Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 505
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 455
Моят костюм беше подобен много на този, вталено сако, панталонът същия, носих го докато от непротъркан стана протъркан.🤪 Преди повече от 10 год.

# 1 456
Аз си търся един модел дънково яке на Вероника Брадата, но явно вече е демоде, защото не мога да го намеря никъде.

Има и още едно с плетка, но и то е аут ъф сток ...

Не нося дънково върху дънково, но въпреки това ми харесва ето този костюм на Зара:
Въщност е лиочел и лен материята.

Между другото, възрастовите групи вървят така (началните ги подминавам, направо по същество): 35-44, 45-54, 55-64 и 65+.

Да, така е, Аса - потвърждавам за Весана, която откакто я видях искам да я помоля да сподели рутината за кадифената кожа на лицето си. Направо невероятна ми изглеждаше на живо! Heart Eyes

Иначе и аз съм прекрасна с фейс апп-а Grinning

Магни, страхотни сте! И аз съм за открито чело. Heart Eyes

ЧеКа, много си елегантна, благодатна е роклята на комбинации, всички ми харесват! Purple Heart

Не стигнах до рокля, но поръчах и аз една копринена ризка като на Дез. Отдавна си търсех такава.

# 1 457
  • Берлин
Докато се включа, 5 теми са се сменили и постът ми би стоял като кръпка.
Та с две думи- живатът ми някак се обърка, но и това ще мине.
ДХ3, благодаря и тук ❤️
Но всичко ще се оправи. Най-висшата проява на стил за мен е да се измъкнеш, виждайки мехурчетата в коктейла, онези, които ти щипят носа и предизвикват неволна усмивка. Синьо ми е, цветно ми е, море е

# 1 458
Аз си търся един модел дънково яке на Вероника Брадата, но явно вече е демоде, защото не мога да го намеря никъде.

Ан-Мари:
https://shop.mitchellstores.com/products/1300052-veronica-beard-jackets

Взех билети и аз! Хепи съм, поръчах и дрънкулки за сватбата.
Чудни снимки видях, няма да изброявам.

# 1 459
  • Sofia
Показвам се по бръчки и черна коса Joy
Не мога да я докарам тази 5-ца, естествената ми е по-тъмна.

Скрит текст:
Trollface

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 19:26 от Karen

# 1 460
  • тук-там
Карен, трепач! Фаталната жена!
БТВ, Брук не ми харесваше нито на младини, нито сега. Не намирам нищо специално в нея.

# 1 461
  • София
Майолче, много щастлива и искряща си на снимките! Връщането в някой град е интересно преживяване и на втората или третата среща с него разбираш, че първата е била през призмата на тогавашното ти състояние - било то емоционално, било то като етап от живота. Сега покрай детето посещаваме за втори път някои познати градове и никак, никак не е същото.

Карън, ти си от типажа на Моника Белучи и с тъмна коса си прекрасна!

Деним с деним беше символ на мега реднещината в миналото, но сега е модерен. Показаните примери от Кло ми харесват много.

Това със стила и възрастта сме го дъвкали - кое е уместно, благоприлично и т.н. много пъти. Има жени, които и млади са в стилистиката на спечени лелчета, но има и палавки и готини 40/50/60+, без да са вулгарни или нелепи. Тези вторите душата ми пълнят!
Дали изглеждаш по-млад или възрастен от реалната ти възраст зависи от хиляди фактори - кой ти преценява възрастта, с кого те сравнява, ген, грижа за себе си, грижи за какво ли не или липсата им, личностен стил. Като кажа възрастта си често има недоумяващи погледи, но тези дни като се гледам на записи от камерата на компютъра - еми баш на толкова, долкото съм, изглеждам!

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 17:44 от Harpalike

# 1 462
Карън, това не е черна коса. Ето това е черна коса:

Cloe - много хубави примери! Мерси!
Ще погледна и аз какво ще ми хване окото от тазгодишните показвания и пак ще напиша, че от жена до жена океан разлика и това, което си стояла красиво и органично на една би окарикатурило друга.  Та всяка да си подбира на вкус и цвет...

И докато сме на темата да кажа, че тъмният индиго деним го водят за по-по-най тренд за този сезон и онзи ден в супермаркета правих комплимент за тъмносини кюлоти, бяла риза и бордо сандали. Жената беше наша възраст, много ефектно!

Скрит текст:

Да, определено тази година комбинират предимно еднакъв деним.
И малко стрийт стил, че дефилетата не винаги са приложими.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 16:53 от Agent Provocateur

# 1 463
Ал, комплектът на Спаньоли е много готин. 🤩

Точно Света има хора, които камерата ги обича. Излизат хубаво на снимка, от колкото като ги видиш на живо. Има и обратният вариант.

Карен това не е черно. Черно е онова изкуственото гарваново черно, което даже синее и се постига с боя.
Хубава си! 🤗

Брук Шийлдс я харесвах на младини. Тричките ми бяха много симпатични в този сериал.

Ще го потърся да го изгледам пак. Обичам неангажиращи и разтоварващи филми вечер.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 16:33 от cloè

# 1 464
Карън, ти си от истински красивите жени. Като кинозвездите от едно време.

Б.Шийлдс не ми харесваше ни като момиче, ни сега.
Не би пробила без лудата амбиция на милата и майчица.

# 1 465
  • София
Аз харесвам Брук Шийлдс - като валкирия ми е! Голяма жена, но хубава!

# 1 466
Карен, много красива жена си. С лице като твоето изобщо няма да ми дреме за бръчките. Дори и те ти отиват.
Моите покупки пристигнаха днес. Полата е доволно мнооого дълга. Пуловера фин, сега се понасям към зара за роклята и после у дома ще меря 😊
Фотогеничен не се става от светлина и фотограф. Или си, или не си. Снимали са ме много добри и не толкова - една и съща съм си, никой не ме разхубави. Но камерата ме обича - факт. И снимките ставаха интересни.

# 1 467
Карън, много си хубава и този цвят е супер.

# 1 468
Карън красавице, харесваш ми с този цвят!

# 1 469
  • София
Решихме спонтанно да прекараме уикенда на морето! Така и така ни е на 1,30 ч от къщата... Речено-сторено! В обедната тръгнахме и вече изкарах следобедният митинг от ...Слънчев бряг. Sunglasses Отивам да видя, как е на плажа.

Карен, екстра си!
Магни, чакам да кажеш за роклята на Зара.

Общи условия

Активация на акаунт