Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 137
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
E, Николета по принцип не може да губи. Тя е в мъжката си енергия и като цяло се държи като селски тарикат и бабаит,ама в женско тяло. И как разпитваше Елена за гривните... Ужас.

На мен ми прилича от тези хора,на които е трудно да се опълчиш, защото са притискащи и твърде доминиращи (макар и без голямо покритие на това самочувствие).

Впрочем,имах вече запитване на лично по отношение на Ина. Ще го кажа така, Северозападът не е особено голям и хората се знаят.

# 736
Всичко, което застава на пътя на истинската им любов с Ивайло, е абсолютна несправедливост на злата съдба, това е нечестно!
Николета го обясняваше в миналия епизод, но не си спомням точно, нещо от рода на това, че по едно време близалката й е щяла да падне и ако се е опитала да я задържи, щяла да наруши правилата.

# 737
Обаче на съвета... Ивка какво се прави на изненадана и стои с увиснало чене, когато Ина казва, че ще даде на Ивайло гривната.  Всички от продукцията знаят кой за кого ще гласува и СЛЕД ТОВА ОПРЕДЕЛЯТ РЕДА на гласуването, така че този с изненадващия вот да е последен, за да има съспенс. Това театро го гледаме вече на втори съвет. Предния път пак така, с отворена уста стоя, когато Симеон избра да даде гривна на Ина, разбира се ПОСЛЕДЕН поред, за да е изненадата накрая. Ивке, не си добра актриса Grinning

# 738
  • София
Ами какво става, ако някой си промени мнението на съвета, или няма такова право?

# 739
Това, че част от продукцията знае, не значи, че всички (включително Ивка) знаят. Иначе е ясно, че знаят - видяхме синхрона на Ина (съкратено от Интелектуалка ще да е, това по повод подхвърлянето към Стиляна).

# 740
Ивка си знае всичко. Тя знае кого да призове за даване на гривната и в какъв ред. И си знае, че изненадите са при последните призовани. Нали тя ги вика име по име в определен ред.
Но идеята е и зрителите да видят, че тя е шашната. Не е добра актриса, но донякъде се справя. Много по-досадни водещи са ми Иван и Андрей например. Слава Богу тя не "отваря скоби", тоест да отива в нови теми и да бълва нонстоп офтопик и тъпи смешки като тях. Така че това е положителна страна. Само Туджаров ми липсва Но.. това е положението.

# 741
Да, тя има ред, който е научила или ѝ диктуват в слушалката. Но не знае кой на кого ще даде гривна.

# 742
Йордан стисна зъби да я изтърпи, докато й взе гривната, и сега с кеф и самодоволна усмивка ще си я прати вкъщи.

Приятелките на Ина защитиха Йордан, разбира се, но Ники е прав - неговото поведение не е достойно независимо от действията на Стилияна. А тя, че си е виновна, че продължава, също е факт.

Между другото, само на мен ли ми се стори, че Стилияна повърна от виното на края на срещата им с Йордан? Не съм чела коментарите и не знам дали някой е видял.
"Йордан стисна зъби да я изтърпи, докато й взе гривната, и сега с кеф и самодоволна усмивка ще си я прати вкъщи." - точно това, е което ме вбеси най-много снощи като гледах. Просто такава несправедливост проявява той и останалите няколко жени там, че вече дори не ми се гледа. 

Иначе да, Стиляна си е виновна, че се постави в таква ситуация. Трябваше да мисли повече за себе си, за играта си, а не да се подава на това да прави напук, защото накрая сама се прецака с Йордан. Ако беше избрала Йоан на игрите, Йордан щеше да е вън и щеше да се види колко й пука на Ина за него и колко са му приятелите там.

Изплю нещо в салфетката, не знам какво беше.

# 743
Аз искам Ивайло и Николета да останат на финал и тя да избере околосветското пътешествие. Ясно е какво ще избере той. Николета крещейки упреква Стиляна, че се бута на мъж, който не я иска, а тя самата какво прави?! То само като погледнеш лицето на Ивайло, когато е с нея, е достатъчно да разбереш колко много не я харесва.
На церемонията след речта на Николета за подкрепата от мъжа до нея и т.н. Ивайло изглеждаше спечен и уплашен. По принцип за нещата, които ги иска от мъжа до себе си и за семейство съм съгласна, но да правиш такива заявки след 3 седмици на церемонията в риалити и дори за сватби говори ... малко да се приземи.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 14:12 от BobbyDyl

# 744
  • България
Николета е супер заблудена, че Ивайло я харесва. Ивайло харесва по-нежни, женствени и нормални момичета като Стиляна, а не татуирани назобани мъжкарани като Николета. Николета се подиграва на С., че се бутала при Й, а самата Н. се бута, реве, писка, създава скандали заради мнимия мач с Ивайло. Няма реална преценка и представа за себе си. И на манипулациите на Гош и Йоан се върза лесно. В живота й липсва мъжко внимание заради характера, маниера и вида й.

# 745
Госпожа Не-Дева Мария направи такъв възвишен жест или по-скоро нова г@зобръкщина. Ще парадира сега пред Стилияна колко е желана и как свръхемоционалният Хълк ще й даде гривна без да са мач. Просто много благородно.

