Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 745
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
Само на мен ли ми се струва, че Елена въобще не се връзва на Гош? Не виждам никакво привличане нито от страна на Гош, нито на Елена. Имам подозрение, че са се договорили да се правят, че имат някакви зараждащи се чувства, за да са по-интересни за продукцията/публиката.
Когато останаха тримата с Гош и Симеон, Елена каза “Останахме тримата стратези.”. Едва ли би го казала, ако мислеше, че това между нея и Гош е истинско.

# 361
На мен ми е странен начинът, по който Елена се усмихва на всеки разговор, все едно всеки момент ще избухне в смях. Но допускам, че може да го прави от притеснение.

# 362
  • България
В епизод 14 Гош защо е без гривна за даване?

# 363
Според мен на церемонията при даването на гривните, трябваше както дадоха на Гош гривна, така и другите нови да имат имунинет, или най-малкото поне Ирена. Та те на Ирена не ѝ дадоха шанс. Тя влезе в играта, когато мъжете бяха на ред да раздават гривни и тя реално нямаше много дни, в които да "оплете" някой. Теа я изгониха и оттам им се объркаха сметките.

# 364
В епизод 14 Гош защо е без гривна за даване?
Защото не е получил от никого на предната церемония (още не беше в предаването), затова му я дадоха допълнително. Просто така се случи, че се падаше да отпада жена, затова Ирена не получи такава, ако беше церемония за мъж, щяха да дадат на нея гривна за връчване, а Гош да е на пангара.

# 365
Симона и Ники бяха на лайв в тикток тази вечер след 23ч някъде. Бяха в заведение(в Пловдив), с приятелка на Симона. Стояха добре един до друг, бяха прегърнати през повечето време Thinking
Нещо интересно случи ли се на този лайв😊

# 366
Само на мен ли ми се струва, че Елена въобще не се връзва на Гош? ...........

Не само. Тя просто иска да спечели.

# 367
Ина този път успя и на мен да стане неприятна. Ако при драмата с Йордан я разбирах, декларираното приятелство със Симеон ми е неразбираемо. Да, дължи му благодарност, че я спаси, но чак пък приятел...
В подкаста на ДиК, след излизането си Коцето каза, че много пъти са разговаряли с Ина.
Не са ни излъчвали тези разговори.
Сега и Симеон го каза – че редовно са си разговаряли с Ина. Нищо, че и такива разговори не са ни излъчвани.
Коцето мисля, че дори определи Ина като най-интелигентна от жените вътре.
Не би ме учудило, ако Ина редовно си е хортувала с всеки от „старите” кадри от мъжки пол /с изключение на Йордан, защото там бяха намесени и нещо като чувства, граници и ала-бала/. И не би ме учудило, ако и други мъже от „Къщата” я приемат като приятелка.
Изненадах се Симеон като и даде гривната, но като споменаха за разговорите им и че благодарение на тях са се приели за приятели, ми се „наместиха” нещата.
Говорили са, но Симеон си каза какво точно, разпитвал я за момичетата, за да знае слабото място на всяка и отделно да използва за да се сближи с Ина за да го увства приятел. Симеон си е чист стратег, той сам си го каза, че харесва всички жени.

# 368
  • България
Епизод 14 е голяма мъка и цели час и 50 минути. На сто пъти го спирах. Гледаме мъките с неспазената дума на Йоан, Йордан, който се гъне като тревичка под обувка пред Ина за едното нищо, щял да й се извинява. За какво, младеж?! Ина се държи като мутра с огнено червени джуки и пресипнал глас на магистралка.
Симеон, крадецът вика дръжте крадеца. Намира кусури на Йоан, а сам си признава, че се увъртоли още повече в игрички с всички жени.

Симеон, Йордан, Йоан и Ина са пълно дъно в този епизод.

Не знам кога ще успея да изгледам следващите, такава продължителност ми уби желанието.

# 369
На мен ми е смешна Ина с тези напъни за недостъпност и ‘лични граници’ при положение, че е единствената с дете, родила на 20 г. То не че е лошо, ама доста голяма граница е прекрачила за крехката си възраст, за да парадира сега колко е трудна.

# 370
На Ина ѝ се е наложило да порасне рано с това дете. То си е отговорност и нормално тя да е по-предпазлива с кого излиза и кого да вкара в живота на детето си. В предаването е единствено и само да се рекламира като певица и инфлуенсър. Може и да е имала някакъв интерес към Йордан, но той определено изглежда ненадежден и прекалено емоционален.

# 371
  • Варна
Ненадеждната е Ина, а както виждам Симеон е същий рядко лайно. Та търкулнало се гърнето...

# 372
  • България
И аз не й препоръчвам Йордан, той си е емоционално нестабилен. Тя се държи към него и изисква определено държание, вот и да е единствена. Ами нагла мутра и простакеса е! Не е по-различна от Йоан, даже е в пъти по-токсична.

Като не търси любовта и се пази от връзки да не е влизала в това предаване. То пък да не даде на никого да я целуне след като го е допуснала във ваната... Подло и долно е.

# 373
И аз не й препоръчвам Йордан, той си е емоционално нестабилен. Тя се държи към него и изисква определено държание, вот и да е единствена. Ами нагла мутра и простакеса е! Не е по-различна от Йоан, даже е в пъти по-токсична.

Като не търси любовта и се пази от връзки да не е влизала в това предаване. То пък да не даде на никого да я целуне след като го е допуснала във ваната... Подло и долно е.

Ама тя не го допусна във ваната! 😉

# 374
Ненадеждната е Ина, а както виждам Симеон е същий рядко лайно. Та търкулнало се гърнето...
И на мен ми падна в очите, като взе да играе с този. 😑😁

Общи условия

Активация на акаунт