Кой бихте избрали?

• 15 818
  • 485
  •   1
Отговори
# 465
  • Paris, France
Мъж да не ме потърси месец? И съсед да ми е, няма да му цъкна и едно емоджи.

Ако харесвам мъжа, и веднъж годишно да щраква с пръсти, ще припкам да се срещам с него.

Мене напористите и настойчиви мъже и тези, които искат от първия ден да се срещаме през ден, да сме като скачени съдове, да прекарваме над 20% от свободното ни време заедно, направо ме плашат.

Има и културни особености. Англичаните са резервирани, примерно и рядко са напористи. Някои мъже не искат да изглеждат отчаяни и затова не настояват.

Трудно е непознат да знае какво точно иска и очаква жената. Затова жени, казвайте си!

# 466
  • Out of the Mix
Невена, защо да се плашиш?
С последната ми точно така беше.
И ми каза, че ако не бях "напорист", в смисъл, два, три пъти да се сещам за нея и да казвам "хайде" еди си какво, понеже беше луднала от работа точно в този период, нямаше да се получи, и ако не се бях върнал отново точно в нейния офис да си свърша работата тогава след 3-5 дни пак, по работа, не да я "преследвам". Съдба. И както казва Кечър "радател на женската емоционалност политкоректно и широкоскроено". GrinningJoy
Не е само до симпатии, под изключително напрежение и стрес живеем всички в момента. Хората в България са така, за Франция ти ще кажеш.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 17:35 от Revoker

# 467
Хмм кво толкоз те напряга и стресира.. Rolling Eyes сам човек, свободен, без ангажименти към никой и нищо.. явно ти сам си правиш стреса. Помисли си.

# 468
И за мен е адски задушаващо след една среща мъжът да ти се лепне и да иска нон стоп писане и чуване и виждане.
Излизах с един мъж, който ми направи чудесно впечатление на първа среща, но после ме отблъсна тотално. Взе да пише от сутрин до вечер, като не му отговоря до 15 минути звъни да види какво става. Искаше задължително всяка вечер да се чуваме ако не можем да се виждаме. Помолих го да го дава по-кротко, но без ефект и просто го отрязах. За щастие тогава спря, защото ми беше намерил и местоработата в интернет и там дойде да ме изненада и направо се бях уплашила.
Но ако до няколко дни не те потърси и не те покани пак, също не е ок.

# 469
  • София
Хора, айде малко да правим разлика между "един месец без контакт" , обаждане през 2-3 дни и "обаждане през 15 минути"?

# 470
Е, вие за настойчиви имате предвид хора с някакви откровени патологии, сталкери. Simple Smile

anonymiss, според мен нищо няма да излезе от тая история и тоя мъж. Аз също като теб предпочитам да са смели и активни, този само на думи и мечти ще е силен. Не си струва да го мислиш.

# 471
Като цяло за мен връзките от разстояние се обречени. Особено ако още в началото така стартират. Или просто наистина трябва много да си паснете още на първа среща и да се виждате всеки уикенд като се редувате кой да пътува.

# 472
  • София
Аз имах такава връзка от разстояние. Виждахме се всеки месец, примерно. Обаче един път, като отидохме на почивка заедно и ми идеше да го удуша!  Но никога не съм го мислела точно за гадже.

# 473
  • Out of the Mix
Е, вие за настойчиви имате предвид хора с някакви откровени патологии, сталкери. Simple Smile
Винаги се говори с крайности, не може, средно положение няма. Sunglasses
Свикнал съм вече. Wink

Имал съм връзка от разстояние. Точно в този период нямах кола известно време.
Пътувахме с рейсовете и двамата, тя, аз, кой, както можеше. Супер емоция беше, имаше много любов и секс, супер спомени. Разстоянията и пречките не съществуват, горното, като е налице.

# 474
Тия и двамата не стават, но в малък град е така.
 Няма 10-ки че и свободни, да чакат 30 годишни неориентирани жени.

# 475
Аз имах такава връзка от разстояние.. Обаче един път, като отидохме на почивка заедно и ми идеше да го удуша! 
Все едно караш и някой отзад да не спазва дистанция.
Не знаеш на кое кръстовище ще ти се нахака в багажника.
Има си нужда от разстояние.

# 476
Първият звучи много кофти. Даже се учудвам, че така описваш човек, към когото изпитваш страст.
За втория инфото е много постно, за да се каже става ли.
Така описани, не бих избрала нито един.

# 477
Този монтьор има потенциала много да те нарани, внимавай с него. Ти искаш сериозна връзка, а дали и той иска същото? Имай предвид, че не всеки се стреми към трайни отношения и семейство. На някои им е много добре да си живеят без отговорности и да се забавляват. И е много наивно да мислиш, че такъв ако срещне подходящата и се влюби, изведнъж от бройкаджия ще се превърне в семеен мъж за пример. Най-вероятно или за него ти ще си поредната бройка, или ще имате някаква връзка, но в някакъв момент ще откриеш, че ти изневерява.

