Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 832
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
  • софия
Ехааа, лека бременност на Ния и много щастие на бъдещите родители. После ще изгледам интервюто.

# 196
Оф на Симеон трябва да му сложат субтитри като говори, аз лично трудно му разбирам.
При разговора със Симона за кой я попита и тя направи знак да мълчи? Три пъти върнах и не мога да го разбера.
И аз не му разбирам, и аз връщах.
И за момите като говори, Ирена ли казва, Арина ли...мъка.
И той като Симона, на чар го кара, не изглежда в добра физическа форма.
От кой край на България е Нидьелчу?
Честито мумичьанци.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 11:52 от dany_nik

# 197
От Несебър е Неделчо.

# 198

Естествено, той изкара жените виновни, "тя ми се натиска". Ми ако не си искал, нямаше да се целуваш с нея, щеше да се дръпнеш, нали така?
По същия начин и в първата серия, Теа му се натиснала. Ми той ако не е искал, нямаше да прави нищо с нея. А не час след като се е умилквал на Арина, да се клеца с Теа в банята. Хайде, плс... Значи той бързо и лесно се поддава, после жените виновни. Ако не е искал нещо, нямало е да го допусне. Нали така?

Не, не е така. Да откажеш на жена е грях.Той човека не иска, ама не иска и да е грешен;))))

# 199
Радвам се за Ния и Неделчо, да са живи и здрави и бъдещата рожба!

Относно Ники, защо ако не била Симона, щял да остане сам? Доколкото си спомням нея харесват визуално, но не могат да я изтърпяват мъжете. Докато Николай е красив, умен, има качества за добър баща и е добра душа. Елена също забеляза, а ако беше сам и не страховитата Симона беше си го заплюла и други жени щяха да му се слагат. Ники няма да остане сам в живота и ще бъде оценен, Симона да му мисли с тежкия характер и претенции.

# 200
Много точно, Ники е готин, Симона е в търсене на мъж еднорог, който хем да я носи на ръце, хем да е тежкар, хем да е плюнка на подметката 'и, за да може да го командва. Естествено, всички тези качества трябва да вървят и с пари, че то само с повичка не се издържа човек...

# 201
Честито на Ния и Неделчо!

Симеон е точно в категотията на досадниците, които след несполучлива свалка минават светкавично на следващата. Ръсят клишета на кило и се надяват някоя да клъвне. След години сигурно ще има един вагон деца, както се изразяваха бабите ми.

# 202
@sea.sea, ето линк към интервюто с Нидиелчу и Мия Косата.
Да откажеш на жена е грях.
То зависи от жената

# 203
  • София
@sea.sea, ето линк към интервюто с Нидиелчу и Мия Косата.
Да откажеш на жена е грях.
То зависи от жената

Благодаря, ще го изгледам като се прибера. Grinning

# 204
Йоан пък залъга две жени за гривна и всички го обвиниха, че се е възползвал от Стилияна, а в същото време голям съдник на Симеон. Хареса ми, че в спора Симеон не започна да го напада и да изтъква всичкото това...Отношението на йоан към Елена и на Симеон към Елена, когато ги отблъсна,  бяха показателни. Симеон ѝ каза ще кажем, че аз съм те зарязал, да не те мразят другите... Хареса ми как спора на Йоан и Симеон свърши с...дори не ме засегна... Според мен Йоан далеч не се отнася по-добре към жените от Симеон, че чак толкоз да го съди.

