Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 41 161
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Дадоха му 25 г. на Андрей Кумбаров, пък той бил на 29 Wink

Около 22.40 ги даваха по БТВ

# 721
  • България
Изглежда 30+.

# 722
На мен ли така ми се струва от снимката или Мариянов е доста отслабнал
Дадоха му 25 г. на Андрей Кумбаров, пък той бил на 29 Wink

Около 22.40 ги даваха по БТВ

# 723
Отслабнал е, не е от снимката. Не знам дали е бариатрична операция или нещо друго, но има тотална промяна.

# 724
Да, прави си операция, т.нар. стомашен ръкав.

# 725
  • София
Пиянски епизод пълнеж.
Ама гледам децата се кефят яко в ютюба и коментират как Кико е новият герой и фаворит (сигурно защото повърна). И си пишат директно как това е най-якия епизод. От Къщата сами са си виновни, че си създадоха подобна среда и аудитория и сега много трудно ще излязат от тази ниша, защото децата мразят стратегиите и не ги разбират освен това.
Те искат пиене, плюене, щипане, явно и повръщане. Трагедията сред младите е пълна! 🤐

Мария какво е? Троянски кон на Цецо Ставрев внедрен във врага, така ли го играем?
Не разбирам защо би дала неутрален глас ако не е това. Те така се прикриваха Ставрев и Мария и минаваха под радарите дълго време, ама вече е ясно и то не от вчера, че точно той е кукловода в сянка и тези 'празни гласове' на Мария са безумни и неуместни. Няма смисъл от тях.
Или тя самата на своя глава се опитва да лавира между двете коалиции? Ако е така очаквам скоро хитрата сврака да се наиграе и с двата крака...

В момента КЗС са седем човека и имат хората да изпратят със сигурност един от пишман коалицията в тъмницата или ако е Дани отново, да е вън от играта (защото не мога да приема, че Павката и Ицака дотолкова ще се изложат, че ще го пратят за втори път в тъмницата) изобщо. Евентуално да изпратят двама от пишман коалицията е почти невъзможно, защото не се знае колко допълнителни гласове +/- ще им дадат за парите които имат Жоро и Дани. А може и да е щит, ще видим, няма как да знаем сега, а само да гадаем. Но чисто математически е възможно да се направи.
Ако бутаните от тъмницата нямаха 1 млн. жълтици, то КЗС трябва да сплитнат гласовете 4 на 3 (но това означава и Мария да гласува с тях) и да си разпределят плюсовете също 4 на 3, т.е. всеки един от тях да има по три плюса, а един ще е с четири. Толкова ли е сложно да го измислят? Елементарно е. Проста математика. Така със сигурност двама от пишман коалицията ще са изгонени, защото те имат само 4 гласа и дори да ги забият само на един човек то той ще има само -1 глас. Иначе те ако сплитнат плюсовете 2 на 2 (защото за Коцето няма да се гласува, а Жоро е с имунитет), единия ще е номиниран с -2, а ще има равенство с -1 и -1. Но ето тук идват паричките вече и те така...

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 14:24 от Diavolo

# 726
Сутринта изгледах епизода до средата. Леко пълнеж ми се види, скучен епизод. После ще го догледам. Но.. има и такива.
Спасчето ми става все по-симпатичен.  Не, защото блесва с нещо, а защото не е злобен, не се настройва срещу никого и с две думи.. е добра душа.

Малко по-късно ще има НОВА ТЕМА, така че нека който не е гласувал в настоящата анкета (под заглавието горе), да го стори в рамките на деня, стига да иска, разбира се,  обобщението ще е в началото на следващата тема.

# 727
Аз не мисля, че ако те изгонят втори път на номинации, си тръгваш директно. Просто изглежда пътищата за отпадане са:
номинации => тъмница => последно място на игра
загуба на отборна игра => загуба на индивидуална игра

Изобщо не е калибрирано. Предвид факта, че най-вероятно финалистите ще се определят с игри (с темповете, с които гонят хора, не виждам как иначе), то Къщата на инфлуенсърите се превръща в Къщата на спортистите и феновете на пъзели и може да си тотално ла*но, ако си добър физически и да стигнеш до края.

Аз вече спрях да се напрягам и гледам общо-взето колкото да си обясня монтажа, да разбера какво са питали редакторите и т.н., изобщо не ме вълнува сюжета, защото остана само един човек, когото много харесвам (Вени е с един крак навън) и нещата не изглеждат розови и за него.

