Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 509
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 425
Хепи Майолче,
Грееш!
Все така усмихната да си и щастлива!

Пожелавам ти не само да се върнеш в Будапеща, но и на много други места да отидеш!

# 1 426
Grinning Такава искряща усмивка като на Майола изпълнена с добро настроение и радост от живота освен че радва, сваля и едни доста годинки.
Та не по-малко важно е да се наслаждавате на живота, за  да изглеждате добре.

# 1 427
Майолче, усмивке, супер си!
Мале, ужасно е на работа, всеки ме дърпа...само мен чакал! Tired Face
Засипаха ме .....

# 1 428
  • тук-там
Майола, супер снимки! Слънчева и в страхотна форма!
Чека, роклята е точно за теб! Страхотна си! За елиминиране на черното ще мислим на 60+ Wink
Мими, у лево ги пращай! Както са се оправяли без теб, така могат да продължат Wink
Пропуснах да спомена, че Ал е трепач с този комплект. Бг марка беше, нали?

# 1 429
Майола, по-често да ходиш там Simple Smile
Много добре ти е добре.
Благодаря за снимките, още по-силно ми стана желанието за този град.

Мими, ще оцелееш Kissing Heart

Mtz, да - БГ марка.
Днес пак съм в БГ дрехи, ма ще се снимам някъде, че ММ как ме щракна...на мига изтрих Joy

# 1 430
Ще подесетя мненията преди мен - ЧеКа - роклята ти стои чудесно, като цвят - бих я носила единствено с цветните аксесоари, които си измислила - много я освежават, и сами по себе си ѝ придават много различен вид.
Ех, Буда, ех Пеща - Майолка, страхотна си!
Моника Белучи точно с това траурно черно изобщо не ми харесва - черната коса, черните дрехи.... иде ми да я дръпна и префасонирам, колкото и да не ми се отдава - ами ще грейне тази жена. Стана ви ясно, че не ме кефят кахърни и мрачни визии Grinning
Днес съм с дългата бяла дантелена рокля, дънково яке отгоре, бели кецки отдолу. За снимки не сте преритали, не е и нещо невиждано, така че няма да ви мъча Grinning
Рокси, вчерашната ти визия нещо не беше твоята, не знам кое точно не ми хареса.
Ал с рокля/пола молив и токчета си е Ал, иначе не я признаваме Grinning
Mtz беше чудна.
Повече не помня, извинете, май пак ме удари ковид в паметта - вчера срещам по различно време на деня двамата различни човека, с които се познавам много добре, имали сме общи проекти, задачи, не малко сме контактували - не мога и не мога да се сетя как се казваха, иначе мога да изрецетирам кога и за какво сме говорили....

# 1 431
Аз съм с жълтата рокля със сицилиянските плочки мотив, чорапогащник графит и черно и златно лачените лоуфъри. И кожено яке! под бюрото ми седят едни високи токчета на Фабиано та може и тях да си обуя по някое време! Flushed

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 22:17 от mimi.7299

# 1 432
Оооо, Мими Kissing Heart
Тази шарка я имаше преди години на едни чанти на В.Уестууд и три нощи не спах. И ставам сутринта, мятам се да поръчам - тц, чантите свършили, нормално на намаление.
И още се сещам, ма няма Expressionless

Момето, такива поли са красиви като се движат. Статично на снимка не се вижда красотата им.
След седмица трябва да ми стане ризата от С.Б. и ще се снимам да ме видите - пола молив под коляното с малка цепка отпред и тъмен леопард с якичка. Много са им хубави Heart

# 1 433
  • София
Mайолче, ей така искам да те виждам! Ако трябва, обери някоя банка и обикаляй безспир! Heart
Да върна темата назад - да, има си хора, които младеят. Е, няма как на 40 да изглеждаш като на 20, ясно е, но можеш да изглеждаш на 35 и това си е до ген и лична грижа. Под лична грижа нямам предвид кремове, а сън, спорт, малко егоизъм и съдбата да е била щедра към теб. Последното да се чете - да не си имал тежки грижи на главата си.
Освен това, от една определена възраст нагоре по-важно е да си здрав, защото това много рязко си личи и във външният вид. А да си здрав се постига с усилия, не само с лежане и скъпи кремове/добавки. Остеопорозата я интересува повече движението, вит.Д не го коментирам. Но и да се храниш с капсули вит.Д три пъти на ден, ако няма достатъчно движение, няма да те подмине. Само пример.
Очилата състаряват ако не са подбрани правилно. Аз много се харесвам с очила, но с лещи ми е по-удобно. Очилата при смяна на Т се запотяват, ако са фотосолар не се сменя рязко оцветяването, а трябва време, като вали стават на капки, в морето стават на капки (аз съм сериозно кьорава и не мога да вляза без), ако пък са с приставка, губя ги...Но трябва да се насиля да намаля употребата на лещи, заради здравето на очите.
Вчера премятах зимните дрехи и се оказа, че имам леопардова рокля и ягуарски пуловер. Бях ги забравила. Пуловерът е жесток, но има в него вълна и е обличан точно веднъж. Не мога да търпя вълна. Май ще трябва да го пусна в темата и някой да го носи. Ще снимам тези дни.

# 1 434
Аз съм по вЪлната - около 9 месеца в годината ми е студено през деня, през нощта спя сериозно завита, с пижама с дълги крачоли, отдолу с чорапи Grinning
Вчера се сдобих с едно дълго зелено палто с 30% вълна, но дали защото бях с дълга зелена пола отдолу - стоеше ми като болничен халат. Като застудее ще го пробвам с друг тип дрехи, дано го няма този ефект.
Ал, много интересно звучи, задължително да се покажеш.

# 1 435
Ето ме 🙂
Скрит текст:

и на една мърлява витрина

Клеми, да покажеш роклята 🙂

# 1 436
Сега си поръчах тези обувки на Казар! Дано ми станат, че пак ще чакам сто години връщане на пари!
https://obuvki.bg/p/obuvki-kazar-wendy-32253-l2-00-cheren-000030 … 6cb55c3&size=37_5

Ал, страхотна си! Heart

# 1 437
  • София
Момичета, изтича ми един ваучер от Беста за 10% и се чудя на тези маратонко-сникърси

Актуален ли е още този модел?Thinking Такъв цвят искам и ми трябват за рокля. Сиска, очаквам включването ти тук по темата Бос! Hug

# 1 438
Актуален е сякаш, макар на мен да ми стоят като плавници.Харесвам ги само с панталон някакъв/дънки или на високи и слаби жени с тънки крачета.Лично аз такъв модел с рокля не харесвам.
Чека, роклята е твоя, взимай я.Нищо траурно не виждам в нея.
Майолке, страхотна си!Градът също!
Миме, тъкмо да питам как е в службата- много слънчева си днес.Обувките мо харесаха много.
Ал, този офис стил е твой- мнооого ти отива.
Рокси, широка рокля и боти, които ти режат прасеца не е за теб.Отделно контрастът с белите боти на крака много набива погледът натам.
На Копче косата е супер.Прилича на моята като цвят и блясък.Но отдавна вече бе давам да ме подстригват на етажи,че после плача.
Клеми, и аз те харесвам с очила.
Вълна нося, ни ако не боде.Иначе съм топлолюбива и все ми е студено.
Отивам на мамолог- профилактично.
Днес излизат резултатите за магистратурата.После ще кажа какво се случва, още нямам мейл.😀
за Магни забравиих- страхотни с щерката!!!

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 12:34 от ДХ3

# 1 439
Мими, непременно кажи как е кожата като получиш буйките, фасонът е супер, много в стила ми.

Общи условия

Активация на акаунт