Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 41 058
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Много жал ми стана за Спас и дислексията му, Цецо и Янков не се усетиха и не ги обвинявах. Ето това е наистина дислексия (в случая дискалкулия), а не избирателна, каквато сме виждали при други хора.
Игрите бяха интересни, но ми се искаше други хора да са на пангара. Много рядко се е случвало фаворитът ми да е срещу най-антипатичния и така напрежението е много по-тежко. Добре, че Азов беше на тъмбнейла и си знаех, че няма да го сложат, ако отпада.

Азов много се сдуха още отпреди играта, случвало ми се е на мен - в такива ситуации всичко се обръща против теб. Не го съдя, че не стисна ръката на гаджето на Азис, не е спортист, че да му идва отвътре. В предните сезони организираха изпращане, сега - нищо, затова и така се усещат, че си тръгват без да са поздравени.

Цецо, Спас и Янков са новите КПД. Дали победителят няма пак да е там? Simple Smile

# 76
  • Варна
Някой купи ли си билет?
За 30 минутното чалга парти на Антонио? Grinning Той спомена в един подкаст, че ще пее половин час най-големите си "хитове".

Аз си купих билет. Азисио може да е всякакъв, но наистина има хитове и то с топ имената в бранша. Пълни клубовете по участия.

Антония ?

# 77
Аз пък помислих, че ще си стои в тъмницата и един вид ще се бори за връщането си с игри ...
Това е привилегия само на изгонените от гласуване ли?
Да, все пак само ги напсува, но не ги прокълна.
Хахаха, но може и това да стори в следващия епизод, не се знае.

# 78
Да, само изгонените с гласуване минават през Тъмницата. Явно отпадналият с битка ще вземе решение за случващото се в Тъмницата.

# 79
Да, чат пат пишат риалити герои. Людмил от миналия сезон на Къщата пишеше тук.  Коцето от "Диви и красиви" се обади в съответната тема. Ивайло Герасимов от "Един за друг" и "Фермата" пишеше в темата "Един за друг". Дана от "Фермата" и "Фермер търси жена" пишеше в темата на "Фермата". Иван Христов (от водещите) също пишеше. За "Ергенът", "Сървайвър" и "Игри на волята" не съм сигурен...
Има поне още двама, които пропускаш. Wink

# 80
Е кажи за които се сещаш Wink

# 81
Цвети от Фермата 7, Петър от Фермата 9, Дамата със скоропоговорките - не съм гледала сезона ѝ и не ѝ знам името. Хепи Ванче май също пишеше.

# 82
  • София
И Ицака писа тук да ни покани в подкаста, но никой не искаше, но и ние не сме на едно мненке, така че е трудно един човек да ни представлява.

И според мен при Спас не е от неучене, а си е реален проблемът, но има много хора, които са успели в живота въпреки него, само трябва да намери своето място.

# 83
Много ми е "любимо" как тези, които се бият в гърдите, че са мъже, призовават другите да са мъже, не са мъже изобщо. 😂 И п*тки не са, защото последните изкарват хора, а от невъздържания плазмодий Антонио няма практическа полза. Много се смях на обратния му расизъм. Ако се появи тук, да си остави контактите, щом храни и пои неблагодарни българи, веднага започвам.

Азов сам се беше бил, нагласата много влияе в такива моменти. Тъпотата на Виктория работеше в нейна полза, защото се мобилизира. Добре, че другият финалист беше нагъл и злобен празноглавец.

# 84
И Ицака писа тук да ни покани в подкаста, но никой не искаше, но и ние не сме на едно мненке, така че е трудно един човек да ни представлява.
О, няма проблем, че не сме на едно мнение. Ама никой май не иска "да го дават по тиливизията". Една дама каза, че е съгласна, но не била от София.
Цвети от Фермата 7, Петър от Фермата 9, Дамата със скоропоговорките - не съм гледала сезона ѝ и не ѝ знам името. Хепи Ванче май също пишеше.
Да, сетих се за Петър, но за Цвети нямам спомен.  То има и такива, които не се разкриват.

