Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 511
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 410
Joy
Е да де, искам да кажа, че за нея явно по-важни са гримът и от него бръчките, затова е карикатура.
А Магни че е Yasmina Rossi в действие, е.

# 1 411
  • Sofia
Магни, и аз много те харесах с открито чело! Щерка ти е огън. Kissing Heart

# 1 412
  • В заешката дупка
Сега след тази дискусия за черното взех да се замислям дали да задържа или да върна черната рокля, която днес ми пристигна. И без това ѝ се чудих доста време. Истината е, че аз също вече гледам да избягвам покупките на черни дрехи (имам достатъчно), но е толкова ограничен изборът когато се касае до други цветове. Аз рокли и без това не обличам често, и колкото и малко да имам, предимно са за по-официални поводи. Имам чисто черна рокля иначе, но по-къса. Исках дълга за есен-зима, което може и кежуъл да се носи. Но само черно ми хареса като модел.

Направих си снимки в разни варианта и умувам още. И ботушите току-що взех, но тях със сигурност ще ги връщам. Прекалено са ми остри. Не се вижда много на снимките, но погледната отстрани изглеждам с големи стъпала.

….

Първа е роклята без нищо допълнително. После с поло, риза под нея, шал, жилетка и палто.

Магни, чудни сте! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 19:03 от ЧеКа

# 1 413
На мен роклята ми харесва с аксесоарите, най много на последната снимка със синия шал.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 13:54 от Sweta

# 1 414
Задръж я роклята ,страхотна е ...и ти стои страхотно...
Най-много според мен състаряват лелинските  дрехи ,тежкия хомот на елегантна ,сериозна майка ,домакиня и работеща жена 😅( на родителските срещи  е пълно с Карън-и )и липсата на движение ...изобщо почнеш ли много на сериозно и драматично да се взимаш-спукана ти е работата ...Пуснат ли Jump around и станеш ли да скачаш ,без да го мислиш -All is fine ! 🔥

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 07:08 от No_frame bitch

# 1 415
Пак сте писали до нощите! Аз какво съм казала...лягане рано за свежа кожа!❤️
Днес съм първи ден на работа! 😭
Магни и щерка, чудни!
Чека, хареса ми във всички варианти!
НФБ абсолютно права, много нагласена насериозно вдига годините, повече разпиляна коса, повече небрежно облекло дава младежки вид!

# 1 416
  • ново
Всички, които видях сте много хубави 😍
Не си крия годините, колкото повече, толкова повече!
Тъщата на мой приятел е фитнес инструктор, чудно тяло, поддържана, но се облича нелепо за възрастта си и изглежда смешна. Колкото и да се труфи жената, по ръцете си личи възрастта.
Днес облякох дълга пола на бос крак, и без това мразя чорапогащници. В тази връзка споделете какви/от къде купувате. Не знам как го правя, но още на първо обуване на палеца има дупка.

# 1 417
ЧеКа, на мен пък ми е твърде тъъъмна тази рокля, не ми харесват асоциациите, които правя, иначе ти седи добре. С якичката, зеленото и синьото е добре, съчетана ми харесва.

Магни, много сте готини с дъщерята!

Това с облеклото е много индивидуално, трябва да има баланс, да е хем по-подходящо за възрастта, хем модерно и една идея закачливо. Тази слабата баба е готина, възхищавам се на спортуващи, добре поддържани жени във всяка възраст.

Черпя ви виртуално кафе за добро утро.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 08:29 от Mimy8809

# 1 418
ЧеКа, много ми харесваш с роклята, но не без нищо... С шалове, якичка, зелената жилетка/сако (Heart Eyes), със синьото палто... Само с нея - НЕ, нещо цветно трябва. Стои ти жестоко тази кройка, пропорция...
Магни, прелест с момичешките рокли... Толкова сте различни с дъщеря ти Dizzy Face
Изпуснах много снимки явно...
За "ъгълчетата нагоре" - успявам да ги докарам само с усмивка вече. Подпухнала съм/наляла съм се в лице и гравитацията работи по "неправилния" начин. Установих, че като имам грижи и за седмица ми се променя линиите на лицето - явно много стискам/чупя устни и не се харесвам. Ако съм по-спокойна, повече общувам с приятни хора и усмивката тренира правилните мускули и нещата се подобряват. Sunglasses

# 1 419
Joy
Е да де, искам да кажа, че за нея явно по-важни са гримът и от него бръчките, затова е карикатура.
А Магни че е Yasmina Rossi в действие, е.