# 205
Йоан някои неща не трябваше да ги казва и за някои неща си е виновен. Но в конкретната ситуация, абсолютно разбирам за какво говори и какво чувство изпитва, макар, че самият той не може да го изрази много добре и все вика "аз, аз...".   Представете си, че отивате на ново работно място.... или пък идва нов шеф. И искате да сте ОК с всички, да направите добро впечатление на шефа, нали е важно първото впечатление. Правите някакъв лек гаф, но винаги ще се намери кой (омазан до шия) да изтъква Вашия гаф и да Ви представя в лоша светлина пред другите. И "първото впечатление" отиде по дяволите.  Симеон изобщо не може да ми бъде пример. Селски бек, говорещ на диалект, още в първия епизод казваше как ако били насаме с Арина, "после нямаше да може да ходи 2 дни, много е сладка". Е това какво изказване е? Цяла вечер разговори и сладки приказки с Арина, и в същата вечер прави джиджи-биджи с Теа в тоалетната.
Вечерта, когато Теа си тръгна, още същата вечер се целува с Ирена!!! Иначе пуснал сълза за Теа! А защо се целува с Ирена?
Естествено, той изкара жените виновни, "тя ми се натиска". Ми ако не си искал, нямаше да се целуваш с нея, щеше да се дръпнеш, нали така?
По същия начин и в първата серия, Теа му се натиснала. Ми той ако не е искал, нямаше да прави нищо с нея. А не час след като се е умилквал на Арина, да се клеца с Теа в банята. Хайде, плс... Значи той бързо и лесно се поддава, после жените виновни. Ако не е искал нещо, нямало е да го допусне. Нали така?
И през цялото време интриги срещу Йоан, настройва всички против него (не, че Йоан не е настроил достатъчно другите против себе си), ама да се изкарваш себе си добрия герой, а Йоан непочтения... е сори, ама... безумно е. Мижитурско и селско поведение.
Той е от типа мъже, които пред жените се правят на кавалери, а зад гърба им ги обиждат, изневеряват им и като цяло гледат на тях като на заменими парцали. Мислех, че вече не подкрепяме такива мъже.

# 206
Не го оправдавам, но Йоан по-скоро е малко глуповат и прекалено самовглъбен, според мен той не се усеща много какво прави. Докато Симо е пресметлив и съзнателно въвежда в заблуждение.

# 207
Да добавя, че възрастта не е оправдание, но Симеон е 2002-ри набор и ако не се лъжа Йоан е по-голям 9-10 години, точно както Николета е 15-на години по-голяма от Елена. Не отива нито на Йоан да обижда така грубо Симеон, който макар лекомислен, не е грубиян.
Казвате, че едва ли не Симеон е тарикатче, но нима Йоан не е манипулатор - много груб и тежък става в дадени моменти и много нежен, когато егото му се гали. Не го обиждам, но там комплексите и нарцисизмът са много изявени и не смятам, че ще има промяна в бъдеще. Със сигурност е много трудно да си приятел с такъв човек, още повече половинка. Не отива на 30+ годишни хора, от които по-зрял и стабилен характер се очаква, да се зверят така.

# 208
За мен Йоан, като част от тези, които са вътре за реклама, да си осигури повече моделски ангажименти, покани за снимки в клипове/филми и т.н., се е притеснил, че не е харесван във формата, не получава одобрение и подкрепа. Неговото аплоа е сексапилен и неустоим за жените мъж, постоянно мисли как ще изглежда в очите на хората, вижда се как позира на всеки кадър, как се оглежда за камерата и т.н. Кофти е да излезе, че е гадняр спрямо жените, които са му основна таргет група. За мен това постоянно изтъкване по-скоро е нещо като кризисен PR, отколкото действително съществуващо прекомерно самочувствие. Тъй като няма кой да го похвали, сам иска да свърши тази работа. Но не може да се усети как изглежда отстрани. Но те повечето са така, де. Като цяло животът на хората, които се взимат прекалено насериозно е доста труден за тях самите. В стремежа си да изглеждат значими лесно се подхлъзват и изглеждат нелепи.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 13:25 от Meddyy

# 209
Мда, както се казва – ако разбере колко е тъп, ще се гръмне. С годините се научих да не съдя хората за това, сч глупави. Те така са се родили.

Но Симето е друга порода дразнители.

Общи условия

Активация на акаунт