Аз бих се пробвала с преподавателя. Ако не се появи страст, ще можеш да прекратиш връзката без емоционални щети и ще знаеш, че поне си опитала, а не цял живот да се питаш "Ами ако".

# 478
  • София
Булка, трети човек. Търси трети човек!

# 479
Скрит текст:
На кой бихте се  спрели - този който пали страстта ви или този, който разбира душата ви?

Да, знам, че всичко е относително и пр. и пр. , но пускам темата, защото ми е любопитно мнението на всеки един, който би взел участие, как би отговорил за себе си... Конкретно според него.

Иначе моята ситуация е следната.
Животът ме срещна с двама мъже, по различно време, но в един момент се "застъпиха".
И двамата ме вълнуват, но определено по различен начин.
Единият е по-малък с 3 години от мен, зодия Дева (ако има значение Wink ), работи като монтьор на багери, обича да си хапва и пийва (това му е радостта в деня), не се грижи за външния си вид (не спортува, има късмета, че е много сладък и въпреки, начина му на живот не е буре) Има чувство за хумор, много е обаятелен в комуникация - усмивка, шеги, приятна компания е и ми харесва чисто като мъжки обект... визуално и частта от характера, която познавам. Сега чета това, което съм написала за него и звучи малко като "тъмен балкански субект" , но визуално и като компания е доста приятен и закачлив. Знам, че мога да имам отношения с него, но не виждам перспектива, защото начина му на живот и липсата на желание да се развива в нещо не казвам, че ми пречат, но някак ... не ни е сходно. От друга страна той е и в някаква дупка, първата му приятелка е ученическа любов. Заминават със семейството му и нея в Англия, но след 4 години се разделят. Тя сега е щастливо омъжена, с детенце. Той е някак разбит, не знам, дали заради нея, но определено не му пука за него, за живота... кара го ден за ден, последните му връзки са с някакви жени, много по-възрастни от него и популярни с това, че са оборотни... Тръгва с такива, после ги разкарва... Никаква здравословност.  Не изглежда такъв, но по действията му прилича на един разочарован човек, който е трябвало да се примирява с някакви неща и сега го кара през простото. 

Вторият е доста по-възрастен от мен (около 13 години)... Преподавател е в университет,  добър и разбран човек е, склонен е да се отдава, когато е в отношения. При него ми допада разбирането, което получавам и някак чувствам, че той може да ме усети като човек и душа повече.
Но първият наистина буди голяма страст в мен, каквато вторият не би и могъл.
Не съм тъкачка на два стана и наистина се чудя на кои отношения да наблегна и в последствие да задълбоча.
В представите ми на когото и да се спра, все нещо ми липсва.

За първият мога да ти кажа, че мъжете Дева, поне по моите наблюдения, са естествено харизматични и обаятелни, без особено усилие Това, колкото е хубаво, същевременно означава и че вероятно не полага някакво особено отношение спрямо тебе, а просто ти е по-симпатичен. Това, че е млад, с тази зодия, привързал се е към миналото момиче и впоследствие е претърпял една привидно тежка раздяла е много лош знак. Младите са тенденциозно емоционално нестабилни, а една зодия задълбочаваща се в интроспекция е в пъти по-зле и това ясно се вижда в това, че се лашка с по-възрастни и "оборотни". Очевидно е незрял и превъзбуден, бих казал даже разярен и може като едно кученце, в паника, да те нахапе и одраска. Да, ти би му подействала мотивиращо, един вид като цяр и може би, без дори да съзнаваш, това типично желание да му помогнеш и да го промениш към по-добро те влече към него, но със сигурност, подадеш ли му ръка, независимо от развоя на нещата, ще си наранена от него.

За втория мога да кажа, че чувството учител-ученик естествено те кара да се чувстваш душевно разбран. Бидейки и преподавател  университет, той вероятно многократно е срещал подобни на тебе и не му е трудно да отгатне характера ти, колкото и впечатляващо да може да изглежда това. Тези хрисими чувства, които изпитваш спрямо него са докато сте приятели. Станете ли нещо повече, те със сигурност ще изчезнат в пропастта разделяща ли ви чисто битово.

Аз съм съгласен с останалите, които ти казват да не се занимаваш ни с единия, ни с другия. Ти сама си го изписала в края "все нещо ми липсва", имаш си отговора. Относно страстта, не я мисли; страстта таи своите корени в страданието и ако не се разбере изначално, се разбира впоследствие; пирова победа е и не си струва.
Най-добре търси някого, който да покрива по малко и от двамата; да е чаровник, ама и да е помъдрял.
Да, вероятно трудно ще намериш такъв близко до твоите години, но ги има. Може и да не звучи скромно, но като друга мъжка Дева, бих казал, че покривам и двете. Може би и в твоето обкръжение има някой който да покрива този събирателен образ?

Общи условия

Активация на акаунт