Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 41 006
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Сега гледам Надкаста с Тодор.  Сам си признава, че е звъннал на Ицака "искам да вляза в третия сезон, има ли възможност"? И после признава: "исках да си помогна на канала". Дошли са спонсори след участието му в Къщата.  Поне го казва ясно.
Скрит текст:
Че преди това гледах малко от подкаста със Симеон Станкович (от ИВ, Максимал и Островът) и той като каза как Гуспата му е намекнал, да се запише в Островът (а Гуспата прави там игрите, той ги правеше и в неговото си шоу Максимал, където е участвал Симеон), вече става ясно, че пак.. с връзки. Още като видях Симеон в  Островът и си казах "какъв ли сложен кастинг е минал този човек, за да го вземат?".. А колко ли други, достойни играчи са останали под чертата, само защото не са с връзки и не са се познавали преди това с Гуспата и Ники Николов... Ама гръмки реклами "запишете се за кастинг". То всичко е ясно предварително
И да, хубави думи за BG Mom Grinning 10x

# 691
Да, но каза освен това, че е бил официално поканен за първия сезон, но тогава е отказал.

# 692
Да. А и каза нещо интересно, че една от редакторките го е натискала да каже нещо, което тя иска. И колкото и отговори да е дал, тя очевидно не е била доволна и не са излъчили синхроните, особено в игра, в която той е бил на последно място и е редно да се излъчи негов синхрон. Дано продуцентите гледат този подкаст и да си подбират по-добре редакторите за следващия сезон. Прави бяха Неделчо и Туджаров, че редакторите трябва да са и малко психолози, да те предразположат да си кажеш, а не да те карат да говориш нещо конкретно, което не искаш, а редакторът иска, мислейки си, че "зрителят това иска".

# 693
  • Paris
Вуйчо от Али експрес ти Янков ли си? 😀

# 694
  • София
Вуйчо от Али експрес ти Янков ли си? 😀
И снимка ни пусна момчето дори. Не е той. 😁

Изгледах Азов и в Чакалкаст, интересно ми беше, не ми пречи, че вече го бях слушала и в Надкаста, каза различни неща. Пък и имаше динамика с Жорката, когото аз все още харесвам. Разбрахме повече за взаимоотношенията, щеше да е интересно Азов да остане и да заиграе с тях, но зрителите щяха да го нахейтят. Така че си спести малко главоболия. 😁

# 695
Аз питах вече, не е 🤣 Ама и на мен доста ми приличаше по поведение 😃

# 696
Вие сте по-добри физиономисти. Разпознавате ли Анджела от втория сезон на "Къщата" в това промо за Биг Брадър 2024? Преди няколко часа е качено.

Откраднато от другата тема:
Скрит текст:
В новата реклама се вижда Анджела Ташева, която е участвала в къщата на инфлуенсърите.

Скрит текст:

На горната снимка ми заприлича на Диона, но пък човекът е сравнил татуировката от крака й, точно като на Анджела.

# 697
  • София
Татусът и ботушите са същите:

# 698
Ами честито на Анджела. Ще има да надвиква съкварчъранчичи в национален ефир...

# 699
То тук даже ставаше въпрос, че имат кадри, но не им обръщат внимание. Явно много се концентрират в определени сюжетни линии и търсят само тях на записите. Честно казано, по нещата, които коментираха, екипът изглежда доста некадърен.

Екипът изобщо не е некадърен, просто е много малък и не могат да обхванат целия материал - трима редактори и трима монтажисти се  виждат в надписите накрая. Павел и Ицака казаха, че трудно намират хора, тъй като в момента е разгара на сезона на другите риалитита.

# 700
Да, това действително е така.
Но освен това имаше разкази как редактор им казвал "Хайде, правете нещо интересно." А това е много непрофесионално, не се мотивират така хората да създават съдържание. Продукцията трябва да ги активизира по натурален начин. Редакторите трябва да умеят да предразполагат участниците по време на синхрони. И 50 човека да имат допълнително, ако всички са такива...

# 701
Наистина е непрофесионално да им кажеш да правят нещо интересно. Вместо това, просто да измислят някакви мисии. Това много липсва в този сезон, а със сигурност ще им даде доста “контент”.

# 702
В новия подкаст с участието на Ния-Косара, тя казва, че Кумбата се е явил на кастинг за "Диви и красиви", но не са го избрали. Иначе щяло да стане "Любовната къща на инфлуенсърите". Че и Гош нали участва.

# 703
В новия подкаст с участието на Ния-Косара, тя казва, че Кумбата се е явил на кастинг за "Диви и красиви", но не са го избрали. Иначе щяло да стане "Любовната къща на инфлуенсърите". Че и Гош нали участва.

И аз го слушах, беше интересно. За мен Къщата е по-интересния формат, но може би, защото има познати лица.
Наистина Анджела се е докопала до участие в ББ, поне ще ги прави диви и щастливи и ще има скандали.. което е гледаемо.
Според мен ще стрелят на следващ съвет ще стрелят към Кико или Спас, ще е интересно. Определено предните сезони ми харесаха повече, но не заради продукцията, а заради хората. Сезона е супер направен, но Мария ме изнервя за Даниел да не коментираме.
Вики много я харесвах преди къщата, а Валерия не. Взеха, че ми обърнаха мнението рязко.

# 704
  • София
Не вярвам да стрелят по Кико, докато Веси е все още в тъмницата. Жоро няма да рискува да изпратят там силен играч.
Спас на 90% ще е мишената, а така пак отслабват коалицията.
От другата страна въпросът е дали да се стреля по Дани (очаква се Жоро да го защити ако му предложат нещо подобно) или по Вики. Това ще е дилемата. А най-якото ще е ако могат да заблудят Жорката, че уж ще стрелят по Дани ама целта е Вики (вече писах защо) и той да реши нея да защити мислейки си, че ги надцаква, а те всъщност наистина да стрелят по Дани и така блъфа им да успее. Това би бил велик ход.
И също така вече ще е скандално ако на Дани му се даде нов шанс, като за втори път го изпратят в тъмницата. Би трябвало ако втори път те изгонят вече наистина да си аут от играта.

Общи условия

Активация на акаунт