# 728
  • София
Да, ужасно се дискредитираха с този сезон.
Правилата са им безумни.
Това предаване се превърна в Игри на волята (тъмницата е острова на отшелника), а май и във Фермата предвид слуховете, че ще има гласуване от публиката. И игрите станаха доста сложни.
Ако направят игра + вот от публиката ще им липсва само вота от останалите участници в къщата за да изкопират Фермата на 100%

Никаква индивидуалност!

И Къщата трябва да е социална игра, какви игри, какви пет лева?
В Диви и красиви същата щуротия. Даже наели Гуспата от Максимал да ги тормози с игри за атлети. Безумия.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 14:14 от Diavolo

# 729
Аз харесвам начинът за избор на победител от Фермата, даже много.
Сега се замислям, че сами си убиха единственото нещо, което го нямаше другаде - да се отпада или с номинации, или с игри.

Силно се надявам, че ако има сезон 4 (не са обявявали за съжаление), ще изгладят нещата.
Забравих да напиша, но Рени от ИВ каза при Ваня (сезон 2 на ИВ и сезон 1 на КнИ), че иска да участва в Къщата.

# 730
Рени, тиктокърката ли? Хич не ми е симпатична тази жена. Видя, се в ИВ, че за нищо не става, изтъква си бройката последователи и лежи на тази слава. В същото време един образ там я бута, защото явно е лапнал по нея. Нелепо! Отърва номинации за изгонване, все вървя по тънката лайсна. Дано поне се е оправил здравословният й проблем.
И Къщата трябва да е социална игра, какви игри, какви пет лева?
В Диви и красиви същата щуротия. Даже наели Гуспата от Максимал да ги тормози с игри за атлети. Безумия.
Ама разбира се. Къщата и Д&K трябва да са само социална игра. А ако има нещо със състезателен елемент, да е тип мисловни игри, пъзели, нещо за обща култура или нещо тип "Не се сърди човече" и "Бързи, смели, сръчни".

Колкото до номинациите за изгонване, те вече не са това, което бяха преди, защото застрашените от изгонване, всъщност са "застрашени" от бутане обратно в играта, връщане на бял кон и с койнове плюс щитове и имунитети!  Тоест едно изгонване ти носи повече предимства вече! Е то се обезмисля всичко тогава.

# 731
  • София
Ако направят игра + вот от публиката ще им липсва само вота от останалите участници в къщата за да изкупират Фермата на 100%
В някой от подкастите намекнаха, че и бивши участници без финалистите ще имат някакво участие. Така че нищо чудно да имат глас. Grinning

# 732
Силно се надявам, че ако има сезон 4 (не са обявявали за съжаление), ще изгладят нещата.
А ако може и технически да ги изгладят. Че продължават прескачащите кадри и операторите в кадър, което е пълна нелепица.  Не е нужно да виждаме "кухнята" на продукцията.

И е трябвало изобщо да им забранят участниците да гледат в камерата. Както е забранено в киното. Янков най-редовно си гледа в камерата, седнал на дивана и сякаш си води лаф с оператора, гледа към камерата и позира. В последния епизод на няколко пъти го направи.

# 733
Противно на всеобщото мнение този епизод ми беше много забавен. Рецитациите на Кико на тема дипломация ми бяха доста по-приятни от драмите на Вики. Видяхме и за какво става на въпрос, когато участници в подкастовете споделят, че Цецо-локалния много пиел. Хах, не могат да приспят пияндетата.
В нашия квартал си имаме един младеж, който обича да държи речи на въображаема публика – обикновено си избира някое малко кръстовище и говори ли говори. В този контекст се радвам, че не е единствен в лудостта си.

Добре че е Азов, та да разберем какво реално се е случвало в къщата.

# 734
Спас все още се води подрастващ. Ако е мой малък брат или син, не бих го пуснал там. Цинизми се леят нонстоп, голи каки разкрачени на масата, плюнки, конкурси "чий е най-дълъг", нонстоп сексуални подмятания... Не мисля, че е подходящо за 17-18 годишен. Да, то е ясно, че в училище всякакви простотии чува и вижда. Ама ако Ирина Тенчева или Иван Христов гледат предаването, едва ли ще им стане приятно.

Общи условия

Активация на акаунт