Мнения за гимназии в Пловдив - 5

• 33 964
  • 576
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,
Колебая се в избора на школа за детето ми, което ще е 5 клас, с тенденция да я посещава следващите три години.
Чуденката е между Математическа занималня и курса по математика в Евроелит.
Предварително благодаря.

# 376
  • Пловдив
На второ класиране не губите нищо, може само да мине в по-желана паралелка.

# 377
Здравейте, дъщеря ме и приета във Френската гимназия с английски език. Може ли за мнения от запознати! Как е в момента средата там?

# 378
Здравейте, дъщеря ме и приета във Френската гимназия с английски език. Може ли за мнения от запознати! Как е в момента средата там?
Аз също разпитвах преди известно време. И тук получих полезни мнения, а и си поговорих с едно познато, много близко момиче, което завърши миналата година. Точно с английски първи език беше. Тя си харесва училището и класа, каза, че е съвсем нормална гимназия с нормални деца, като няма някакви масови лоши практики и навици на учениците от типа на онези, от които родителите най-много се притесняват. Ако има, са по-скоро изключение и е като навсякъде другаде, но тя самата не се е сблъсквала със сериозни такива.
Относно нивото на обучение - който иска, ще научи, който го мързи - няма да му дават много зор. Горе-долу това е положението.
За материална база не съм я разпитвала, но аз съм влизала вътре по избори (в квартала ми е) и изглежда симпатично. Доста повече от Английската, в която днес ходихме да се записваме и детето каза, че била силно невпечатляваща Grinning

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 17:26 от Мила Атова

# 379
Опитвам се да разбера доколко са задължителни униформите в Математическата гимназия и от къде мога да се снабдя с емблема, която евентуално да местя.

# 380
  • Пловдив
Задължителни са за осмокласниците.
После....носят една риза в раницата и я слагат за часовете на учителите, които държат на униформи.
За емблеми...накупих доста. Мога да ви предложа няколко.
Blush

# 381
Опитвам се да разбера доколко са задължителни униформите в Математическата гимназия и от къде мога да се снабдя с емблема, която евентуално да местя.
За емблемите - малкия търговски център до Гранда, на 2. етаж, магазина за народни носии и униформи, но не помня как се казваше, май Пенсилуетс. Имаше ги и в магазина на Булаир, от където се купуват дамските ризи, но там не са изрязани.

# 382
Може ли мнение за гимназията по туризъм?

# 383
  • Пловдив
Здравейте,
Колебая се в избора на школа за детето ми, което ще е 5 клас, с тенденция да я посещава следващите три години.
Чуденката е между Математическа занималня и курса по математика в Евроелит.
Предварително благодаря.
За подготовка по математика, категорично Математическа занималня.

# 384
Здравейте! Някой от тук знае ли къде ще учат учениците от Хуманитарната гимназия в Пловдив, тъй като са започнали ремонт на сградата им? Носят се различни слухове, че със сигурност ще ни преместят временно и ще учим в някое училище в кв.Тракия. Споменаха се училищата Седмочисленици / 60-класното, както и Черноризец Храбър. Как трябва да се разбере?  Те ли ще ни уведомят по някакъв начин  или ще напишат в сайта им? Ако някой знае нещо засега, бих се радвала да чуя.

# 385
Най-добре е да попитате в училището. За КА1, когато попитахме, от училището ни казаха, че 5-7 клас ще бъдат в у-ще "Никола Вапцаров", 2-ра смяна. При записване или ако се обадите по телефона в канцеларията, биха могли най-достоверно да ви информират.

Здравейте! Някой от тук знае ли къде ще учат учениците от Хуманитарната гимназия в Пловдив, тъй като са започнали ремонт на сградата им? Носят се различни слухове, че със сигурност ще ни преместят временно и ще учим в някое училище в кв.Тракия. Споменаха се училищата Седмочисленици / 60-класното, както и Черноризец Храбър. Как трябва да се разбере?  Те ли ще ни уведомят по някакъв начин  или ще напишат в сайта им? Ако някой знае нещо засега, бих се радвала да чуя.

# 386
Аз разбрах, че Хуманитарната планират да приключат ремонта до началото на новата учебна година, но нещата може и да са се променили.

# 387
Да бе, успех... С тия темпове, дано успеят тая учебна година .. Княза ще са във Вапцаров
Хуманитарната - някъде в Тракия.

# 388
Ясно. Твърде хубаво беше, за да е истина.

# 389
  • Пловдив
При всички положения ще са в училище, което е на едносменен режим. И ще карат само втора смяна.

Общи условия

Активация на акаунт