Мнения за гимназии в Пловдив - 5

• 33 947
  • 576
  •   1
Отговори
# 405
  • Cyprus, Пловдив
И ние я взехме при записването, за Руската, конкретно.

# 406
На нас в Английската не ни дадоха бележка, но аз и без това щях след началото на уч.година да подам документите за помощта.
Сега обаче започна да ме гложди тази липса на бележка. Някой друг в Английската? На вас дадоха ли?

# 407
И ние не сме получили бележки от Английската и Математическата за децата. Но аз взех ПИК от НАП. След 15.09 може да се подаде електронно заявление в egov и не е необходима бележка.

# 408
На нас в Английската не ни дадоха бележка, но аз и без това щях след началото на уч.година да подам документите за помощта.
Сега обаче започна да ме гложди тази липса на бележка. Някой друг в Английската? На вас дадоха ли?
Преди 2 години в Английската децата получиха бележката, както и уверенията за пред БДЖ и  градски транспорт на 15.09.

# 409
  • Пловдив
Преди 2 години в Английската децата получиха бележката, както и уверенията за пред БДЖ и  градски транспорт на 15.09.
Миналата година също, на първия учебен ден.

# 410
Днес купих вратовръзката и ризата за моя осмокласник от ЕГ Пловдив.
Вратовръзка-26лв
Ризите са вталени и на моя младеж му застана много добре.Жената,която продава е много любезна,даже възел направи на вратовръзката. Каза,че сега е много подходящо да се купуват тези неща,защото септември ставало ад.Вратовръзките  и за Руската са също там.

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 16:15 от Моливче :)

# 411
Търговската имат ли униформи и задължителни ли са за всеки ден?

# 412
Миналата година нямаше , купихме вратовръзка , бяла тениска и значка ? Въпросителен защото когато има празник използвахме само вратовръзката , като искаха децата да са с бяли ризи !-които ние трябваше да си имаме или купим .Онази бяла тениска с лого НТГ никога не облече и незнам за какво ни беше .Абе с две думи за 100 лв нещо като дарение . За тази година инфо все още нямаме.

# 413
  • Пловдив
Вратовръзка-26лв
Ризите са вталени и на моя младеж му застана много добре.Жената,която продава е много любезна,даже възел направи на вратовръзката. Каза,че сега е много подходящо да се купуват тези неща,защото септември ставало ад.Униформите и за Руската са също там.

Вратовръзките за Руската и те ли са от магазина за униформите, защото ни дадоха два различини магазина?

# 414
  • Пловдив
Не са от магазина за униформите. Има отделен магазин, някъде зад спирката на Тунела от северната страна се намира.

# 415
Вратовръзка-26лв
Ризите са вталени и на моя младеж му застана много добре.Жената,която продава е много любезна,даже възел направи на вратовръзката. Каза,че сега е много подходящо да се купуват тези неща,защото септември ставало ад.Униформите и за Руската са също там.

Вратовръзките за Руската и те ли са от магазина за униформите, защото ни дадоха два различини магазина?
В магазина има вратовръзки и фишу за английската и руската.Те са подобни като цветове,само че на руската има някаква значка.Магазина се намира в Капана,последната пресечка вдясно,преди подземния паркинг-посока Съда (дано да ме разбрахте 😁Той е магазин за вратовръзки,като явно са поели шиенето  за двете гимназии.

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 16:13 от Моливче :)

# 416
  • Пловдив
Фирмата не е ли Ликол?

# 417
Това ни дадоха за Руската

# 418
  • ПЛОВДИВ
Здравейте, кога да очакваме списъци по крласове и дати за родителска среща - за английската питам.
Ще ги качат ли в сайта или на място да се пита.
Гледам , че инфото в сайта РС не е обновявано от 2023 г.

# 419
  • Пловдив
Цялата информация излиза в сайта като новини. Септември месец, преди началото на учебната година, ще излезе сприсък с разпределението на децата по паралелки и ще има информация за родителската среща. Още малко търпение.

Общи условия

Активация на акаунт