Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 42 726
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Според мен има голям шанс Кико да заиграе с Жорката, той остана без своите хора, а не се вписва при Янков и Валерия.

# 706
  • София
Е, как да заиграе с хората, които изгониха Азов, не ми се вярва.

# 707
Кумбата и Мариянов ще бъдат довечера в предаването на БТВ "Колко ми даваш"

# 708
Аз не вярвам КЗС да съумеят да мислят такива сложни стратегии. Те когато бяха с голямо числено предимство не можаха да си направят сметката и да си изиграят картите както трябва. Сега загубиха хора + се водят някакви солови сметкаджийски игрички сред самите тях.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 22:54 от _Mishlence_

# 709
Нещо се разглезих с тези епизоди от 6 и сега съм неиздържал за епизода, а още не ми излиза 😂

# 710
Епизодът започва с труженичката на Къщата - Даниел хаха.

# 711
В този епизод не се усети толкова много фокусът върху двете двойки.
За съжаление изглежда, че Цецовците ще се подведат по провокациите на Даниел и ще си защитават силните хора с плюсове, което ще прати слаб (според тях) човек в тъмницата. От останалите според мен само Спас и Янков може да се сметнат за такива, защото не ги виждам на пъзелите. Ще ме е яд, ако не се усетят къде ще се стреля.
В следващия епизод влиза нов участник със северозападен диалект... май наистина ще е Емил Каменов. Гнус. Дано е само за един епизод.

# 712
  • България
Този Емо Каменов е дъното на дъната.

# 713
Сигурно Елена е дала предложение да го поканят, типично в неин стил. Joy

# 714
  • България
Новият епизод е що-годе търпим.

Обаче много лош пример се дава на децата с тези пиянски игри и реклами на всички видове алкохол.

Пинг понг с бира, изпийте за 60 секунди 4 чаши бира всеки от вас и после ги повърнете.

# 715
  • Planet Earth 🌏
Днешният епизод си беше пълнеж. Нищо съществено не се случи освен да се напият и да ги глобят. Joy

# 716
Ани, добре дошла във форума Pencil

# 717
На мен Спас ми беше пак много миличък, когаго Валерия и Кико си обясняваха как искат да работят малко и през останалото време да са свободни и да си почиват. И Спас ги пита: "Ама то не е ли гадно да не работи човек?". Joy Абсолютна душичка.
Иначе не ме изкефи епизодът, само простотии.

# 718
  • България
Спас това е чул от Иван. Даже майка му прави баници от 10 сутринта. Joy

# 719
  • София
Не съм гледала епизода още, но Спас по принцип е споделял, че всяка лято работи в Гърция на плажа, а през учебната година в заведнието на майка си. Не обича да скучае. Така че не е само от Иван.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 23:46 от Niya-

Общи условия

Активация на акаунт