# 85
Неприятно ще е, ако Спас има чак толкова тежка форма на дислексия, че да не може да извади две числа вече втори епизод. Но е факт, че и половината инфлуенсъри са "с дислексия", на другата половина "мисълта им тече твърде бързо" и не могат да вържат две изречения.
Какви са тези приятели, които ще се подиграват на здравословния му проблем, а той ще стои с тях, за да е в готината компания? Пък и продукцията ще излъчва гаврата? Малко са ми преекспонирани нещата.

# 86
Приятелите според мен не разбраха за проблема, а смятаха, че е разсеян и затова се смееха. Ако са знаели, че става дума за заболяване, ме съмнява да се смееха така - особено Янков като баща на дете в училищна възраст.
Но ми направи впечатление как момчето не се оправда, не, че в неговия случай щеше да е лошо да го направи.

# 87
  • София
Аз не мисля, че другите осъзнават защо не може да ги раздели. А той е свикнал от малък да му се смеят и са го правили с лошо, други пък просто се изненадват, че не може, не е нещо ново. Тук не мисля, че го гаврят, струва ми се, че наистина си допаднаха и може да излезе приятелство. Не се усещат и не разбират защо той се обърква толкова. А той още не се е научил как да се справи със ситуацията. Виждаме и че понякога е комформист или пък не може да си отстои мнението, според мен е от страх да не го отхвърлят. Малък е още, а доскоро е бил тормозеният и аутсайдерът. Прясно му е.

Аз го намирам за добро момче, мисля, че предаването ще му е от полза.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 00:58 от Niya-

# 88
Аз мислех, че дислексията засяга повече четенето и има объркване на букви.. примерно b се бърка с d.  Приятелка с дислексия ми казва, че четенето на книги е абсолютен тормоз и не чете книги. Дълги текстове на месинджър примерно също не може да асимилира. Може с кратки съобщения.  За цифрите и за смятането... не знаех, че и там има проблеми, но съм чел по въпроса и не съм се интересувал.

# 89
  • България

Аз ще умра от срам, ако трябва да обсъждам пред камера предаване, и после да ме хейтят всички в коментарите. Както и намирам кусури и не мога да кажа нищо мило за Антонио или Янков. Трябва някой дипломатичен.

По епизодите: гледах епизод 12 до отборната битка. Е, мега скука беше всичко. Жорко се е взел много насериозно и си преписваше заслуги и стратегии след свършен факт. Добре, че е той да се похвали сам себе си!

Алекса ми остави приятно впечатление, радвам се, че е отпаднала по свое желание. Играта беше загубена и без това не разбрах правилата. Под тези черни драперии какво напипваха?

Данчо, Веска и Жорко да си се радват на кошарата за бебета, докато останалите се пребиват по малоумни игри и социално трябва да се впишат. Тъпо и нечестно измислено.

А Веска, голямата мислителка, същински Аристотел. Колко страдали в Тъмницата... Ще кажеш, че са на война, а не е влязла по свое желание да трупа последователи. Да си яде вкиснатото кисело мляко с Жорко и да не се надява на финансови и имиджови дивиденти.

Играта между инфлу и простолюдието - скууука! Моля ви, следващия сезон по-малко такива игри, повече куизове и гатанки. Не сме в спортно предаване. Във Фермата тази игра беше снимана в пъти по-интересно и завладяващо, тук я превъртях.

Следващия път ще гледам как Антонио е отпаднал, ако не превъртя и това.

Засега давам на целия формат 5/10 за опита и прецакващите правила. Ауткаст добре се е обосновал защо. Язък за цветните и готини персонажи от визитките - Венета, Кико, вкиснато кисело мляко, Жорко, Моника и сие. Тъмничарите, Коцето, Виктория, Антонио, Янков и Валерия и яко копаят дъното.

Валерия се държи като придатък на Янков. Излага се много с това унизително поведение на лека жена. Искам той да отпадне скоро.

Общи условия

Активация на акаунт