Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 41 030
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Късно вечерта вчера догледах Надкаст. Азов много ни споменаваше. Ура за нас! Joy
Между другото намекна, че и други частници пишат тук, но под различни профили.

Понеже се захвана темата Янков и аз ще дам непоискано и некомпентно мнение. По това, което съм видяла до момента, за мен той е комплексиран. Няма как да избегна сравнението с Кумбата. Миналогодишния има чар, харизма и поведението му е непринудено, даже за мен граничи с детинско и наивно. Това кара хората да приемат по-лесно негативните неща в него и даже да му прощават.
Янков от друга страна според мен се напъва. Поведението му сякаш е престорено и твърде много се опитва да бъде забавен и лековат. Струва ми е, че в него има прикрита несигурност и гняв. На моменти съм го усетила (и аз като Виктория го карам на усещания Joy) леко пасивно агресивен. Няма какво да се лъжем, Янков не е пръв хубавец и имам теория, че това му влияе и се опитва да го компенсира, правейки се на забавен и непукист. Крайния резултат обаче е бледо подобие на самочувствие, чрез което се опитва да скрие несигурността си.
Когато влезе Кумбата дори за малко, Янков просто замъкна. Според мен това е не само заради Валерия, а и защото го хвана страх, че Кумбата ще отнеме вниманието от него. Не съм навътре в техните отношения, но аз виждам едно приятелство с конкуренция. Миналогодишния победител първи се е занимавал с видеа с казина, първи е придобил популярност. Ако греша, поправете ме. Янков дори и подсъзнателно може да му е завидял и да си е казал, че и той може. Съответно е решил да тръгне по подобен път. Въпреки че твърди, че иска да се откъсне от сянката на Кумбата е видял, че неговия модел работи и иска да го имитира и от там идва това усещане за престореност в поведението му.
Всичко това, разбира се, са мои разсъждения на база едно риалити, което не отразява много добре реалността. Може да са пълни измишльотини или да съм уцелила в десетката за някое друго нещо.

# 676
Че Валерия се държи като труженичка се вижда вече във второ риалити.
Е, не е така. Като "лека жена" - може, ама  "труженичка"...
"Труженичеството" си е работа - вероятно доста тежка и рискова понякога. Там едва ли има забавление. Всичко е за пари. И за предпочитане - лишено от емоции. Има си и "шефове" /сводниците/. Има и насилие. Така че в много от случаите вероятно си е някаква форма на робство.
При Валерия нещата се правят за кефа, за забавата, за приятните от нейна гледна точка емоции.

Чудя се как въобще на Павката и Ицака им хрумна да употребят тази идиотска дума във въпроса си. И защо изобщо някои от "съквартирантите" дадоха отговор, различен от "няма такава".
"Лека жена" или нещо от сорта - ОК. Да питат това.
"Труженичка"... Ммм, не.

# 677
Аз тук съзрях почерка на Елена от Ергенът, която също е редактор. “Труженичка” не ми звучи като дума от речника на Павел и Ицака, още малко куртизанка да я бяха нарекли.
“Коя жена има най-леко поведение” и готови, може така и за мъжете едно въпросче.

# 678
И аз си пуснах Надкаст и ми прави впечатление, че Неделчо се държи доста надменно с Азов. И той получава минус от мен🤣
А Азов е много свеж там, много ми харесва.

# 679
Аз тук съзрях почерка на Елена от Ергенът, която също е редактор. “Труженичка” не ми звучи като дума от речника на Павел и Ицака, още малко куртизанка да я бяха нарекли.
Елена щеше да измисли нещо по-завъртяно, по-чуждоезично, според мен.

# 680
Това с Неделчо беше странно, защото той е споделял, че го харесва и уважава. Аз си го обяснявам, че е прекалено натоварен, недоспал и малко раздразнителен напоследък. В момента се сърдя на Павел и Ицака и не им гледам подкаста, затова не мога да се сърдя и на Надкаст, нищо няма да ми остане. Joy
На Елена са й казали - ай, измисли нещо по-завоалирано за "к*рва".

# 681
Късно вечерта вчера догледах Надкаст. Азов много ни споменаваше. Ура за нас! Joy
Между другото намекна, че и други частници пишат тук, но под различни профили.
Май само аз не съм гледал този подкаст. Но ще си го пусна, просто не остава време от толкова предавания, после да им гледам/слушам реакциите. Физически не достига времето. Ама ще си го пускам на порции в движение, че и в метрото... просто да го слушам.  Харесвам Надкаст по принцип.
Другите участници дето пишат тук... хммм, интересно. Винаги личи, ако някой е скоро регистриран и е писал само в една тема. Трябва да видим кой юзър е с по-малко мнения, хехе.
Людмил Котарака от предния сезон например, открито си заявяваше, че е той и не се криеше, приемаше си критиката и си се държеше като нормален човек, регистриран е отдавна, пише в туристическите теми, чат пат засичам негови коментари.  А някои от сегашните може просто да четат и без да са регистрирани. И ясно виждат разликата между пуберските коментари в Ютюб... и тези тук, които са предимно на хора 30+.

