Кой бихте избрали?

• 15 807
  • 485
  •   1
Отговори
# 15
Това са опциите, които по някакъв начин са ми привлекли интересът.
Аз държа да виждам нещо човешко в мъжа, никога не са ме интересували пари, коли и какво може да ми даде. Стабилност и пр. И другото е просто да ме кефи, да има химия...

duhi_puhi, защото така да не можел да ме изтърпи Grinning, навсякъде ги дават много съвместими овните и везните?
От моите познанства с овни, пасвам им, но техните рогца ми идват в повечко. Този някак е благ и прави изключение.

# 16
C, C, опция С.

# 17
  • Terra incognita
Зодиите и техните съвместимости са за друга тема. Не че отричам тези неща, но човек не си избира партньор по зодията и не зодията го формира цялостно като характер.

# 18
  • София
Нито един от тези двамата.
Единият ще ти виси на шията, а може и от малцинствата да е, че и псевдо травмите му ще лекуваш. Другият ще е вечният татко, на който бързо ще почнеш да правиш на инат. Пък и явно е на 40+, а няма жена и деца, което говори достатъчно за него.
Въпросът не е да търсиш материалното, а да си на една вълна с човека.
Когато е правилният, няма или-или, а съчетава и тръпката, и осъзнатостта.

# 19
Разбира се не е допустимо да пусна техни снимки, но нито преподавателя е чичка, нито багериста е ром Simple Smile

# 20
  • София
Единият може да не е чичка, но за теб е. Другият може да не е ром, но е с такъв манталитет.
Да си студентка предполага поне някаква амбиция и желание за развитие, затова търси среда, която да ти импонира. Разбира се, може и просто да си записала вишУ и да си ок с липсата на развитие у един човек, на когото единственото ценно е, че е сладък, а голямата радост яденето и пиенето.

# 21
Избрали за какво?
Твърдиш, че търсиш човешкото в мъжа, пък ги описваш като зодии, професии и години.
Излизаш ли с тези мъже? Кой има повече интерес към теб? Кой е по-стабилен психически? Къде излизате, как си прекарвате времето, кой е по-близък до теб като начин на живот, забавление, интереси, цели? Кой се държи по-джентълменски? С кого се виждаш в бъдеще? Тези мъже знаят ли, че са обект на избор изобщо?

# 22
Много зависи ти какъв човек си.

Първият ми звучи ужасно, но аз съм израстнала в семейство, в което седенето на маса, яденето и пиенето са като религия, та имам лични наблюдения колко е неприятно в дългосрочен план.

Вторият си го описала като страшен сухар. Ако пък ти е и преподавател, смятам, че си е и направо неуместно.

И аз съм за трети.

# 23
duhi_puhi, защото така да не можел да ме изтърпи Grinning, навсякъде ги дават много съвместими овните и везните?
От моите познанства с овни, пасвам им, но техните рогца ми идват в повечко. Този някак е благ и прави изключение.
Щото аз съм овен и държа везните по-далечко - и женски, и мъжки. Мега бавни и обяснителни са ми. Пълен въздух.
Благ е друг път... доста не го познаваш явно Simple Smile Щом с познати рогцата им ти идват повечеко, ако имаш такъв партньор ще те набучи направо Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Разликата ви е много голяма, ще му омръзнеш супер бързо.

# 24
  • София
И двамата не ми звучат като опция за отношения и връзка. Огледай се или изчакай за по-подходяща партия - някой, който импонира на твоята среда, манталитет, интереси и възгледи за живота.

# 25
Щом е такъв зор някой от двамата - преподавателя. Така и така няма да просъществува, поне да имаш ти някакъв плюс поне от комуникацията.

# 26
  • София
Нито един от двамата. 13 години е доста голяма разлика. Когато ти си на 57, той ще е на 70. Не е много ОК.

Рибата още е в морето, а тука слагате тигана на огъня.

Аз бих искал да питам, авторката зодия Везни, кой от двамата мъже мисли, че може да задържи и защо ?

# 27
  • Terra incognita
“Най- голямата му радост са яденето и пиенето” не звучи много обещаващо. Поне някакво хоби да имаше, някакви странични интереси.

# 28
  • Далечният изток
Някакви фантазии на авторката са това. Студентка, паднала си по преподавател. Те половината в курса сигурно си падат тайно по него.
Другият е плейбоят на селото. Там пък сигурно всяка си мечтае да я чук@.
Въобще.... фантазии са за мен, никакъв избор.

# 29
Едва ли са последните двама, които ще ти привлекат интереса. Не виждам нужда от бързане.

Общи условия

Активация на акаунт