Колко време ви отне за да се пренастроите за нова връзка ?

• 11 493
  • 381
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Да ти кажа, не се състезавам с никого - нито с мъже, още по-малко с жени. Simple Smile
Познавам и жени много напред с материала, повече от мен в момента, това не ме притеснява по никакъв начин, те ежедневно плащат цената затова. За разлика от тях аз имам много неща, за които мечтаят и те, и много други хора - абсолютна свобода от всякакво естество, и време да живея по такъв начин, какъвто избера, и с когото ми е приятно. Simple Smile

Тоест, няма вариант да съществува жена, която да е по-напред от теб с материала и да е щастлива? Rolling Eyes И хич не се състезаваш, нали, за разлика от тях Wink

# 316
...
Още един пример - мога да имам най-скъпия и хубав матрак, ама ти да имаш проблем с прешлени и гръб, врат, и да искаш по-твърд. Дал съм 2-4к за матрак, дали ще го сменя?
Няма ли? Dizzy Face Ненаспалата се жена е зла. Въобще сънят е базова нужда и е безценен. Ти ако на базовите нужди казваш "не" ...
Говорим за жена, на която държиш, нали. Не на еднократна забивка.

# 317
  • Out of the Mix
Лъвица, не, не казвам това, нека се разбираме. Не вади от контекст, и не извъртай.

Елиф, друга ми беше мисълта, но ок имаш право на този коментар, няма проблем.

Бях едитнал поста си, за да не трупаме едно след друго, но понеже със сигурност не връщате назад, няма да едитвам, за да не стават недоразумения.

# 318
  • волно калдъръмче
...
Още един пример - мога да имам най-скъпия и хубав матрак, ама ти да имаш проблем с прешлени и гръб, врат, и да искаш по-твърд. Дал съм 2-4к за матрак, дали ще го сменя?
Никакъв проблем нямаш и всеки си спи в неговото легло и си обслужва своя гъз. Ама аз мислех, че идеята беше не за моментна взаимност, а за пълноценна. Имаш претенции да се напасваш, че един матрак и една кухня ли ще ти се опрат. За любимата жена мъжът планини ще премести. И точно това искаме - да сме любими, без да се доказваме. Доказване, отстояване, заявяване са мъжки прерогативи. И мъже, които не ги припознават, са ни безинтересни.

# 319
Аз даже не мога да си представя какво значи да се доказвам, за да съм любима Rolling Eyes

# 320
  • Out of the Mix
Добре, Алегрия. Simple Smile
Едно уточнение само - "начукване" на канче при мен не работи, ако опитваш това.
Пълноценна е да, това е идеята.
Никъде не съм коментирал и казвал някой да се доказва, точно обратното.
Тук не се разбираме - този съм, който съм, не те устройва, хора много. Wink
Нали заявяваш, че жената стократно дава?
Сега мъжът само трябвало, и евентуално жената да даде някое подаяние, някакво отношение.
Говорим за взаимност, повдигане на планини?
Или мъжът да прави всичко, жената наготово. Това няма как да стане.
Някои неща може да са наготово, има заварени положения, но във времето ти ще отвръщаш със същото "стократно" за други неща. Така работи връзката - един едно, друг друго.

# 321
  • София
Лъвица, не, не казвам това, нека се разбираме. Не вади от контекст, и не извъртай.

Елиф, друга ми беше мисълта, но ок имаш право на този коментар, няма проблем.

Бях едитнал поста си, за да не трупаме едно след друго, но понеже със сигурност не връщате назад, няма да едитвам, за да не стават недоразумения.

Не вадя от контекст и не извъртам, но ако съм те разбрала грешно, можеш да уточниш, понеже определено така прозвуча написаното от теб - имало жени по-напред от теб, ама видиш ли, голяма цена плащали и нямали нещата, за които си мечтаят, а ти имаш... и това в контекста на как не се състезаваш с никого Wink