# 682
Да вметна, че на Валерия й личи опитът с предходно риалити. Цялото й участие се гради на два принципа - създавай съдържание и не се връзвай на провокации. Леко я жегна имитацията на Виктория, но според мен, защото се познават отвън и не е очаквала чак такъв удар под кръста, но за играта с въпросите си беше взела поука и беше много уравновесена.

# 683
Валерия ми харесва като разсъждения, понякога когато отваря уста да се защити. Абсолютно правилно отговаря на нападките.  Като изключим фриволното поведение и простотиите с плюнките, на мен ми допадат разсъжденията й, винаги отговаря точно и на място. Особено при случката, където я караха да си смени леглото, за да може Дани и Вики "да се гушкат", плюс нападките по време на номинации. Аргументациите са й винаги добре издържани.

# 684
Азов спомена, че си има и приятелка. Разби ми сърцето….😂 шегувам се, желая му да е много щастлив!

# 685
И аз съм на мнение, че Кумбата простее, но някак по детски ми е много симпатичен.
Янков, колкото и да се напъва е много далеч от образа на Кумбата. Супер неприятен, арогантен и просто парче ми е.
И на Марулата й е време да си ходи, че много взе да се излага с напъните си да влиза в коалиции и да дава мнения за останалите.

# 686
Сега са качили и Чакалкаст с Азов.

Аз имам едно-единствено логично обяснение на цялата ситуация с монтажа и скоро трябва да разберем дали съм права.
Може би ползват похвата, при който ни разкриват повече за образите, които са на финал и съответно орязват дори и интересните моменти на хората, които си тръгват скоро. Това се прави най-вече при предавания, чийто победител зависи от решението на публиката - засега нямаме информация този сезон да е такъв, но нищо не се знае.
Ако на финал са Цецо Цонев, Кико, Венета и Спас, значи теорията ми е пълна глупост.

Ще коментирам към финала, но ако единствено заради повествованието са орязани половината герои, а виждаме прекалено много от двете двойки и не е целенасочено... значи Павел и Ицака трябва да си сменят редактори, логъри и цялостната стратегия.

Скрит текст:
Само Кико от изброените стига до финал, за Георги някъде по-рано споменах. Другите двама ще запазя в тайна, но не бихте се изненадали.🤣
Скрит текст:
Голям майтап ако е Дани Smile. Или пък Веси Laughing

# 687
Сега са качили и Чакалкаст с Азов.

Аз имам едно-единствено логично обяснение на цялата ситуация с монтажа и скоро трябва да разберем дали съм права.
Може би ползват похвата, при който ни разкриват повече за образите, които са на финал и съответно орязват дори и интересните моменти на хората, които си тръгват скоро. Това се прави най-вече при предавания, чийто победител зависи от решението на публиката - засега нямаме информация този сезон да е такъв, но нищо не се знае.
Ако на финал са Цецо Цонев, Кико, Венета и Спас, значи теорията ми е пълна глупост.

Ще коментирам към финала, но ако единствено заради повествованието са орязани половината герои, а виждаме прекалено много от двете двойки и не е целенасочено... значи Павел и Ицака трябва да си сменят редактори, логъри и цялостната стратегия.

Скрит текст:
Само Кико от изброените стига до финал, за Георги някъде по-рано споменах. Другите двама ще запазя в тайна, но не бихте се изненадали.🤣
Скрит текст:
Голям майтап ако е Дани Smile. Или пък Веси Laughing

Скрит текст:
Дани няма да се задържи още дълго

# 688
  • София
И аз мисля, че имаха предвид "лека" и редакторът сигурно е допълнил разяснения, защото не ми се вярва на така зададен въпрос повечето да не реагират.

Нито една вътре не взима пари. Повече разбирам Валерия, тя поне се забавлява, докато Вики каза, че ѝ е много неприятно, но ще остави да я пипа и да си играе с него.

Смятам, че и Азов е прав, тя много се влияе от това Дани в каква позиция е. Това не е устойчиво поведение и не мисля, че е добър партньор на този етап в живота си.

# 689
Аз се чудя на Вики, дори да иска да играе играта стратегически, защо не каза - Дани, не ми вдъхваш доверие, не искам тук да се вкарвам в любовни филми и да се излагам, не ме пипай, пък нека си играем в една коалиция заедно. А тя ги смеси тези неща и направи един компот от емоции и усещания.

Общи условия

Активация на акаунт