Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 41 059
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Смятам, че Даниел подходи много грозно към Спас, и като цяло той не се изправя пред сериозни противници а пред хора, които чувства, че може да доминира. Всъщност на фона на други негови връстници Спас не показва лошо държание, нито нещо кой знае колко скандално, че да бъде нападан така. Половината инфлуенсъри са били далеч по- зле на тази възраст, но едва ли биха си признали. Влизането на Даниел в къщата отново обедини КЗС и 90% от хорат в къщата го гледат с неприазън и не мисл, че е само заради коалицията, защото и Георги е в нея, но нямат такова държание към него, дори и към Виктория нямат. Номинират я, ни Даниел им е истински антипатичен, което според мен той не е очаквал. Явно е смятал, че както има последователи в тик ток, така и в къщата по подразбиране ще го харесат всички и сега ужасно се дразни, че не е така. А продукцията не знам какво трябва да направят за да му излъскат имиджа, всичко, което опитаха до момента не е успешно.

# 661
И на мен ми стана гадно за Спас, особено и това с Емо, ако е вярно. Мило и забавно момче, на никой лошо не прави. Коцето също не го зачитам с измисления му морал към него.
P.S. Ir0ny, съжалявам! Взех поука😄

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 18:28 от username26-just a girl

# 662
Правя още едно включване с коментар за Надкаста. Азов разказа доста неща от кухнята. Има голяма мисия, което не сме видели. Не ни е показан разговор между него и Дани, в който Тодор нарича Виктория мъжемелачка и казва, че не може да и се има доверие. Това според мен е ключово и важно. Не мога да си обясня защо не е включено.
Около час и 20та минута разказва и за редакторите.
За мен това е единствения толкова искрен участник след предаване, който наистина си каза всичко.

# 663
Не мога да си обясня защо не е включено.
Много неща не ги и заснемат. Същото е и с "Диви и красиви". Не снимат всичко, не записват всичко... Научаваме нещата от разни коментари и от синхрони.

# 664
То тук даже ставаше въпрос, че имат кадри, но не им обръщат внимание. Явно много се концентрират в определени сюжетни линии и търсят само тях на записите. Честно казано, по нещата, които коментираха, екипът изглежда доста некадърен.

# 665
Не знам дали сте видели, но са обявили официално, че зрителите ще имат "решаваща роля" в избирането на победител. Не казват директно, че ние ще изберем победителя, затова си мисля, че ще е нещо на принципа на Фермата - битка + вот на публиката, а може би и още нещо.
Не съм го била видяла като писах предишния си коментар, но вече съм убедена, че някои образи и сюжетни линии ни се показват повече, защото тези хора стигат по-напред и съответно други отпадат.

Но пък ето - може като поздрав към отпадналите преди финала и публиката, да сглобят един епизод с интересни неизлъчени моменти след финала, тъкмо ще им е отпаднало напрежението от подготовката му. Едва ли ще направи милиони гледания, но е полуготово съдържание, което да запълни дупка и в същото време да получи някакъв интерес.

Не мога да дам линк, видях го репостнато от Венета.

# 666
Ах и аз съм ядосана. Как ще удрят милото Спасче?! Добродушко си е той и ние бг-мамите си го пазим. Пращаме му любов от разстояние. 😊

# 667
Супер подкаст на Азов при Надкастарите.
Много стойностен човек и така да ме е яд. Видях че чете, и да напиша да си вярваш и повече и по-смело, което е страшно клише, но пък е хубаво да ти се казва и да го чуваш на повече места. Но пък като се замисля, то си е и признак на интелигентност и ценности човек да премисля и да не се пъчи и мисли за най-велик. Иначе гледаме плюене в устите за цигари като резултат.
И супер звучат бъдещите творчески планове, и изобщо каналът накъде върви.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 23:01 от dakota14