# 322
  • волно калдъръмче
Добре, Алегрия. Simple Smile
Едно уточнение само - "начукване" на канче при мен не работи, ако опитваш това.
Пълноценна е да, това е идеята.
Никъде не съм коментирал и казвал някой да се доказва, точно обратното.
Тук не се разбираме - този съм, който съм, не те устройва, хора много. Wink
Нали заявяваш, че жената стократно дава?
Сега мъжът само трябвало, и евентуално жената да даде някое подаяние, някакво отношение.
Говорим за взаимност, повдигане на планини?
Или мъжът да прави всичко, жената наготово. Това няма как да стане.
Някои неща може да са наготово, има заварени положения, но във времето ти ще отвръщаш със същото "стократно" за други неща. Така работи връзката - един едно, друг друго.
Да, уважавам твоята позиция и търсенето на равенство в партньорството, но не я приемам, защото аз съм за допълването. Светът е широк и хора има всякви. Мъжете, които харесвам, са от друга мая и не търсят и не уважават мъжки момичета. За теб също има достатъчно жени, които ще споделят твоите житейски нагласи. Само дето аз не познавам такива.

# 323
.... имало жени по-напред от теб, ама видиш ли, голяма цена плащали и нямали нещата, за които си мечтаят, а ти имаш... и това в контекста на как не се състезаваш с никого Wink

Има много напреднали жени, има и много напреднали мъже. Винаги има някой по-напреднал, по-добър, по-готин от нас. Сред тия, напредналите, има и щастливи, има и нещастни. Ревоукър според мен искаше да каже, че по-голям процент от много напредналите жени са нещастни (в любовта?) спрямо идентичните мъже, по следната причина:
1. Много напредналите жени имат огромни критерии за мъж, които критерии много малко мъже ги покриват. А тия малко мъже не си търсят такъв тип жени.
2. Много напредналите мъже са доста по-търсени и харесвани от другия пол.
Оттук и разликата в щастието.
Аз поне това разбрах, а дали е вярно, не знам Sweat Smile Sweat Smile

# 324
За любимата жена мъжът планини ще премести. И точно това искаме - да сме любими, без да се доказваме.
Добре, а за любимия мъж жената какво ще премести?
Начи, хем сте феминистки, модерни и еманципирани, хем за някои неща сте още в Средновековието.
Тогава, наистина, мъжът е местел планини - ама я е вземал млада и невинна, а не на 35+ и след като е пробвала поне двуцифрено число други мъже преди него как са, та да не се мине да изтърве някой по-перспективен.
И след туй, като премести планината, си я е отвеждал в къщи да му ражда и гледа деца, а не да ходи да прави пари за шефа си.
Та кое време искате - онова или сегашното? Защото в сегашното не виждам с какво ще ги мотивирате мъжете да местят тия планини, ако и вие не местите еквивалентни неща - нали сте равни във всичко?

# 325
Аз не само планини, ами планети мога да преместя. Да си сменям ли пола сега, или просто знам да обичам?

Не говори ти за Средновековие, когато целият ти пост е пълен със slut shaming и отношение към жената като към притежание.

# 326
Аз не само планини, ами планети мога да преместя.
Аз колко звезди съм свалил...
Че и съзвездия през уйкенда - двете мечки наведнъж, Касиопея, няколко дракона, Плеядите, ми Луната колко пъти... Ако продължавах така след една година само черни дупки щяха да останат.

# 327
  • София
И след туй, като премести планината, си я е отвеждал в къщи да му ражда и гледа деца, а не да ходи да прави пари за шефа си.

А мъжете не правят пари за шефа, тъй ли?

Иначе и едно време са били едни "планинари" Joy Моля, моля, сегашното време не си го давам за някакви измислени легенди, в които жената уж получавала нещо срещу това да няма право на нищо.

И моля уточнение какво искат мъжете, че нещо се лутат между хипотезите, че на тях не им било важно нищо друго, освен красота, младост и секс, пък после жените трябвало да дават еквивалентно на мъжете Smile

# 328
  • волно калдъръмче
За любимата жена мъжът планини ще премести. И точно това искаме - да сме любими, без да се доказваме.
Добре, а за любимия мъж жената какво ще премести?
Имаш мускули - местиш. Жената  хубавее и развива женската си страна. Е, за теб може това да не е добавена стойност - имаш право на своите си критерии. Ама да е секси, ама и да мъкне... няма да е цял живот.

# 329
Лъвице, трябва да се дадеш девствена и неопетнена, ама да знаеш, че като си толкова неопитна, ще е голяма занимавка и пак няма да те искат. Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт