Мнения за гимназии в Пловдив - 5

• 26 714
  • 478
  •   1
Отговори
# 435
# 436
  • Пловдив
Интересни са тези свободни места за "Системно програмиране" за осмокласници....
Thinking

# 437
  • Пловдив
И аз това се чудя, къде птидоха тези 2 деца? В София,  в Правец?

# 438
И аз това се чудя, къде птидоха тези 2 деца? В София,  в Правец?
В чужбина?

# 439
  • Пловдив
Или откриха 2 места, за когото трябва, защото не е успял да се класира,  пък вече повечето потенциални желаещи са се записали другаде. За съжаление, съм виждала и това, но беше след началото на учебната година. Ако можеше да се проследят имената, лесно би се отгатнало, но...

# 440
  • Пловдив
Местата за децата с подобен прием едва ли се обявяват на всеослушание.

# 441
Здравейте!
Търся отзиви за школа "Еврика" и по-специално за групата по математика 7 клас при Васил Симеонов?
Колебая се между нея и "Математическа занималня" за подготовка по мат. за НВО.

# 442
  • Майничка
Или откриха 2 места, за когото трябва, защото не е успял да се класира,  пък вече повечето потенциални желаещи са се записали другаде. За съжаление, съм виждала и това, но беше след началото на учебната година. Ако можеше да се проследят имената, лесно би се отгатнало, но...
Такива идват с министерска заповед след началото на учебната година и са извън класирането.

# 443
Здравейте!
Търся отзиви за школа "Еврика" и по-специално за групата по математика 7 клас при Васил Симеонов?
Г-н Симеонов е замествал на дъщеря ми в МГ в прогимназия. Децата много го харесваха, с чувство за хумор, детайлно обясняване на задачите, допълнително обясняване на нещо неразбрано. Имаме познати, които са посещавали школата в 7. клас с много високи резултати (едното дете е със 100 т), но и такива, които след цяла година бяха с 60 т., та много си зависи и от детето. Моето не е ходило на школи/уроци и нямам лични наблюдения за преподаването от нито една от двете школи, но за Симеонов от нея и от нейни съученици съм чувала само хубави отзиви.

# 444
  • Пловдив
Школите са са деца, които ще надграждат. Родителите на тези деца на това разчитат. Ако детето има пропуски и се надява школата са ги коригира, ще изостава, ако не работи двойно повече. Защото в школата базови знания ако се преподават, няма смисъл за тези, които вече ги имат. Така те ще изостават, а целта не е това.

# 445
Направи ми впечатление ,че на трето класиране имаше свободни места в МГ ,като никога до сега.

# 446
  • Пловдив
.... Децата много го харесваха, с чувство за хумор, детайлно обясняване на задачите, допълнително обясняване на нещо неразбрано. ...
Моята ходи в школата в 4 клас и тогава като заместваше им обясни Кръговете на Ойлер с раздаване на бонбони в различни цветове!
Помня, че моята беше много впечатлена!

# 447
  • Пловдив
Здравейте!
Аз препоръчвам Математическа занималня. Средният успех на децата след 7 клас е над 90 точки. За Еврика не съм се интересувала и не мога да кажа.

# 448
Най-накрая излезе съобщение за родителската среща на Английската - 11.09.2025г. от 18:00ч.

# 449
Трябваше Английската първо списъци с разпределението по паралелки да обявят.

Общи условия

Активация на акаунт