Мнения за гимназии в Пловдив - 5

• 33 963
  • 576
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Най -вероятно ще са в Тракия. За мен проблема е как ще се стиковат  нещата с учителите,ако ги пръснат в 2 училища примерно.В най - оптимистични  вариант го виждам да приключи ноември ремонта,но се настройвам  за целия 1 срок.Дано да греша.

# 391
  • Пловдив
Търговската гимназия преди 3 години бяха така - в 60 класното бяха 8, 9 и 10 клас, в Седмочисленици бяха 11 и 12 клас

# 392
Здравейте! Някой от тук знае ли къде ще учат учениците от Хуманитарната гимназия в Пловдив, тъй като са започнали ремонт на сградата им? Носят се различни слухове, че със сигурност ще ни преместят временно и ще учим в някое училище в кв.Тракия. Споменаха се училищата Седмочисленици / 60-класното, както и Черноризец Храбър. Как трябва да се разбере?  Те ли ще ни уведомят по някакъв начин  или ще напишат в сайта им? Ако някой знае нещо засега, бих се радвала да чуя.
Според вътрешна непотвърдена информация учениците ще учат в три училища - осмокласниците мисля, че бяха в "Димитър Матевски", девети и десети клас в "Черноризец Храбър" и 11 и 12 клас в 60-класното. Следете сайта на училището или Школо, съмнявам се някой да известява родителите поотделно.

# 393
  • Пловдив
РУО-Пловдив - Статистика от второ класиране
https://www.ruoplovdiv.bg/messages/file_messages_students_16/min … 2025_2026_rc7.pdf

# 394
Здравейте,
Някой знае ли кога е родителката среща на ЕГ Пловдив?Знам,че е началото на септември ,но ни се иска да планираме почивка и ми се щеше да наглася програмата.

# 395
  • Пловдив
Нашата беше на 12 септември, петък, т.е. последният работен ден преди 15 септември.

# 396
Здравейте,
Някой знае ли кога е родителката среща на ЕГ Пловдив?Знам,че е началото на септември ,но ни се иска да планираме почивка и ми се щеше да наглася програмата.
На нас ни казаха да следим сайта за тази информация. Самите те още не знаят. Но май бяха споменали, че обикновено я правят около седмица преди началото на уч.година.

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 09:08 от Мила Атова

# 397
  • ПЛОВДИВ
Колко сме за ЕГ Пловдив тук.
Синът ми ще е с английски език.

# 398
Колко сме за ЕГ Пловдив тук.
Синът ми ще е с английски език.

Моят син също.

# 399
И моят е с английски.

# 400
  • ПЛОВДИВ
Само мъжки майки Simple Smile

# 401
Моят син е в ЕГ Пловдив с немски.
До колкото разбрах, имат група в инстаграм.

# 402
  • Пловдив
Дъщеря ми е в ЕГ Иван Вазов с АЕ, има ли и други 😊? Не съм разбрала да имат някъде група.

# 403
Привет,
Някой взе ли бележка от училището за еднократната помощ от 300лв.?

# 404
На нас ни дадоха още при записването след първо класиране. Вече бяха подготвили бележките.

Общи условия

Активация на акаунт