Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 757
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
Мисля, че разбирам какъв ми е проблемът с Йоан, Гош и Ирена. В американския Too hot to handle си знаят много добре, че са глупави и основната им задача в този живот е да се грижат за външния си вид. Съответно в синхроните обикновено блесват с някоя глупост от рода на "да ми опровергаеш доверието", после обаче няма драма. Те са си наясно със себе си и се приемат. Нашите много държат да са освен красиви и умни. Мъчат се да бъдат комплексни образи, способни на дълбоки размишления, ама не става така. Положил е Йоан големи усилия, за да развие физиката си, за което има моите адмирации. Не мога да разбера защо му трябва да ни показва дълбокомислената си страна, единствено се излага. Ако беше с лековат характер като Симеон, който не се взима много насериозно, много повече симпатии щеше да си спечели. Нямам разбира се предвид, че всички добре изглеждащи хора, са глуповати, но при Йоан е очеизбождащо и всичките му напъни да се покаже в друга светлина, завършват с присмех.
Гош пък, където се преоткрива... Публиката ли лъже или себе си, не зная, ама хич не му се получава.
Тук единствено ме изненадва Ирена. Завършва медицина, а не може да върже две изречения, явно българският език просто не ѝ се отдава. Аз ще я запомня като не особено интелигентен персонаж.

# 331
За Ирена да вметна, че срещнах коментар под подкаста с нея как това, че учи медицина е лъжа, била се отказала в началото на следването си, защото не успяла да се справи. Не знам дали е вярно.

# 332
За Ирена да вметна, че срещнах коментар под подкаста с нея как това, че учи медицина е лъжа, била се отказала в началото на следването си, защото не успяла да се справи. Не знам дали е вярно.
Някак си логично звучи като я слушаме как говори, но зависи от връзките й.. дано е вярно!

# 333
Ох, тоя Йордан си е изтрил мозъка с гумичка. Много ясно, че я манипулира. Много внимателно си подбира думите, така че да я залъже, но де факто да остане чист. “Обещавам ти, че в игрите няма да те предам, ще дам всичко от себе си”. Продължението на това изречение е “ама ако се наложи да избирам на коя да дам гривна, ще е на Ина”

И на мен ми направи впечатление. Играя с теб, но вратичката към Ина си я оставям. Много грозно.

# 334
Малко off topic, но чак сега гледам първи епизод. Къде са снимали предаването, някой знае ли?

# 335
  • София
В Созопол, тук - https://www.google.com/maps/place/8130+Sozopol/@42.4019511,27.7152853,98m/data=!3m1!1e3!4m6!3m5!1s0x40a6c7f5573ae503:0xf46ad844a446db20!8m2!3d42.4172628!4d27.6961748!16zL20vMGpzcTM?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MDkwNC4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D

Нещо не ми се получава линкът. Сградата под Stefaniya Apartments - с басейн и игрище от южната страна.

# 336
Йоан, Симеон, Гош - приятелчета. Казах ви, че всичко е изгладено и за гледания към днешна дата беше циркът.

# 337
Това са номинираните за "Златна малинка".

# 338
Йоан пак не ми хареса, ами никога не иска да си каже пряко мотивите това момче, под формата на сбогуване и благословии за здраве и любов си просеше някой да го спаси. И голям смях беше как позволи на Николета да не гласува за него, а за Ивайло, кажи честно. Николета даже не си е и помисляла да не даде на Ивайло, тя копнее за някаква динамика в любовта, как няма да спасява Йоанчо точно заради "мъжката си дума". Харесвам я генерално, но само като я видях как мъжки застана до двамата с банския, нелепо беше, дано поработи да влезе в час с женското в себе си, не с мутренското.
Николай много сладко подпитва, Елена е точно за него, но Симона ще я изяде с парцалите, ако разбере, че си подхождат. Много ми е мъчно за нея, че не може да развихри тая енергия, засега само наблюдава и ще заспи накрая тотално. Николай е толкова спокоен и емлционално студен, че даже не му мърда лицето като говори, няма мимика, няма бръчица, леден и железен, колко да издържи на това па Симона. Симеон е луда гъба, с Гош с тия наклепани устнички с балсамче, направо да се мачват и ще са стабилки. Йордан мнлго ме дразни как не знае какво се случва ама се обяснява отсега, защото знае, че нищо няма да излезе със Стиляна, ама да има нещо там, материал. Изобщо не я гледа като жена дори, толкова му е невзрачна. А тя цъфти, но сама ще се полива, той няма какво да й даде. Тя затова така ни навира гаджето в инста, щото яко я е заболяло май.

# 339
И на мен ми направи впечатление как застана Николета после и на дивана до Ивайло и Симона, все едно се подготвяше да играе канадска борба.

# 340
  • софия
Доста сцени ми харесаха днес.

Започвам с Арина към Йоан - хареса ми, че го е подлъгала с очакван имунитет.  Не го очаквах, хубава сцена и подход от Арина.  Но пък показва, че и тя сякаш не е искала да остава.

Срещата Данчо и Стиляна - тя е истински сладур до него. А той за пръв път заприлича на човек. И преди съм писала - според мен никой не е наясно колко много  Стиляна харесва Йордан. Той самият най-малко. Тя постоянно го уверява, че много държи да са приятели на първо място. Само ние на синхроните  виждаме, че направо си е влюбена малката сладка гъска.
Симето и Гош, големите стратези, как решиха точно нея да вербуват, голямо дърво ще гризнат със Стилянчето....Joy
Значи, аз като фен на Симето да кажа, че сам той като участник ми е супер, ама в комплект с Гошо са непоносими. Trollface

Ленчето е сладка.  Чак и Гош до нея успявам да го изслушам.

Разговорът Елена/ Ники беше много интересен. Леле,  Ники с този поглед към Симона - сякаш дисекция и направи.
Странен е, но аз си го харесвам.

Симона/Ивайло/ Николета - също беше интересн разговор. Симона ще страда за Ники, че ще го изгуби, хареса ми, но дали?
По-късно, когато и Ина се присъедини и Лети и Симона всъщност завоалирано я  "попитаха" дали би спасила техните момчета. Но не, Ина, която твърди, че и е все едно дали ще отпадне, щяла да си играе със Симето..... Smiling Imp Защо, един дявол знае!.... Trollface

Йоан - верно на сбогуване го удари... Joy
Щедро пръска благородство из цялата околия...... Joy Даде и благословия на двойките- сякаш на някоя от момите би и хрумнало да му даде гривна....Joy  
Ама не на мене тия, чак като го видя да им раздава от пилето, те тогава ще го призная....Joy Joy

Edit: passionbiijuniper , заедно сме писали, Grinning  Ех, този Йоан....Joy

Абе, с две думи исках да кажа - хареса ми епизода.

Пп.
Прекрасна новина на  Неделчо и Ния .  Heartpulse

# 341
Ивайло сигурно за пети път каза, че в реалния живот много трудно ще се получат нещата с Николета. Явно и на нея ѝ го казва, ама тя не разбира от намеци. 😁

Шегата на страна - аз харесвам Николета и ме е яд, че не са подбрали някой подходящ за нея. Дори на възраст май има само един. 😐

# 342
Сега е идеалният момент Йоан да си отиде - опрости на всички греховете, макар и с дебел намек, че жертва прави, измрънка безброй възхвали за собствените доброта и морал, разхожда половин епизод голо тяло... Взе каквото можа, гледам в тубата има и положителни мнения вече. Ако остане, пак ще се издъни.
Смях се с двамата стратези, как ефективно се допълват само! Нямам търпение да ги видя в действие. Силно се съмнявам, че стратегията ще проработи. 😁
Не мисля, че Йордан увърта, след размишленията каза в прав текст, че според него уговорката отпада. Друг е въпросът как ще реагира на практика, ако Ина му се увърти. Интересно ми стана колко впечатлен беше, че Стиляна проявила някакви дребни жестове, до сега не било му се случвало!?
Хареса ми Елена как  прямо каза на Николай мнението си за връзката му със Симона. Лошото е, че тя май не вижда собствения проблем. След днешното му представяне хич не вярвам вече в зараждащите се чувства на Гош. Момчето си е шмекер на дребно с добър речников запас.
Ина този път успя и на мен да стане неприятна. Ако при драмата с Йордан я разбирах, декларираното приятелство със Симеон ми е неразбираемо. Да, дължи му благодарност, че я спаси, но чак пък приятел... Направи ми впечатление обаче репликата, че ще даде гривната на Симеон, Йордан има кой да го спаси. Явно и тя се колебае все пак дали е ангажирана към него, както и той.
Не харесвам Николета, натрапчива ми е, силова някак и не мисля, че си пасват с Ивайло.
Общо взето епизодът беше интересен с това, че мъжете се опитваха да си подсигурят план Б (за Йоан А 🙂) за оставане, та видяхме повече общуване извън двойките.

# 343
Симона и Ники бяха на лайв в тикток тази вечер след 23ч някъде. Бяха в заведение(в Пловдив), с приятелка на Симона. Стояха добре един до друг, бяха прегърнати през повечето време Thinking

# 344
Моето наблюдение е, че Ина е човек, при който има противоречие между думи и действия. Твърди, че държи на своите морални и лични граници, но в последствие поведение й изглежда несъвместимо с тези ценности. Това го забелязвам от няколко епизода насам. Позите, които заемаше в тази игра, не изглеждаха като такива, които спазват “личните й граници”. В един от епизодите, когато беше във ваната с Йордан, тя самата се въртеше наляво, надясно. Протягаше крачета към него, гледаше го провокативно, пръскаше го и изведнъж, когато той я докосна по крака тя отново започна “личната граница, не ме пипай”. Ами ти сама влизаш в клетката на звяра… Joy Нормално е като си застанала по този начин пред един мъж и го провокираш сексуално, той да скъси дистанцията.. все пак повечето мъже, знаем с какво мислят първо.

Общи условия

Активация на акаунт