Азиатска козметика и грим - тема 29

• 65 311
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Ако е до превозвач в Германия, напълно възможно е да е спряна на митница, тогава си отворете линка от смс и вижте какво пише и в зависимост от написаното решете. Смс -ите от куриерите също имат линкове за отваряне. Бг пощи само уведомяват, че дължих сумата Х и да си вземеш пратката.
Преди години имах лош опит с такива задържани пратки в Германия, не можах да ги освободя, но сега реда може да е улеснен. Момичетата живеещи в Германия ще кажат

# 76
Скрит текст:
Здравейте, не намирам тема конкретно за поръчки от jolse.
Имам направена поръчка от сайта и имам смс от някакъв странен номер (+491515813.....), че за моя пакет се прилагат митнически такси и за да продължа да натиска линк.
Страх ме е да не е някакъв скам.
+49 е кода на Германия, ако пратката е за там, може и да не е скам. Такси се дължат при всички случаи, цените в J не са с включено ддс. Проверете внимателно, вижте си имейла и си проследете тракинга.

До България е.
Смс-а започва така UPS: BG и осем цифри.

Знам, че дължа ддс, но дали е това истинско

Нямам мейл, само от поръчката последно/

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 13:53 от payla🤍

# 77
  • Prismatica Aerie
Payla, скам е,
ако е нещо такова:

Скрит текст:
Следете си тракинга, там ще излезе кога е в бг пощи.

# 78
Да измама е, до България идва смс,  в който само пише, че пратката е тук и се държат митнически такси.
Смс-ът тук идва от bg post

# 79
Благодаря за насоките, снощи измазах по-малко неща и кожата ми беше определено по немазна Stuck Out Tongue Winking Eye

Огромно значение има не само дадените продукти и броя им, но и количеството, което се ползва!
Като видя какви коичества крем нанасят по лицата си приятелките ми със сухи кожи се ококорвам - аз слагам 1/5-1/10 от това, което ползват те.

Ако сложа някой от по-плътните кремове, остави, че трудно се разнасят, но мисля че тежат на фината кожа.
Пробвах тези Sulwhasoo Timetreasure Invigoating Eye Cream и SU:M37 Losec Summa Elixir Eye Cream, ами не са моите. Оставам си с The history of Whoo Ultimate Regenerative Eye Lift Cream - благодаря Catalano че го сподели в темата Blush
Сега ще скоча в защита на тези 2 продукта, въпреки, че в момента ползвам третия Grinning Чудесни, много качествени крeмове - за мен! Да, имат по-балместа текстура,  но малко количество може да бъде загрято между пръстите преди да бъде нанесено - има защо тази текстура да е популярна сред най-тежките и превзетите корейски брандове. А и под тях има вече и тонер и серум, които също помагат. Особено през студените сезони ги харесвам и ползвам много. При по-плътните текстури има опасност от милия, ако има предраположеност, но аз съм измазала кутии от тези и не съм имала проблем!

Няколко идеи за апликация...

И за лимфатичен масаж...

И като съм набрала скорост...

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 17:30 от Agent Provocateur

# 80
Payla, скам е,
ако е нещо такова:

Скрит текст:
Следете си тракинга, там ще излезе кога е в бг пощи.

Да, същото
Благодаря 🙏

# 81
  • Пловдив
Здравейте, мой познати ми бяха ми подарили маски за лице гелоподобни, който докато са мокри са бели, но като изсъхнат стават прозрачни.
Дали може да ми  препоръчате нещо подобно ?

# 82
  • Prismatica Aerie
Здравейте, мой познати ми бяха ми подарили маски за лице гелоподобни, който докато са мокри са бели, но като изсъхнат стават прозрачни.
Дали може да ми  препоръчате нещо подобно ?
Biodance Bio-Collagen Real Deep Mask Sheet,
Biodance Hydro Cera-Nol Real Deep Mask Sheet
Medicube PDRN Pink Collagen Jelly Gel Mask
Sungboon Editor Deep Collagen Overnight Mask
VT PDRN Hydrogel Mask
Luvum gel mask - различни видове:

Отзив за Biodance Bio-Collagen:
https://bg-mam.ma/p/1650641/48342338
Пробвах Luvum Slow aging и ми допадна доста повече.

