Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 505
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 440
Днес съм с подобни на Каприз. Отвътре имат нещо омекотяващо и са супер.
На новите облечения ток ме смущава, че много го беля.

# 1 441
Да, и аз съм малко резервирана към облечените токове, но ако не се носят пешеходно по улиците и тротоарите, се запазват.

# 1 442
Майола, много готини снимки от Будапеща, личи си, че си се забавлявала. Много го харесвам и аз този град.
На Чека роклята ми хареса много, но да, по-добре е с нещо цветно да се съчетава.
Маратонко-сникърси-те са актуални, но и аз не го харесвам този модел с рокля, или може би само с къса спортна рокля мога да ги приема и пак ще е на ръба да не ми хареса Grinning

Относно младеенето и подходящите дрехи, много ясно е, че на младо момиче/жена с хубаво тяло винаги ще стои по-добре който и да е тоалет, то самата младост краси, но пък като гледам снимките в темата и ние не сме за изхвърляне, така че, аз поне не смятам да се ограничавам до костюми и прочие консервативности...

Много ми беше интересен и поста на Агент за светлината и въздействието й върху чертите на лицето и въобще. Винаги ми е било чудно и друго обаче. Фотогеничността.
Кое е това, което кара някои хора да излизат добре на снимки, а други (като моя милост например) да излизат потресаващо зле Laughing
Случвало ми се е синът ми да ме снима и гледайки снимката да казва "Ама, мамо, ти не изгеждаш така всъщност, наживо си по-хубава!" хахах, колко мило и успокоително, нали, но детето беше истински изненадано Grinning
Та много ми е чудно кое определя дали ще си фотогеничен или не, и може ли да се повлияе на това по принцип?
По мои наблюдения пак играе роля светлината, но са ми попадали снимки на хора, които познавам наживо и на много (да не кажа всички) снимки са УАУ, без наживо да го има този ефект и си мисля, че няма как да е само стечение на обстоятелства като светлина и поза.

# 1 443
Моля G&B за линк към зелената рокля, която я показа за сватбата!

# 1 444
Здравейте, нова съм в темата и може въпросът ми вече да е бил обсъждан, интересува ме мога ли да съчетаят деним различни цветове. По конкретно светлосиньо изтъркано яке с черни пак изтъркани дънки или да заложа на еднакви цветове.

# 1 445
Според мен не.Дори с еднакви цветове не знам как ще е.

# 1 446
Деним плюс деним рядко изглежда добре.

# 1 447
Аз имах костъм Деним, сако, спортно и дънки....много си го обичах! Wink

# 1 448
Junie, аз съм комбинирала два вида деним, но винаги избирам едната дреха да не е с изтъркан ефект. Например синьо протрито яке с бели, черни, жълти и т.н. неизтъркани дънки с хубав плътен цвят.

Или обратно Simple Smile

# 1 449
Майолче, сияеш! Много се радвам, че любимата Будапеща ви хареса толкова! И се загледах в челото на каещата се Мария Магдалена, въпреки че не ни е набор Simple Smile))

Чека, роклята е много красива и ти стои прекрасно. Само ти можеш да си решиш дали да я задържиш, но изглеждаше вариативна. Ако материята предполага и по-официален случай може да разчупиш черното с бижу, в случая класиката на Коко Шанел с перлите, но категорично многоредни ще стои много добре и ще върне светлина към лицето ти. Но на мен много ми харесаха и ботушите (ботите?)

И Моника Белучи и Деси и Cloe са все жени от цветотип на който черното му отива много, но с възрастта както вече се обясних няма как да стои толкова ефектно и ще подчертава някои дефекти, та има нужда от малко интервенция. Apropos, и Шанел е била същия цветотип, та не е чудно, че изобретява малка черна рокля...

Еланор, за мен фотогеничността е предимно функция на симетрията и на мащаба на едно лице. Дребните лица с фини и симетрични черти изглеждат най-добре във всякакви ракурси. Ако се загледате по актрисите 80% са със дребни черти.

Като казах "дребни" преди няколко седмици попаднах на някаква бозава Нетфликска продукция с Брук Шилдс, ако я помните - девойчето от Синята Лагуна. Та на младини тя беше нежна и хубава, продължава да е много красива жена за годините си, но е едра (не дебела, като скелет е едра) и като застане до другите жени, че и до мъже много личи не в нейна полза!
Скрит текст:

Здравейте, нова съм в темата и може въпросът ми вече да е бил обсъждан, интересува ме мога ли да съчетаят деним различни цветове. По конкретно светлосиньо изтъркано яке с черни пак изтъркани дънки или да заложа на еднакви цветове.
Преди 25 год щях да ти кажа еднакви или не. Но оттогава доста се промени концепцията и няколко тренда в последните 10-15 год комбинираха всичко със всичко в денима. Имам около час работа, но мога на пусна едно търсене след това. Със сигурност помня, че поне два пъти в модната тема сме коментирали комбинаториката на денима.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 16:51 от Agent Provocateur

# 1 450

добавям: когато не е комплект.

Иначе съм влюбена в пола и сако от деним на Л.Спаньоли. Прелест е.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 14:47 от Al Georgieva

# 1 451
Total denim продължава да е тенденция и тази година. Забелязвам, че цветът е един и същ на горната и долната част

Друг е въпросът дали ви харесва.

# 1 452
Точно Cloè 🙂
да е комплект
Ето на Л.Спаньоли ❤️

# 1 453
Комплект да- един и същи материал цвят.Но случайно събрани е сложно.

# 1 454
Майола, много ми хареса на снимките, най много на последната!

Цитат
Та много ми е чудно кое определя дали ще си фотогеничен или не, и може ли да се повлияе на това по принцип?
Според мен дали ще изглеждаш добре или зле на снимка зависи от много фактори. Първо от фотографа, от светлината, от ъгъла на снимане, от вътрешната нагласа, настроение, емоции /почти всички изглеждат по добре на снимки от почивки, екскурзии .../, от излъчването на човека ....
И един тънък момент - дали обектива те харесва - има такъв термин, може би това е фотогеничността,  не може да се промени или те харесва или не, в киното го използват. Някои артисти изглеждат по добре във филм отколкото на живо.

Снимките наистина лъжат, не само в посока разкрасяване /ясно - с филтри, техника ... /, но и в обратна посока загрозяване. Освен това не са сравнителни. Ако видиш само човека е едно, ако го видиш редом до други хора е различно.

За комплект деним мнението ми е неопределено, може би идва в повече, аз не нося. Иначе рокля, дънки, пола, яке деним харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт