Кой бихте избрали?

• 15 806
  • 485
  •   1
Отговори
# 30
Преподавателят! За първия ти сама казваш, че излиза известно време и после ги разкарва, искаш да бъдеш една в списъка му ли? Ако заложиш на него, вероятно ще си прекарате месец-два в страстни отношения и после?

# 31
А на тебе какви са ти целите в живота всъщност? Виждаш ли някъде там да фитва монтьор, ама от най-простите? Щото принципно има и монтьори с успехи и в други направления, този твоят не е от тази група обаче.

# 32
По написаното звучи като да те тегли към чичката и вече си го решила,но за да излъжеш себе си ,че не само ти мислиш така пускаш пост и включваш и другото момче. Нищо не прочетох обаче за теб,но добре описваш как се развиват и как не се развиват кандидат мъжете ти!Това другото момче по-младото сама казваш ,че е някак разбит,ами дай му смисъл за живот,щом е все така разбит значи не мисли ,че си неговата жена 🙂 и вместо да пускаш теми и да пишеш подобни неща за него ,бягай бързо при даскала и след година пусни нова тема как те е бройкал,хубав и успешен ден !

# 33
Остави, че е монтьор, ама непреживял бившата любител на "оборотните" жени... Дори за краткотрайни отношения не ми се струва ок.

# 34
Ако цялото това чудене е кого от двамата да си хванеш за гадже, не ми се мисли какво чудо ще е, когато решиш да се омъжваш... Simple Smile
С толкова мислене накрая ще стане „от двата стола – на земята“.

# 35
Пропорционално си писала два пъти повече за автомонтьора от описанието на преподавателя. Според мен кой каквото да ти каже, ти ще имаш отношения с първия, защото те привлича - то е видно с просто око.

Ние няма как да ти кажем обаче кой вариант е по-добър защото не знаем нищо за теб. Каква е твоята визия и цели в живота? С какво не би могла да направиш компромиси?  Отношения за семейство ли търсиш или просто гадже?

За себе си имах много ясни критерии за партньор за сериозни отношения и не съм правила компромис, защото знам, че с времето това оказва влияние.

# 36
  • София
Нито един от двамата.
Малко ми е като - няма картофи, ще готвя нещо с ориз.

# 37
Как точно влезе във връзка с багериста?

# 38
  • Out of the Mix
Хм, Китайска капка, хубаво е и двете да са налице за пълноценни отношения.
Прочети отново постовете на Mandy и Like_Smoke и си отговори на всички въпроси, а може и тук обстоятелствено с нас.

От мен - нито един от двамата.
Както Нарциса написа - има и такива, и онакива монтьори, и моите са от другите, съвсем нормални и интелигентни, но този е от убитаците.
Ако искаш си я начесваш с него, но не вярвам да просъщесвувате дълго, ти ми изглеждаш интелигентно момиче.
В същото време трябва да има какво да си кажеш с мъжа и в дългосрочен план, но предподавателят не става, защото нямаш сексуална тръпка към него.

Не се вкопчвай даже много да ти се иска връзка точно сега с никой от двамата.
Не пречи да пробваш излизания няколко пъти и с двамата.

Оглеждай се, имаш време, докато попаднеш на някой обединяващ и двете качества за теб.
Цели се в самостоятелни мъже, дори по-големи, зрели, стига да те кефят и всичко да ви е ок, поддържани, без пороци, без алкохол ежедневно, без цигари. Навярно и ти живееш здравословно. Да не са женени, без деца, без маминка на главата. Това ти е един минимум за здравословно начало за "здравей".

# 39
На тази възраст би било доста тъжно да избереш да си с някого не заради страст.
Ако не планираш перспектива с нито един, първият.
Ако планираш, пак него. Защото той има време да се развие и промени.
Докато преподавателят ще продължи да си каканиже със студентки и теб, а не виждам да добиеш страст с него тепърва.

# 40
Първосигнално бих избрала багериста, но в крайна сметка сигурно преподавателя.
Говориш за избор, но и с двамата ли има взаимност . И какъв избор, секс, връзка, семейство.
По отношение на разликата във възрастта, усеща се , често и тежи - от опит го казвам. Особено пък с преподавател в университет. Дет се вика тебе ще дърпа живота, него университета.

# 41
Стана ми любопитно – а те знаят ли, че са обект на избор? Да не би ситуацията да е „имам гадже, ама то още не знае“?

# 42
  • Somewhere beyond the moon and stars
Ако търсиш нещо сериозно - този, който диша за теб.
От разказа не придобивам впечатление това да е факт с монтьора. Не знам и с преподавателя дали е.
Ако те вълнува малко повече забавление без ангажименти, също е ясно.

# 43
Забавление, забавление, но накря не се знае кой всъщност ще се забавлява - монтьорът или авторката. Че точно от такива ситуации става играчка-плачка и кой ми разказа играта Grinning
Явно човекът си има тактика - флиртува с "какички", после малко спорт с тях и следващата, моля.

# 44
Аз не виждам какви отношения може да има  момиче с изискеания с монтьорчвто, което явно си живее с хапване , пийване и тия три неща. Сигурно е готин по бачкаторски начин, но  нашата авторка ми се вижда доста претенциозна. Чудно ми е даже как са влезли в отношения. Ако е само за секс пак не ми се вижда подходящ обект, предвид че момчето сигурно си хойка необезпокоявано.

За преподавателя не мисля, че там има какво да се разсъждава, той сигурно и не знае, че е обект на подбор.

Общи условия

Активация на акаунт