничава личната ми свобода. Да имаме общи интереси и теми за разговор. Относно финансовата част: да е постигнал поне колкото мен, даже и повече. Имах един кандидат, 7-8 години по-млад от мен, неженен, необвързан, без деца, уж с хубава професия, ама ни жилище, ни кола, че и си живееше при мама. Как си представяше нещата, не знам, да ме покани в детската стая при мама или все аз да го каня, не знам.

# 292
Някой трябва да пусне тема за критериите, току виж съфорумниците са се намерили един друг. 😁

Най-големият майтап е като срещнеш някой, който ти отговаря на изискванията, ама не можеш да го почувстваш тоя човек и да ти трепне сърцето от него. Смиряващо действа.

# 293
  • волно калдъръмче
Revoked, за любов ли ще се говори, кой какво предлага или кой какво търси. Това са три теми. Ако съберем логически две от тях заради общия състезателен елемент, третата ще отпадне. Аз мисля, че всеки иска да бъде приет добре, да бъде чут, разбран, с една дума - обичан. Жената ще върне от любов хилядократно това, което един мъж дава за нея. Но започне ли да не й е ок с нещо и отсреща зачочнат да приемат за даденост пилеенето на женска енергия, мачът е свирен.

Аз не бих приютила мъж за нищо на света у нас. Тези вафли съм ги яла. Ако ме покани да съжителстваме на негова територия, първо ще трябва да създаде удобствата, на които съм свикнала или поне да виждам, че се старае да ми е добре. Мързеливи мъже не мога да дишам.

# 294
Последните женски изказвания, много хард звучат. Защо търсите мъже, само "напред с материала "?
Ми те тоя материал, да не би само на  вас да го дадат? След такива, опашки има.
Не е ли  по- важното да ви обича, държи на вас, обгрижва?
Винаги съм казвала, не е важно какво има, а колко дава за вас.
Това с опита и годините ме убеди, че е самата истина.

# 295
Не че не мога да си платя една вечеря, за мен въпросът е принципен. Жестът е важен. Един бивш идваше у дома с празни ръце, чакаше да го черпя вкъщи, никога не излязохме никъде, накрая се изложи тотално за едни 15 лв, а толкова много услуги му бях правила. Използвачи на никого не са нужни. Аз си признавам, че се отнасям към всяка нова връзка с подозрение и недоверие. Излязох тотално на минус от брака с бившия, ама с него имаме деца, поне се надявам, че всичко, за което съм се блъскала, ще остане на тях. Но да дойде някой Сульо и да чака аз да го черпя и да го приютявам, няма да стане. Затова казах: да е постигнал поне колкото мен, а не на 50 години да е гол като пушка.

# 296
Естествено, че въпросът е принципен. Просто с такива мъже нямаме общи разбирания за живота. Естествено, че една жена няма да хрантути някакви мъжлета,  неспособни да платят една вечеря. В това спор няма.
Но и фокуса единствено върху материалното, не гарантира задоволяваща връзка.

# 297
  • София
Материалното е поне някаква база. Оттам нагоре- може и любов, и романтика.

# 298
  • волно калдъръмче
Не само за материалното е така. За личностното е същото. Няма как да  се смъква нивото. Някой няма да е щастлив в един момент.

# 299
  • Столичанин ама не в повече :D
Revoked, за любов ли ще се говори, кой какво предлага или кой какво търси. Това са три теми. Ако съберем логически две от тях заради общия състезателен елемент, третата ще отпадне. Аз мисля, че всеки иска да бъде приет добре, да бъде чут, разбран, с една дума - обичан. Жената ще върне от любов хилядократно това, което един мъж дава за нея. Но започне ли да не й е ок с нещо и отсреща зачочнат да приемат за даденост пилеенето на женска енергия, мачът е свирен.

Аз не бих приютила мъж за нищо на света у нас. Тези вафли съм ги яла. Ако ме покани да съжителстваме на негова територия, първо ще трябва да създаде удобствата, на които съм свикнала или поне да виждам, че се старае да ми е добре. Мързеливи мъже не мога да дишам.
Как точно жената ще върне от любов хилядократно това, което един мъж дава за нея, след като той ще трябва да предложи място за живеене, той ще трябва да плати вечерята, той ще трябва да дава за нея (цитати от последните три жени)? И всичко написано след думата "любов" означава, че жената обича, но винаги с условия, като в същото време иска любовта на мъжа да е безусловна (защото нали той ще трябва да дава за нея). Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт