Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 41 958
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Няма какво да се засяга Валерия, Вики много добре си я пародира. Особено с "Янков". Аз лично се посмях. 😂 Sorry not sorry. 😏

Ах, двете бивши на Туджаров... Така де покемони как се заяждат една с друга. 😁

# 301
Аз не знам дали Виктория завижда на Валерия конкретно за мъжкото внимание, но мисля, че й се набива на очи, защото е изключително самоуверена, държи се много нахакано и общува освободено - неща, които на Вики й липсват. Тя (Вики) преди години е била много свита и срамежлива и се вижда, че се бори да се промени и полага усилия да се отличи в тълпата, което е и много важно за тяхната сфера на развитие. Мисли си, че е по-достойна за внимание от Валерия, но не успява да си го спечели.

Далиии, след последния епизод, където тя си МИСЛИ че Дани не е искрен (може и така да е, може и да не), за това отиде да се наговаря срещу “коалицията” им и му прави “манипулация” да се целуват 😂

Доста от потребителите изказаха мнение как Янков и Валерия били боклучета и не давали пример и тн, а това което тя го направи какво трябва да е 🤔 Айде за наговарянето както и да е, но това с “манипулацията” какво е, безразлична ми е ппц както и някои други участници, но чак пък достойна за внимание 😂

# 302
Вики в техния подкаст си каза, че яко била влязла във филма при участието си, така че...
Иначе казаха, че в следващия епизод на техния подкаст ще обсъждат подробно въпроса за моленето на Валерия да освободи спалнята и искането да се гушка с Даниел. Коцето май ще я насоли, с такова впечатление останах. Grinning

# 303
Както казах предния път, вчерашния епизод ми беше пуснат за фон и повече се смях отколкото на всички епизоди до сега. Приех го за нещо пародийно без да влагам много мисъл и анализ в съдържанието. Може би това е варианта да се гледа предаването.

Но въпреки лековатия начин, по който реших да гледам не можа да ми убегне поведението на Виктория. Еми това сега на нищо не прилича.
Понеже се споменават нейните корекции ще засегна и тази тема. Аз не виждам нищо лошо в това. Нямаше дори да забележа ако не беше споменато тук. Момичето си изглежда добре по мое мнение. В началото и в интернет е била по малка и е нормално сега да изглежда различно. Всеки човек се променя с възрастта независимо дали ляга под ножа или не. При нея корекциите не са толкова фрапантни. За гърдите си личи, че са силикон, но да не забравяме Ивка Бейбе, която е пример какво да НЕ правим и като цяло има къде къде по фрапантни случаи на докторска намеса.
Повече мен ме дразни и възмущава поведението и. Каква фурнаджийска лопата?! Как може така да си играе с чувствата на друг човек като твърди, че не би го правила? Лицемерие, лъжи, манипулация и каквото друго се сетите. Ето това е лош пример! Подрастващите госпожици, гледащи това, ще си кажат, че щом по предаванията го правят значи няма лошо да използваш сексуалността си, за да получаваш каквото искаш. И Валерия не е много по далеч от това, но тя поне не твърди, че е ангелче.
Не мога да разбера дали Виктория просто няма проблем да има интимен контакт с някой срещу облаги или просто не знае какво иска. Ако е първия вариант, то това повдига много въпроси.

Ще се съглася и с колегата за цинизмите. Дори на нас да ни се струват безобидни, да не забравяме, че гледат и деца. Малките гъбки попиват всичко и после го повтарят. Ежедневно се сблъсквам с тинейджъри и по малки и е голям шок да ги чуя да повтарят тези реплики. 10 годишни малчугани използват изразни като споменатите по-рано или цели изречения като - Брат, трябваше да и кажеш "Ейс, камон бейби" - придружено с физиономии и жестове.

Знам, че продукцията излъчва каквото са направили участниците, но или трябва да се цензурират или да сложат 16+. Знам, че гонят гледания и да попаднат в графата фемилифрендли ама то бива бива.
Един зрял човек може да си направи изводите, но не и хлапетата.

