Кой бихте избрали?

• 15 810
  • 485
  •   1
Отговори
# 45
Забавление, забавление, но накря не се знае кой всъщност ще се забавлява - монтьорът или авторката. Че точно от такива ситуации става играчка-плачка и кой ми разказа играта Grinning
Явно човекът си има тактика - флиртува с "какички", после малко спорт с тях и следващата, моля.

Такива са рисковете на професията. Не можеш да искаш от един багерист да не скъса случайно някой кабел, за който няма техническа скица. А пък авторката след това ще си хване преподавателя - щом е образован, ще оправи нанесените щети.

# 46
Както разбирам пичът не е багерист,а монтьор на строителна техника. Вадят повече пари от колкото повечето потребителки тук не могат и да си представят. Очевидно авторката си пада по него, нека го пробва, може пък да се получи. В случай, че наистина още страда по бившата, а не просто му харесва този начин на живот, има някакъв шанс да го измъкне, макар и да не е много голям. Така или иначе и е тръпка и го иска без значение кой какво ще и каже.
Другият въобще няма смисъл да го коментирам,  опит за някакъв по разумен избор, но няма никаква тръпка към него, няма смисъл дори да се пробва.
Но все пак наистина не е лошо по някакъв начин да уведоми обекта на избор, да не се окаже че хептен си няма идея от терзанията на авторката

# 47
- Вино или ракия, дедо попе?
- и двете, чадо, и двете.

Сега ти е времето.

# 48
Чакам с нетърпение да видя промяната у човек, който се е прибрал от Англия, защото не се е справил, пардон, заради нещастна любов.

# 49
За мен темата е някак формулирана странно, щом става дума за реалния живот, а не мисловен експеримент - защо изобщо трябва да избираш? Как се избира дали можеш без вода или без въздух? Авторке, напълно възможно е да срещнеш някого, който ти действа и сексуално, и ментално, и емоционално.

Струва ми се, че вторият господин е замесен от няма и къде, за да е антипод и пример за рационалност в сравнение с първия, но съм съгласна, че там повече от приятелство няма. Първия си го изживей... телесно, но давай без очаквания и без намерения за сериозна връзка.

# 50
Вадят пари, ама бързо ги опукват. Повечето пращат на семействата си.  Другото им изтича между пръстоте, ако нямат оправна жена да им го вземе.
Аз съм израсла с миньори и строители на тунели, играла съм си с децата им и съм седяла по масите им, гостувала съм на жените им по места като Девин и подобни и просто не се сещам как една студентка ще се хване с монтьор на багери? Покрай строежа ли е минавала, какво?

# 51
Нарци, ти у София нали се справи.

# 52
“Най- голямата му радост са яденето и пиенето” не звучи много обещаващо. Поне някакво хоби да имаше, някакви странични интереси.
Е, сега, човещинка, яде момчето, пие и тези три неща.
А и авторката нали човешкото в мъжа търси, ето - намерила, каквото търси.

# 53
Има несъответствие. Тя била студентка, т.е. 20-23г, а той бил с три години по-малък, т.е. 17-20, което го прави още ученик, та не знам за какви багери и Англии става въпрос.

# 54
Има много варианти да срещне монтьор. Съсед, съученик, като си закара колата на сервиз. И още много варианти какво да му хареса, но там вече са изключения. Познавам човек с ЕГ, магистър инженер - продава авточасти, щот тъй. Срещу него има няколко хиляди, дето казват хальоу. Той само за чеп става, какво остава за тези с хальоу.
Някак за висшистка по-подходящ ми се вижда поне друг висшист, но авторката може да има различни цели в живота.

# 55
По Интернет са се забили според мен.

# 56
  • Melmak
Авторката на колко е? Понеже ако е на 22, преподавателя е на 35? Което не го прави чичка, но все пак разликата е осезаема, да.

Този малкият, кога успя да ходи 4 години в Англия, пък е по-малък от авторката?

Освен авторката да е закъсняла студентка и да доучва на късни години? Или да учи магистратура на по-късна възраст? Не, че е невъзможно, но нека сподели ня колко е години тя.

За мен нито един от двамата. Много е лесно, има ли колебание - просто нещо не е както трябва. Като срещнеш човека не се колебаеш, просто знаеш, че е той.

В случая харесва повече младият, пише за него цял ферман, а за даскала - пет реда.

# 57
Някак за висшистка по-подходящ ми е вижда поне друг висшист, но авторката може да има различни цели в живота.
Висшето образование не във всеки случай означава, че човекът е интелигентен, ерудиран и компетентен, а в днешно време много хора изобщо не се 'реализират' по специалността си. Зукърбърг диплома няма. Не го казвам в смисъла, че първият момък от разказа има нещо общо, а просто за принципа и фактологията. Тъпи и инертни висшисти познаваме всички.

А връзки, които изглеждат добре теоретично, на хартия, за пред хората, но няма емоция, винаги се разпадат. Любовта е сляпа е клише с причина. Все пак е хубаво, че авторката сама се усеща, че с този първия сериозно бъдеще няма, остава й да си изживее кефа и сама да се разочарова от него. 😊

Затова авторката да не избира, а да наглее и да търси мъж, който ще я кара да се чувства хем сексуална, хем разбрана.

# 58
Както не е гаранция, така и хората хем без висше, хем с акъл, са по-скоро изключения. Това е поантата, а не, че вишуту е пряко и неизменно обвързано с всички човешки добродетели.

# 59
Висшето образование не е това, което е било преди 20, 30 или пък за поколенията от време на соца, за това и отдаване на такова значение е характерно повече за хора на около пенсионна възраст. В днешно време всеки може да завърши стига да си плаща таксите, а в измислените университети може и да не се вясва. Така че, правилно не гарантира нито интелект, нито кариерно развитие.

Общи условия

Активация на акаунт