Grinning  искам и аз да съм такава карикатура като ББ, да доживея 89 в добро здравословно състояние, имала е добър живот, оттегли се навреме и се занимава с каквото и харесва, чувства се добре в кожата си - какво по-добре от това.
Ти как си представяш, че ще изглеждаш на 80+ по-добре, Бардо е просто една жена, която е приела възрастта си и не се срамува от нея и живее в мир със себе си. По-симпатично ми е като поведение и по-здравословно от фиксацията да се доказаме колко сме по, по, най за годините си. А бидейки сексимвол за нея е било много по-трудно да го направи - уважавам и предпочитам това пред едно видимо коригирано лице, което говори единствено за жалба по отминалата младост.
Дори и в тази възраст, която наричаш карикатура съм сигурна, че където и да се появи цялото внимание е върху нея.
Ето  я в пипната снимка на 80+

Колко и да сме по-по най, питай някой във възрастовата група 20-30 на колко те определя и ще се стресираш, че масово слагат едни 10-20 години отгоре.

Чека, роклята ти седи супер, раздвижена, добра кройка перфектната дреха за модерния капсулен гардероб, виж с колко комбинации си я вързала, относно черното, ежедневието е доста по-различно от снимките.

Като сме тръгнали с кинозвездите - една Моника Белучи е винаги в черно - това е нейният цвят, ярка и силна индивидуалност и не спира да го носи и в 60 те си години - нещо като нейна запазена марка е черното.

# 1 420
Чека, аз харесвам роклята. Ако нямаш още поне 2-3 подобни можеш да я оставиш. Виж колко възможности си ѝ намерила. Освен това ти стои прекрасно.

# 1 421
Добро утро 🙂
мерси за кафето. От мен едни виртуални кроасани с крем и сладко от вишни.

Роклята на ЧеКа стои супер, бих я носила с бяла риза, за да се виждат яка и маншети. Или светла риза с шарки, да омекоти черното. Иначе много мрак и ми носи кофти асоциации модела.

Магни, с щерка ти сте супер. Ти си за пример 😘
Приятелка лекарка съветва жените да спортуват или работят физически всеки ден. Малко я чуват обаче.... сутрин като изляза да спортувам сме 1-2 жени за цвят само.

Устните и ъгълчетата, да, с усмивка стават нещата 🙂

NFB е много права. Добавям и обувките за баби.

Вчера видях две дами в центъра, определено ни бяха каки, облечени цветно, нестандартно и ултра модерно. Всичко съчетано, точно като от хай списанията
Първата ми мисъл беше "Леле това как ще стои на една млада жена", та за мен черния костюм, благодаря.
Консервативна съм, знам.
М.Белучи е ❤️

Чорапогащници oт Palmers купувам.

# 1 422
  • Ямбол
ЧеКа, хубава е роклята, моделът ѝ е супер и ти стои наистина добре, но има нужда да се олекоти това черно. Винаги успяваш да комбинираш супер с аксесоарите и другите дрехи, които имаш (което мен ме впечатлява, защото аз невинаги успявам 😁).

Г&В, и аз съм така с чорапогащниците 😅. Не обичам да нося и почти винаги успявам да направя дупка на палеца. Случва ми се и с чорапите, всичко измушвам.

Малко будапещенски спам рано сутрин, върнахме се вчера следобед:

Скрит текст:
Музеят на етнографията, в който не ходихме.

Но се разходихме отгоре му 😁

Малко от националната им галерия:

И малко от Музея на изящните изкуства

Ел Греко 💜

Градината на земните удоволствия на Йеронимус Бош

Решихме единодушно, че ще се върнем 😁 в Будапеща.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 23:34 от Майола Бени

# 1 423
ЧеКа, нямам кой знае какво да добавя за роклята. Хубава е и ти стои много добре. Обаче много черна... Без цветни допълнения, според мен не трябва да се носи. Варианта с лайм жилетка на мен ми допада най - много.

# 1 424
Чека на мен роклята ми харесва и като модел и  как ти стои.  Плюс, че си ѝ измислила толкова много комбинации за мен си я остави. Със сигурност може да варираш и с различни други цветове на аксесоарите. Определено може и още комбинации да ти хрумнат.
Но когато се чуди човек съдя по себе си, значи нещо ме притеснява и не купувам.
Иначе аз съм от хората харесва ли ми купувам и 100 човека да ми кажат, че не е хубаво. Обратното също е в сила. В крайна сметка аз ще нося дрехата.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 10:13 от cloè

Общи условия

Активация на акаунт