2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 4

• 47 617
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Има си трески за дялкане, като навсякъде. Но не е нищо фрапантно. А и съвсем спокойно може да се отиде както при учителя за разговор, така и при ръководството. Тази година имаше малко неразбирателство между малкия ми син и един преподавател. Учителят, пред целия клас, се извинил на сина ми, той сторил същото, стиснали си ръцете и в момента се разбират прекрасно. Това за мен е красноречив показател за обстановката.
Лично на мен ми липсва частта с чужбинските екскурзии, ще продължавам да повдигам въпроса. Щастлива съм, че и трите ми деца учат точно във 2АЕГ.
Успех и късмет на новите гимназисти! Flowers Four Leaf Clover

# 631
Нае като четохме преди две години, освен униформи и учебници, почти нищо не си обсъждаше.

# 632
Ми то няма нужда. Всичко си върви. Само на някой празник може да ходите и това е.
Няма чужбински екскурзии, но има програми Еразъм и други

# 633
Както писа една майка миналата година, децата са чил, родителити също. Иначе, екскурзии в чужбина има, но поне за деветите класове беше инициатива на Нони Каменова и за тези, на които води основните часове по английски. Не сме сърдити, но е добре да бъдат за всички.

# 634
  • София
Страхотни международни екскурзии правеха преди. Михов се занимаваше с тях. Не знам защо е престанал, сигурно му е писнало.

# 635
Вероятно от родителския колектив могат да помогнат. Мен ме записаха миналата година в него (трябвало повече бащи), но никой не ме е канил на заседания.

# 636
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много се надявам са има някоя екскурзия от училище.

Съученичка на дъщеря ми също е приета АЕ с Исп, дали биха ги сложили заедно в един клас, ако помолим?

# 637
  • София
Ами пробвайте. Навремето със съученик на дъщеря ми помолиха и двамата да са в един клас в Испанската и така ги сложиха.
Иначе има бяло училище и екскурзии в България.
Осми клас са разделени в двете смени. Трите немски паралелки и едната испанска са в една смяна, а другите две испански и руската - в другата смяна.

# 638
Най-добрият коз на училището е позитивната и конкурентна среда. Поне така аз виждам нещата.

# 639
  • София
Le Vert, тази година може би ще има такова събрание. Тези, на които аз ходя, са за шестимата, които бяхме избрани от представителите на всички класове още по времето на предишната директорка. Именно там Red ме разкри, че съм beb4o от бг-мамма и се запознахме Hug Нов избор ще има когато детето на някой от тези 6 завърши 2АЕГ. Честно казано, не знам кой е с ученик в 12.клас. Иначе за председател на този мини родителски колектив единодушно бе избрана проф. Богова, която е много дейна.
Винаги съм насреща за въпросите, опитвам се да ги поставя пред ръководството - точно така се получи тазгодишното свободно комбиниране на профили.

# 640
Аз не държах да бъда вътре, трябваха им татковци, но не разбрах защо беше този натиск, като само ни водят по списък.

# 641
  • София
А, ще ви задействат явно татковците. Всъщност ще попитам, имаме един татко в мини родителския съвет, може би той да е с дванадесетокласник.

# 642
Не държа, но ако трябва, ще се включа. Без това съм родителят вкъщи с детайлни познания по темата.

# 643
Здравейте!
Записвам се с една бъдеща осмокласничка, приета в паралелка с НЕ на първо желание. Успех на всички новоприети.

# 644
Здравейте, записвам се с един младеж приет по първо желание АЕ/НЕ. На мен темата ми помогна изключително много за избора на училище. Колебахеме се за 1 НЕГ, но след като прочетох една от техните теми се отказах напълно.

Общи условия

Активация на акаунт