2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 4

• 47 646
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
В тези предизвикателни пътно-транспортни условия утре е обявен

# 571
  • София
Е, той беше обявен доста преди да се знае, че ще има такива предизвикателни транспортни условия.

# 572
Днес беше изпращането на абитуриентите:)
Беше много вълнуващо, разчувствах се и се почувствах горда и щастлива, че направихме този избор! Годините отлетяха като миг, децата пораснаха, благодарна съм на екипа учители! Много трогателно слово на директорката, много наградени изявени ученици, много хубави емоции имахме!
Успех и на следващите випуски!

# 573
  • София
На дОбър час на прекрасните младежи! Да са щастливи с изборите, които правят! Големият ми син днес беше неотлъчно с тях - усмихнати, готови да поемат по нов път. С умиление гледах снимки и отсега усещам, че догодина, живот и здраве, на неговото изпращане ще текат сълзи.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 08:40 от beb4o_fb

# 574
Е, той беше обявен доста преди да се знае, че ще има такива предизвикателни транспортни условия.
Да, знам, но може да е полезна информация за някого.

beb4o_fb, ще си подсмърчаме дружно Heart Eyes

# 575
  • София
Може ли да помоля за информация за тазгодишния избор на трети и четвърти профили в 10 клас. Знае ли се вече какви групи ще се сформират догодина и дали двойките профилни предмети ще съвпаднат изцяло с тези от предишните години?

# 576
  • при моите любими
Още няма информация и според дъщеря ми, ще се разбере чак догодина. Ако има раздвижване ще напиша тук.

# 577
  • София
Cydonia, много благодаря!

# 578
  • София
Вчера получихме съобщение за Общо събрание, ще се проведе към края на следващата седмица. Ще попитам за профилите и ще пиша.

# 579
  • София
Здравейте, последният пост е мой, но нищо - пак ще пиша Blush

Мина събранието, директорката каза, че всички първи желания за комбинация от профили на настоящите ученици от 10.клас са уважени и няма да има класиране по каквито и да е критерии. Такова класиране щяло да е нужно само ако не се събере минимумът за желан профил - ако съм разбрала правилно, това на практика няма как да се случи. Попитах дали е възможно да бъде посочена комбинация Математика + БЕЛ  - отговори утвърдително.
От догодина отново ще има нейтив спийкър. Очаква се до края на лятото да бъде изцяло завършено обновяването на STEM - центъра.
Няколко преподаватели от учителския колектив са получили престижни награди от МОН и столична община, а над 100 ученика са били наградени за високи постижения.

Рапорт даден Hug

Допълвам се - ще има екскурзии за учениците от 8.клас, 9.клас и 10.клас  - ще се състоят през последната седмица на юни, оформянето на срочни и годишни оценки ще е до 25.06

# 580
Нейтив спийкъра само за 8 клас ли е или и за по-горните класове?

# 581
  • София
И за по-горните класове е нейтив спийкърът

# 582
  • София
Бебчо, обичам те, бееее! Само такива хубави новини да пишеш.

# 583
  • при моите любими
И аз благодаря за информацията. И аз не мислех, че няма да се удовлетворят желания, ама знае ли човек. А дали случайно не се знае вече, кои ще са преподавателите по профил? Дали са го коментирали?

# 584
До 25ти ще оформят? Мислех да запразним на 20ти Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт