Мнения за гимназии в Пловдив - 5

• 26 542
  • 478
  •   1
Отговори
# 420
  • пловдив
Здравейте, моля да споделите за децата приети в ЕГ-Пловдив-учителите , при който посещавахте уроци по БЕЛ и математика.
Дъщеря ми тази година й предстои да бъде 7-ми клас и има желание за кандидатстване в АГ.
Благодаря предварително!

# 421
  • Пловдив
Днес вероятно е последният ми пост в тази тема.
Пет години минаха неусетно и за нас ЕГ–Пловдив вече е затворена страница. Това бяха интересни години, изпълнени с радости и трудности, с малки победи, но най-важното е, че нито за миг синът ми не съжали, че беше част от това приключение.
Да, учителите бяха взискателни, може би дори повече от необходимото, но именно това изгради едни борбени, упорити и успяващи млади хора. Тъжно е, когато нещо толкова важно свършва… но същевременно е и вълнуващо, защото започва ново, по-голямо предизвикателство.
Време е за следващо ниво Wink

Искам да пожелая на всички незабравими дни в това голямо приключение, наречено гимназия.Flowers Four Leaf Clover

# 422
  • ПЛОВДИВ
Здравейте, моля да споделите за децата приети в ЕГ-Пловдив-учителите , при който посещавахте уроци по БЕЛ и математика.
Дъщеря ми тази година й предстои да бъде 7-ми клас и има желание за кандидатстване в АГ.
Благодаря предварително!
Синът ми беше на частни уроци по математика - г-жа Златева. Идваше вкъщи, за да не губи детето време за пътуване. Изкара 80,25.
По БЕЛ беше на курс при една от най-добрите ми приятелки - Мария Балникова. Тя не е филолог, но се занимава с подготовка на деца повече от 10 години. Децата са около 10 в курса. Събота от 9 до 12 часа. Изкара 84,5 точки.

# 423
  • пловдив
Много благодаря!

# 424
По БЕЛ препоръчвам г-жа Катя Сачмалиева, резултатът беше 95,5.
По математика за съжаление г-жа Дилкина се оттегли 99,25. Но все пак проверете школа Аргус. Уточнявам, че по БЕЛ започна от 6 клас.

# 425
  • Пловдив
Госпожата по БЕЛ в школа ли е?

# 426
Не, индивидуални са уроците,  но подготовката е желязна.

# 427
Госпожата по БЕЛ СЪчмалиева ли е, защото такава откривам, работи в Патриарх Евтимий? Колко лева ѝ бяха уроците? Благодаря!

# 428
  • Пловдив
И аз се интересувам, ако разводняваме може и на лични.

# 429
  • Пловдив
Еех, Съчмалиева, моята класна в последната ми година в гимназията и нейната първа като учител! Едва 9 години по-голяма от нас, веднага от университета, с клас, който не я искаше и в началото правеше всякакви опити да и стъжни живота! Само за месец стана наша любимка, а и ние сме си нейните първи деца! Ние се събираме често и Катето, както си и викаме, винаги е с нас. Наистина е желязна! Да, от Патриарха е.

# 430
Здравейте,
Дали МГ ще публикуват в сайта списъци на разпределяне на осмокласниците, преди началото на учебната година?

# 431
Здравейте,
Дали МГ ще публикуват в сайта списъци на разпределяне на осмокласниците, преди началото на учебната година?
Никога не го правят. Лепят хартиени списъци на вратата.

# 432
А за МГ знае ли се кога ще е родителската среща за осми клас?

# 433
А за МГ знае ли се кога ще е родителската среща за осми клас?
Краят на септември. За всички класове.

# 434

Общи условия

Активация на акаунт