# 668
И на мен ми хареса. И съжалих, че епизодите на подкаста на Азов с филмите не са видели бял свят.

# 669
Гледах и трите подкаста с Азов, евала и трите бяха интересни и показа че може да бъде интересен противно на как изглеждаше от квото даваха в къщата, също беше обективен, браво наистина

Склонен съм да вярвам че едната редакторка е “натискала” за контент , според мен е тази мургавата русата, която дадоха как каза на Мария за цигарите и която им казваше що не пиете на играта, изглежда ми злобна 😂

За това с коя е “леката” от къщата- не мога да го докажа, но мисля че Вики има повече “бройки” (криндж) от Вал

Валерия мн грозно я нападаха в коментарите, все едно е някаква разпоретина, жалко

# 670
Но Азов някак не се изказа много позитивно за твоя любимец Янков. Какво мислиш по този въпрос, вуйчо?

# 671
Ми Вуйчо, тя така се държи. Никой не знае какво прави под завивките, но за обикновения зрител си се държи развратно. Аз също това виждам, колкото и да съм отворена към всичко. И плюнката в началото - бляк. Логично е хората да го обсъждат, особено щом това е темата в последния епизод.

# 672
Но Азов някак не се изказа много позитивно за твоя любимец Янков. Какво мислиш по този въпрос, вуйчо?

Евала че си запомнила, казвам го без ирония

Преди да отговоря да кажа че по характер съм повече като Азов отколкото като Янков, с разликата че съм  по-скоро комплексар отколкото скромен 🤪  Но се забавлявам повече на хумор тип Янков

Иначе на подкаста в Плаза, каза че Янков е добряк и са в добри отношения, в Надкаста каза или може би аз така съм разбрал че е грешен тип човек откъм гледна точка връзки с жените, но дори да не се е изказал ласкаво, на мен не ми е проблем, понеже изказва мнението си обективно и се аргументира добре, нещо което отсъства при някои потребитетели тук, мисля че нормално е да имаме различни мнения

За мен проблем е когато се казват безпочвени обиди и се обижда някои защото не е симпатичен на потребителя, ето ще дам два измислени примера:

Нормално мнение:

Не одобрявам постъпката на Янков, не го намирам за правилно

Хейтърско мнение:

Тоя боклук как не го е срам, дъщеря му гледа, този хазартнозависим простак, на това ли учи децата, за това няма да се оправим

Има потребители, сега се сещам за Clouded и LadyCharming с които сме на различни мнения, но смятам че се изказват уравновесено (освен може би за Веси 🤣)  и уважавам тяхната позиция

Има и потребители като…. няма да казвам защото си играх 20 минути да напиша това и не искам да го трият, които не го правят и вадят някакви бутафорни аргументи които нагаждат както си искат и обиждат 😂

# 673
  • Варна
Че Валерия се държи като труженичка се вижда вече във второ риалити.

# 674
Мерси за отговора, вуйчо. Въпросът ми не беше провокативен, беше ми интересно. А това, че Янков не е husband material, май е ясно.
За Валерия - няма спор за ситуацията с плюенето, но всичко останало за мен е силно преувеличено. Заради коментарите на двама души, които изобщо не са пример за подражание (мисля, че много хора просто не са запознати с бившия на Вики и с какви неща се занимаваха, докато бяха заедно) и имат лично негативно отношение, излиза така все едно Валерия е организирала някаква оргия. Дори Жорката, който аз определям като леко (даже не много леко) задръстен, каза в подкаста, че поведението й не е чак такова, каквото се изкарва. Павката сподели, че този сезон щял да бъде, цитирам, по-edgy, но за мен по-скоро залагат на по-евтино съдържание. И естествено, че се хващат за Валерия, която е най-актуалната им персона вътре, повечето участници са ги изкарали от девета глуха и се опитват да ги изчистят от паяжините.
Аз от всички опити на Дани да очерни Валерия разбрах само, че най-вероятно му е малък и затова е комплексиран.

Общи условия

Активация на акаунт