Мнения за гимназии в Пловдив - 5

• 33 811
  • 576
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Извинявам се. Не помня номера на това, което е точно в началото на махалата от към Васил Априлов.

# 556
Това е КАТ. То е до училището и махалата. Не е проблемен районът. Вече за училището си преценете.

# 557
Цитат
Някой има ли нови пресни отзиви от частните училища в Пловдив в гимназиален етап?

Имам за Дружба, Бъдеще, Класик, Едмънд Бърк, Сендов и онова по пътя за Марково. 
Ако нещо конкретно Ви интересува, пишете на лс.

# 558
Здравейте!Учител по италиански за дете търся.

# 559
Здравейте!Искам да се допитам до родители на деца ,които са 11,12кл или завършили вече ЕГ с 1ви език английски.Дъщеря ми е 9кл и мисли да кандидатства с биология и химия.Сега учат биологията на английски и настана някакъв хаус.Следващатите години ще продължи ли да се учи този предмет на английски или се сменят?

# 560
  • Майничка
9 и 10 клас се учи на език, 11 и 12 - не.

# 561
  • Пловдив
11 и 12 клас биология няма.

# 562
  • Пловдив
11 и 12 клас биология няма.

Освен ако не я напише като профил, а щом ще кандидатства с това вероятно ще я пише. Но профилът е на български

# 563
  • Пловдив
Здравейте!Искам да се допитам до родители на деца ,които са 11,12кл или завършили вече ЕГ с 1ви език английски.Дъщеря ми е 9кл и мисли да кандидатства с биология и химия.Сега учат биологията на английски и настана някакъв хаус.Следващатите години ще продължи ли да се учи този предмет на английски или се сменят?

Синът ми завърши ЕГ Пловдив тази година, Английска паралелка с профил Биология. За учителите по Биология и Химия мога да кажа само хубави неща, взискателни са, но си заслужава. Профилите се изучават само на български език в 11 и 12 клас. Децата от профила  преди бяха съученици, а сега са колеги в МУ Пловдив 😉

# 564
Съобщение от ЕГ "Пловдив" (Английската):

Скъпи ученици, родители, колеги и приятели,
                 По традиция Езикова гимназия "Пловдив" обявява последния учебен ден преди коледните и новогодишните празници за "Ден на отворените врати". Каним Ви на 23.12. 2025 г. (вторник), след 11 часа, да посетите нашето училище, да се срещнете с нас и да се порадвате на успехите и постиженията ни.
                 от ръководството на ЕГ "Пловдив"

# 565
Здравейте, някое дете подготвяло ли се е НВО 7 клас в primerno, кършияка. Ако не,  можете ли да препоръчате школа или учители в кършияка по бел и математика.

# 566
  • гр.Пловдив
Аз пък искам да попитам за справочника.
Ено време, по мое време, беше книжка и се купуваше от книжарницата.
Сега предполагам сигурно е on line, но от къде и кога?
Също така къде мога да намеря минало годишен?
Мисля, че е време да започваме с онова вдигащото рамене и все нищо не знаещо в къщи, поне да види какви училища има в Пловдив и какво предлагат.

Едит: намерих стария, но кога се очаква новия?

# 567
План приемът се утвърждава до края на април и може да бъде открит на страницата на РУО.
Линк към миналогодишния

# 568
  • пловдив
Здравейте. Имате ли инфо къде се провеждат пробни матури за НВО в 7 клас.
Детето ми в момента е 7 клас.

# 569
Образователни технологии (на Богомил се намират) вече проведоха по веднъж в декември, ще имат и още. Търговската гимназия (външното дружество, родителски актив или там каквото се води към гимназията) имат всеки месец от февруари мисля, Примерно и Регалия също са обявили, че ще имат присъствени пробни в Пловдив. Миналата година беше в партньорство с Математическа занималня. За БЕЛ специално състезанието Иван Рилски е по формата на НВО и сега през февруари на извънредния етап имат и преразказ, като след това може да се видят грешките и да се коментира с преподавателя на място. Допълнително МГ и Лиляната ще проведат също през март/април (за Лиляната това са пролетните им състезания), МГ ще си го обявят на сайта им.

Общи условия

Активация на акаунт