Николай ме спечели с тоя диалог:
 “- Ма, той не е дете.
- Няма значение.
- Е как ще няма.”

Много се надявам да спечели и ми е тъжно, че му трябва жена за целта. Симона има точни коментари, ама когато й изнася. Снощи беше дъно.

# 746
Едно от нещата, които не трябваше да казва Ина на съвета е "няма какво да разговарям с човек, който е под моето ниво, интелектуално". Дори и да го мисли, не е нужно да го казва, защото това вече си е злоба.

А Николета на два пъти намекна, че е загубила играта с близалките по нечестен начин? Тоест била е първа до някое време, после незнайно как е загубила и намекна за някаква шашма.
Ина може да се проявава кято стратег само защото е безскрупулна в отношението си към другите. За това колко е интелигента, тя си знае, но за мен в толкова много моменти издиша. Ако да си интелигентен, значи да се държиш подло и студено и да си играеш с чувствата и надеждите на хората, да, значи е надарена.

Да, Николета, не може да повярва, че може да загуби по честен начин. Като останеш последен какви претенции за победа може да имаш?

# 747
Всичко, което застава на пътя на истинската им любов с Ивайло, е абсолютна несправедливост на злата съдба, това е нечестно!
Николета го обясняваше в миналия епизод, но не си спомням точно, нещо от рода на това, че по едно време близалката й е щяла да падне и ако се е опитала да я задържи, щяла да наруши правилата.
Според мен не и беше виновна злата съдба , а хвърляше камъни в градината на Стиляна, имала "наглостта" не само да я изпревари, ами и да спечели. При това нечестно, според Николета.
Затова мисля че беше и толкова агресивна в защитата на Йордан - "жертва" на същата тази толкова "отвратително нагла досадница" Стиляна.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 13:54 от Вени Ев

# 748
Съгласна съм с мнението за Николета, отначало ми беше много неприятна личност, после се опитах да ѝ дам шанс, но тя все повече пропада, ужасна жена. На Ивайло много му личи с какъв неприязън я гледа, изобщо не я харесва. Както пишеш в коментар по-горе, той харесва по-нежни, не беше случаен избора му на Стиляна, също така се личеше и колко му беше гадно за нея.
Стиляна не е лошо момиче и има потенциал, ако работи върху себе си, дори и към специалист да се обърне.
Йордан и Ина няма нужда ги коментирам, пълни хора с комплекси. Симона и Николай са заедно заради стратегията, а Гош и Елена също...
Йоан може всякакъв да беше, но беше прав, че това предаване тотално загуби смисъла си, нито една двойка не заслужава да спечели, а на мястото на продуцента, няма да дам никаква награда на финала.

# 749
След снощния епизод (близо 2 часа и половина на мен наистина ми се видяха много) се замислих... Представете си единствената запазила се и въобще единствената реална двойка, ако може да се нарече така, да са Теа и Симеон. Лол, колко много би казало това за подбора на участници от предаването. Въпреки че дори и те двамата са си актьори и за шоуто, та не би било много сигурно заедно ли са и въобще били ли са заедно някога дори и по време на снимките... Би било хубаво, ако има втори сезон, да не взимат познатите на Бубето за участници, нито някакви прохождащи музиканти, модели и инфлуенсъри със съмнителен талант и разчитащи на скандали и пошлост, за да пробият.

Николета имам чувството, че "приятелството" и "любовта" са й замъглили много сериозно преценката за хората. Много е кофти някакви лични взаимоотношения, датиращи от 10 дена, толкова силно да ти влияят на обективността.

Даже Йоан, за който си мислех, че не вижда по-далеч от бицепса си, като видя Ина как се въргаля по Симеон, изказа доста адекватно мнение, че е грозно това поведение да се опитваш да дразниш единия с другия с такива методи.

Николай, на мен по принцип ми е някак неприятен, но той се опита за пореден път да бъде гласът на здравия разум на церемонията, обаче бързо го заглушиха. Зад кадър Симона може и да му е чела отново едно конско как да комуникира с останалите ли какво беше.

Йордан започвам да се чудя левият му лоб правилно ли е развит, защото логическото му мислене е тотал щета. Какво в ИТ сферата работи, като за да завършиш такава специалност имаш определен тип логически задачи да разбираш и решаваш и въобще доста такъв тип мислене ти е нужно, не знам. На срещата Стиляна му задава въпрос защо ще играе с човек, който го унижава и се държи зле с него, вместо с нея, която се държи като пич, той пак бърбори безсмислици. Да не са го хипнотозитали там, че толкова несвързано се изразява и няма логика в изборите му. Или бившият на Ина да е финансирал цялото предаване и в частност да е платил и на Йордан да вдига акциите на Ина, докато тя демонстративно го тъпче. Защото, ако не е хипнотизиран и с промит мозък или да са му платили да се държи така, аз иначе бих си обяснила поведението му, че просто е антоним на много остър. Стиляна правилно му каза в очите, че е по-голям мъж от него.  

Аз лично в даването на гривната на Ивайло не видях никакво благородство или саможертва, защото то лична жертва нямаше там от страна на Ина. Тя просто пожертва Симеон.

Общи условия

Активация на акаунт