# 304
Ами да ви кажа аз съм 95 набор, като бях малък имаше Албена Вулева, Митьо Пищова, Пацо, Обре Недялко и тн тн, псували сме с детските гласчета и тн, не е било фатално според мен да станем нормални хора 😂

# 305
И е така, и не съвсем. Сеирът мисля ни накара полека лека да търсим още, а от своя страна доведе до занижени критерии за тв продуктите. Доведе до търпимост към нагласени победители например. За съжаление в ютуб са още по-занижени, защото са от аматьори или любители.
Към Павел и Ицака се чудех дали не ставам твърде критична и взискателна, но може и просто да ми е мъчно, че тръгват по пътя на Тушевци и Тупаревци. Разбирам, че е доказано печеливш модел, но за нуждата ми от релакс и развлечение явно не е това мястото.
Това, което ме зарибява в бг риалититата е, че почти във всяко все има някой интересен човек или интересно играе.

# 306
  • софия
Ами да ви кажа аз съм 95 набор, като бях малък имаше Албена Вулева, Митьо Пищова, Пацо, Обре Недялко и тн тн, псували сме с детските гласчета и тн, не е било фатално според мен да станем нормални хора 😂
Нормални, нормални, колко пък да сме нормални😄
 Следим и разискваме с патос, някакви 20тина годишни, сочим ги с пръст и гледаме укорително.
 За вчерашната размяна на роли. Посмях се. Валерия, толкова добре имитираше гласа на Вики. Ставрев и той парче актьор се показа. Да не говорим, че Васко оживя и не само, че започна да се движи, но и да говори.

# 307
Няма как да няма такова влияние, трябва децата да се затворят под стъклен похлупак и да не се пускат в обществото, да нямат достъп до медии и т.н.
Важното е родителите да си научат децата кое е правилно и кое не е.

# 308
Ами именно много сте права, аз лично смея да твърдв че не ги укорявам, оставам с впечатлението че някои от потребителите го правят обаче, за мен е важно ако вредиш, поне да вредиш само на себе си

Именно за това изтъкнах поведението на Вики, понеже имаше доста коментари за Янков и Валерия, а това което направи тя как да се възприеме 😂

Аз лично съм правил мнооого глупости, така че не съм в позиция да давам наклон на когото и да е било, но бих искал да сме обективни 🤓

Последно само, това си е феномен от много време, как всяко следващо поколение казват за предното “тия малките за нищо не стават” и т.н и разбира се един от любимите ни лафове “Развалиха го тва, едно време ква лютеница (примерно) имаше” 😂

# 309

Не баш, а и тук е боядисана. Качвала е снимки от преди да стане на 18 г., като споделя, че най-големият ѝ комплекс тогава е бил бенката на челото, заради която не е можела да общува нормално с хората и чак когато я е премахнала, е добила самочувствие и е започнала да става по-отворена към света. Разбирам я, вероятно повечето момичета на нейно място биха искали да я премахнат, но останалите корекции са били напълно ненужни и са пълна лиготия по мое мнение. А и това от някакъв външен признак да зависи отношението ти към хората и към света е показателно колко повърхностна и куха е отвътре и вместо да наблегне действително на духовното си развитие, тя се чуди каква операция по-напред да си направи.

# 310
Сложна е ситуацията с укорителните коментари. Колкото и да се опитваме да сме обективни, рано или късно се подхлъзваме и започваме да проектираме нашите мисли, чувства и преживявания върху участниците. Но аз си признавам, че си позволявям да съм по-критична по отношение на хората в youtube риалити форматите, защото тук има по-малко външна намеса, отколкото в телевизията и за мен хората са повече себе си.
Много пъти е коментирано как може един персонаж да не постъпва, както ние бихме постъпили, да влезе в ролята на "злодей", но пак да предизвика симпатиите ни. И друг, който очевидно е добър човек, да отблъсне публиката с малодушие и безхарактерност. За мен много зависи от харизмата на самия участник - дали ще започнеш да го ненавиждаш, дори само ако диша, или ще те накара да откриеш очарованието на всичките подлости, които извършва.

# 311
  • София
Аз не я намирам за чак толкова различна, прилича си със снимката под 18. Махнала е бенката и е стеснила носа, но не е нещо фрапантно. И при мен има разлика между снимките ми на 17 и 27, а нямам кокрекции. Не е чак да не си прилича.