# 83

От известно време съм ги загледала и им се чудя. Днес ще мисля, май ще си взема, нищо че този месец похарчих доста за козметика.
И да се оплача никога повече Стилевана! Направих втори опит и пак три седмици поръчка в прогрес. Това вече е прекалено.......
А вчера поръчах от нов корейски сайт и поръчката вече е изпратена!

# 84
Към Stylevana съм със смесени чувства, но и съм правила само 2 поръчки до сега. Първата дойде много бързо,  за втората чаках почти месец.
Сега на 7-ми направих нива поръчка,  на 11ти получих мейл, че пратката ми пътува към мен. Да видим...
Данифин, от кой корейски сайт поръчваш?

# 85
Данифин, от кой корейски сайт поръчваш?
Пипи аз съм дългогодишен клиент на Стилевана, но в последно време са направо под всякаква критика.
Аз поръчвам от различни сайтове стига да попадна на хубава цена.  Ползвам Олив янг, доста английски, американси. Вчера от  този защото имат в момента много добри цени на  Ануа и други марки.

# 86
Здравейте,

от няколко месеца използвам активно корейската рутина и съм супер доволна. Кожата ми е много суха и чувствителна и доста е поузряла вече, тъй като съм на 63 години с огромни торбички под очите. Но ефектът от ежедневното прилагане на корейската козметика наистина е удивителен. Мога смело да заявя, че ако не 20, но поне 10 години смъкна от лицето ми. Също така шията ми е супер набръчкана, и сега не че се махнаха бръчките, но изглежда по-приятно и не толкова ужасно.

Бих искала да споделя моята рутина всеки ден и да ви помоля за съвет и напътствия дали правилно съм се ориентирала и какво още мога да добавя във вечерната си рутина.

Това е сутрешната ми рутина

А това е вечерната

Отделно поне един път седмично слагам шийт маски. Засега си купувам различни и пробвам. Нямам любима.
Благодаря предварително

# 87
A къде ви е сънскрийна!?!

Ох, извинявам се, видях!
Но въпреки това не бих разчитала само на този продукт. Не ме разбирайте неправилно - аз много харесвам сънскрийни, които могат да се ползват като бази за грим или бази, които имат добавен SPF, но като цяло количеството, което се ползва от тях рядко е адекватно.

Например това лято аз си слагах сънскрийн вместо крем и след него сънскрийн, който е и база за грим. И после ФДТ със СПФ и пудра със СПФ също. Дали прекалявам!? Simple Smile Може би...

Но пък вие сте със суха кожа, може би слагате много повече от мен и ви е достатъчен и само този.

А очните падове защо вечерта!?!

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 17:05 от Agent Provocateur

# 88
makri можете да добавите към сутрешната грижа и ампула, серум или есенция.
Относно маските, можете да слагате и повече от веднъж маска с различни вещества. Тези  например могат да се слагат  всеки ден . 
има ги  подобни и с различни вещества и  най - различни марки.

Това са само предложения, вие най-добре си познавате кожата.

# 89
  • Germany
Като казахте очните падове… Бързаме вчера сутринта, дребното закъснява за училище, вали дъжд, двамата се бутаме под един чадър, народ и пред нас една мацка лежерно се носи по средата на тротоара. Опитваме да я изпреварим, но от едната страна фучат колелета, а от другата не можем да се заврем с чадъра … по едно време тя се обръща леко и виждам лилави пачове под очите и … Та, пачовете явно сутрин😆 Само не знаех, че и по пътя за работа се слагат.
За какво служи тази Heimish base? Звучи ми интересно, ако изравнява тена например и много ли е глоу?

Общи условия

Активация на акаунт