Относно изразите, сега сме в период на най-чиста телевизия. Едно време имаше мноого обиди и скандално съдържание като Биг Брадър Фемили или Цената на истината. Сега такива неща няма, но децата пак са наясно с всичко, учат се едно от друго, има страшни простотии в тик ток, а в оме тв направо ме отчайват.

Тези изрази ги казваше и Кумбата, не ме учудва, че и Янков ги използва, явно ни ги поизрязват.

За имитациите:
Виктория добре я имитира, да, прекалено беше, но реално хората с това ще запомнят Валерия, може би и с това, че си отстоява мнението. Това обаче се забравя от масовия зрител, повече се помнят действията. Сега като се видя отстрани може да спре да си я подхвърлят. Не съм пуритан, ако си харесва Янков, няма лошо и секс да правят, но да не оставя всеки да я опипва.

Валерия нормално да удари също. За мен тези "духовни" неща също са много далечни и не знам защо хората, които се надъхват с тях, се имат за нещо повече и по-добри. Не, не всеки, който практикува йога, е добър.

Ставрев се справи най-добре.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 10:42 от Niya-

# 312
  • България
Виктория е била красавица с естествен чар, а сега се е окръглила неестествено в лицето. Щом като й видя лицето първото, което ми се набива е кръглият й нос, значи скалпелът е играл неправилно. Още има пипано по челюстта и по скулите.

Единственото, за което я разбирам, е бенката, а и според мен и тази интервенция е ненужна.

Операциите не са начинът да си повишиш самочувствието! А несъответствието между претенциите за духовност и пластичната хирургия на цялото лице и тяло няма какво да ги коментирам.

Ако е толкова духовно извисена няма да се "слага" на Даниел след като вече не го харесва и му няма доверие. Отделно Даниел харесва повече Весела, а не Виктория, и постоянно я хвали. Какво виждат у Весела, не знам. Хлъзгави играчи са всичките.

В това предаване няма красавица. Grinning

# 313
Аз не я намирам за чак толкова различна, прилича си със снимката под 18. Махнала е бенката и е стеснила носа, но не е нещо фрапантно. И при мен има разлика между снимките ми на 17 и 27, а нямам кокрекции. Не е чак да не си прилича.

Не е проблемът чисто външността, а разминаването между образа в главата ѝ и реалността, между думите и действията ѝ, както видяхме и в епизода, това натрапване на "духовността", "бъдете себе си" и т.н. и реалната картинка, която се открива пред нас. Симпатичното някога момиче се е обезличило, за да се хареса на масите, да се изтъкне като "самоуверена жена", обаче дълбоко в себе си тя е все още е зубърчето с бенката. Ето този дисонанс прави впечатление и няма как да остане незабелязан. Напълно съм съгласна с потребителя преди мен, че не с операции се повдига самочувствието, това е чисто външно, а промяната трябва да започне отвътре. За да има духовно израстване, трябва да прочете един куп книги, а не да си направи един куп корекции...
А за момиче тогава под 25 години да има силиконови импланти, ринопластика, повдигане на клепачи, блефаропластика, хиалурон в устните и бог знае още какво не е фрапантно, не, изобщо... Тогава говори за дълбоки вътрешни проблеми и тотално неприемане на себе си, затова е парадоксално как такъв човек е станал инфлуенсър с мантри като "Обичай и приемай себе си".

# 314
Ако сравняваме Виктория и Валерия, първата ме отблъсква с това лашкане от едно решение на друго. Дани като се върна тя направи всичко възможно да са в едно легло и каквато е наблюдателна и прозорлива не забеляза, че той изобщо не държи да са залепени. На сутринта вече беше в другата крайност – развали коалицията, като проявявайки невероятния си интелект отиде да се мазни на Кико. Щяла да се целува, залъгвайки онзи, който не уважава човешките чувства, при това криейки се от камерите. Да си поеме отговорността за действията пред всички гледащи. Следващия епизод ще реве, че го лъже.

Валерия каквито и простотии да прави, винаги си стои зад решенията. Може и понякога да съзнава, че е направила грешка, но не се връща назад. Стабилна е и никога не влиза в обяснителен режим. От друга страна и тя постъпва гадничко с Янков като го използва за партньор в щуротиите, в повечето случаи простотии. На нея не ѝ пука за него, но той си пада по нея.

Общи условия

Активация на акаунт